Važno: Aplikacija Internet Explorer 11 za računare je povučena i bez podrške je od 15. juna 2022. za određene verzije programa Windows 10.

I dalje možete da pristupite starijim, zastarelim lokacijama koje zahtevaju Internet Explorer sa režimom Internet Explorer Microsoft Edge. Saznajte kako.

Internet Explorer 11 aplikacija za računare će se retektivno preusmeriti na brži, bezbedniji Microsoft Edge pregledač i na kraju će biti onemogućena putem Windows Update. Onemogući IE danas.

Osnovni podaci o alatki WebDriver

WebDriver omogućava projektantima da kreiraju automatizovane testove koji simulišu korisnike koji vrše interakciju sa veb stranicama, a zatim vraćaju rezultate u programu Internet Explorer 11. WebDriver može i da upravlja testiranjem u više prozora, kartica i veb stranica u jednoj sesiji.

Preuzmite alatku WebDriver

WebDriver primenjuje mnoge funkcije visokog prioriteta iz specifikacije W3C kako bi omogućio projektantima da otvore sesiju, automatizuju osnovnu funkcionalnost na stranicama, a zatim daju rezultate testova. WebDriver se razlikuje od testiranja JavaScript jedinica zato što WebDriver ima pristup funkcionalnosti, a informacijama koje javaScript pokreće nema u pregledaču. WebDriver takođe može preciznije da simulirate korisničke događaje ili događaje na nivou OS.

Da biste preuzeli mogućnosti usluge WebDriver, idite na sledeću Microsoft veb lokaciju:

Alatka za IE veb upravljački program za Internet Explorer 11Preuzeta verzija usluge WebDriver nije kompatibilna sa WebDriver verzijom koja je uvedena u verziji kanala za projektante programa Internet Explorer.

Više informacija

Sledeća lista sadrži ispravke za podršku za WebDriver na osnovu povratnih informacija sa kanala za projektante programa Internet Explorer:

  • Uklanja suvišne JSON objekte najvišeg nivoa za komande i odgovore.

  • Ažurira funkcionalnost komande "Pošalji tastere".

  • Poboljšava utisak pri radu kada odvojite WebDriver iz programa Internet Explorer.

  • Poboljšanja pouzdanosti kada se prebacujete između kartica i šaljete komande u različite prozore i kartice.

Više informacija potražite na sledećim MSDN veb lokacijama:

Komande veb upravljačkog programa

IIEWebDriverManager Interfejs

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

Pridružite se Microsoft insajdere >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×