Outlook se zamrzava pri kreiranju sastanak Skype u Skype za poslovne 2016 pokrenut u sesiji terminal servera

Simptomi

Kada kreirate Skajp za poslovni sastanak na mreži pomoću programa Microsoft Outlook, možda će vam u programu Outlook se zamrzava na kratko ili uspeva da stvori sastanak. Do ovog problema dolazi kada je Outlook pokrenut u sesiji terminal servera, na Windows Server 2008 R2.

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, instalirajte 5. jun 2018, ažuriranje (KB4022155) za Skajp za poslovne 2016 i primeni sledeći GPO:

Postavke pravila grupe:

  1. Otvorite Upravljanje smernicama grupe tablu i kreirajte novi Objekat smernica grupe.

  2. Unesite ime GPO i ostavi izvor kao niko.

  3. Na kartici postavke, kliknite desnim tasterom miša na konfiguraciju računara ili konfiguracija korisnika i izaberite Uredi.

  4. Kliknite desnim tasterom miša na registratora i biranje Nove stavke registratora u padajućem meniju. Možete da rasporedite na ključ registratora u okviru konfiguracija računara ili konfiguracija korisnika.

  5. Navedite informacije u registratoru u obliku kao ispod: (a) akcije:Kreiranje” (b) saće:HKEY_CURRENT_USER” (c) putanja ključ : Software\Microsoft\Office\16.0\Lync\AddinPreference (d) naziv vrijednosti:EnableOptimizeProcessSearch (e) tip vrednosti: REG_DWORD f) vrednost podataka: 1 (g) baze: decimalni

NapomenaJe postavka EnableOptimizeProcessSearch postavljena na 0 po podrazumevanoj vrednosti, tako da morate da kreirate i primenite iznad GPO da biste omogućili fix.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×