Pitanja kada je omogućen pristup smernice kontrolnog pregleda objekta na prenosivom uređaju za skladištenje u operativnom sistemu Windows 8 ili Windows Server 2012

Simptomi

Kada postavke pravila revizije pristup objektu je omogućena na prenosivih uređaja za skladištenje u operativnom sistemu Windows 8 ili Windows Server 2012, možete iskusiti neke od sledećih problema:

 • Ne možete da kreirate virtuelnu mašinu Hyper-V na USB disk. Pored toga, dobijate sledeću poruku o grešci:

  Windowsi ne mogu pristupiti \\ime servera\Deljenoime. Proverite pravopis imena. U suprotnom, postoji problem sa mrežom. Da biste pokušali da identifikujete i rešite probleme na mreži, kliknite na ustanovi. Kôd greške: 0x80070005 Pristup je odbijen

 • Nije moguće pristupiti datoteci akcije. Ovo uključuje podrazumevani administrativne akcije koje se nalaze na na prenosivom uređaju za skladištenje. Pored toga, dobijate sledeću poruku o grešci:

  Windowsi ne mogu pristupiti \\ime servera\Deljenoime. Nemate dozvolu za pristup \\ime servera\Deljenoime. Obratite se administratoru da biste zatražili pristup mreži.

 • Nije moguće pristupiti Internet Information Services (IIS) Web lokaciju koja se nalazi na na prenosivom uređaju za skladištenje. Pored toga, dobijate sledeću poruku o grešci:

  Ime datoteke: \\?\E:\WEB\Ethics\Web.config Greška: Nije moguće pročitati datoteku konfiguracije.

 • Ispravke za Windows Server Update Services (WSUS) se ne preuzimaju kada meta putanju za preuzimanja nalazi se na na prenosivom uređaju za skladištenje. Pored toga, evidencije o grešci slične sledećoj prijavljeni:

  WSUS sadržaja direktorijuma se ne može pristupiti. System.UnauthorizedAccessException: Pristup putem 'disk: \WSUS\WsusContent\anonymousCheckFile.txt' je odbijen. Server ne uspeva da preuzme neke dopune.

 • Nije moguće instalirati Microsoft SQL Server na na prenosivom uređaju za skladištenje.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×