Simptomi

U Microsoft Skype za poslovni 2015 Server okruženje, kreirate za konfiguraciju filtera za prenos datoteka za Server da blokira sposobnost korisnika za prenos određenih vrsta datoteka pomoću Skajp for Business Server klijent u mreži spoljne ivice. Dok Skajp za klijenta Business Server koji je omogućen od strane Microsoft Unified Communications Web API (UCWA), kao što je Skajp za posao na Mac klijent, eksterno govori da klijenta e unutrašnje, primetićete da to ne poљtuje pravila za prenos datoteka kao konfigurisan.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što na spoljne datoteke za prenos saobraćaj ne Pređi na ivici Server. Zbog toga, omogućen je prenos spoljne datoteke.

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, instalirajte do januara 2019 kumulativno ažuriranje 6.0.9319.537 za Skajp za poslovne Server 2015, osnovne komponente.

Napomena Nakon što primijenite ovu nadopunu, možete pokrenuti sledeće cmdlet da biste sprečili spoljni mrežnim korisnicima uključujući UCWA korisnici moći da prenesete datoteke unutrašnji korisnici:

Novo-CsConferencingPolicy - identitet BlockExternalP2PFileTransfer - EnableP2PFileTransferOutsideIntranet $False

Ovaj primer kreira novu politiku da blokira prenos u spoljnoj datoteci. Zatim možete koristiti Grant-CsConferencingPolicy da je dodelite na korisnički nalog.

Više informacija

Nakon što primijenite ovu nadopunu, Skajp za Business Server će vam omogućavaju da biste sprečili Skajp za posao na Mac korisnik mogao da prenesete datoteke eksterno unutrašnjeg korisnika.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×