Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Rezime

Ova ispravka uključuje sledeća „Bolje zajedno” interoperabilnosti poboljšanja između Microsoft Skype za poslovne 2016 i Microsoft Teams na Windows (pun klijenti).

 • Automatsko držite  Ova mogućnost je bila široko dostupna od sredine-2018. To osigurava da samo jedan poziv (ili jedan sastanak koji je poziv) može biti aktivan u bilo koje vreme između dva klijenta. Ako jedan klijent je aktivan u poziv (ili sastanak koji ima poziv) i drugi klijent postaje aktivan u pozivu (ili sastanka koja ima poziv), prvi poziv se automatski prelazi na čekanju. Ako je prvi poziv je nastavljena, drugi poziv automatski prelazi na čekanju, itd. Postoji nema automatsko povlačenje sa status na čekanju. U ovom izdanju, ltekako u samom funkcijom. Međutim, ovu mogućnost možete sada koordinira sa drugim „Bolje zajedno” mogućnostima, kao je to primenljivo.

 • Prisustvo pomirenja  Prisustvo korisnika objavljuje na oba Skype za poslovne i timovima korisnika kao njihov Skype za poslovne prisustvo kada korisnik je u jednom od sledećih nadogradnje režima:

  • SfBOnly

  • SfBWithTeamsCollab

  • SfBWithTeamsCollabAndMeetings (poznat i kao sastanci prvi)

  Ovo je poravnata sa sposobnost da dopru do korisnika pomoću razgovor ili telefonski poziv. Međutim taj korisnik može da učestvuje u sastancima timova, i, ako je prikladno, korisniku mogu da prezentujem na sastanak timova. Ovu mogućnost „Bolje zajedno” osigurava da je njihov Skype za poslovne prisustvo odraz kada su u u timovima sastanka, ili kad oni koji će predstaviti na sastanku timova, što je izazvalo „na poziv” i „Ne uznemiravaj” prisustvo država kao primenljivo.

 • HID pomirenje za odobrene USB uređaja Ovu mogućnost „Bolje zajedno” osigurava da je korisnik može da koristi HID mogućnosti (nem/ponovo uključite, jačina zvuka gore/dole, hookflash dugmad) njihove USB uređaj kada korisnik je u jednom od sledećih nadogradnje režima:

  • SfBOnly

  • SfBWithTeamsCollab

  • SfBWithTeamsCollabAndMeetings (poznat i kao sastanci prvi)

  Ovo je istina bez obzira na to da li je korisnik u Skajp za poslovni poziv (ili sastanak koji ima poziv) ili na sastanku timova.

Ove mogućnosti su dostupne prema tabeli.

////

Nadogradite režim

Automatsko zadršku

Prisustvo pomirenja

HID pomirenja

Ostrva

Dostupni

Not applicable

Nije dostupna; HID kontrole u Skype za posao samo

SfBOnly

Dostupni

Dostupni

Dostupni

SfBWithTeamsCollab

Dostupni

Dostupni

Dostupni

SfBWithTeamsCollabAndMeetings

Dostupni

Dostupni

Dostupni

TeamsOnly

Dostupni

Not applicable

Nije dostupna; HID kontrole u timovima samo

Po podrazumevanoj vrednosti, ove mogućnosti su omogućena prema ovoj tabeli. U nekim rijetkim slučajevima u kojima Microsoft ECS postavke su blokirane za Skajp za kupce Business Server, to može biti neophodno za postavljanje ove mogućnosti strani servera. Za dodatna uputstva obratite Microsoft Support.

Kako da se ovo ažuriranje

Da biste rešili ovaj problem, instalirajte 4. juna 2019, ažuriranje (KB4464576) za Microsoft Skype za poslovne 2016.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×