Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Autor:

Jang ti MVP

PRAVNA RJEŠENJA ZA SADRŽAJ U ZAJEDNICI

KORPORACIJA MICROSOFT I/ILI NJENI ODGOVARAJUĆI DOBAVLJAČI NE ČINE NIKAKVE IZJAVE O PRIKLADNOSTI, POUZDANOSTI ILI ISPRAVNOSTI INFORMACIJA I SRODNIH GRAFIKA KOJE SE OVDE NALAZE. SVE TAKVE INFORMACIJE I SRODNA GRAFIKA OBEZBEĐUJU SE "KAKAV JESTE" BEZ GARANCIJE BILO KOJE VRSTE. KORPORACIJA MICROSOFT I/ILI NJENI ODGOVARAJUĆI DOBAVLJAČI NE TVRDE SVE GARANCIJE I USLOVI U VEZI SA OVIM INFORMACIJAMA I SRODNIM GRAFIKAMA, UKLJUČUJUĆI SVE PODRAZUMEVANE GARANCIJE I USLOVE ZA PRODAJU, PRILAGOĐENOST ODREĐENOJ NAMENI, RADNE POTREBE, TITULE I NEPOVREDIVOST. IZRIČITO SE SLAŽETE DA MICROSOFT I/ILI NJEGOVI DOBAVLJAČI NEĆE BITI ODGOVORNI ZA BILO KOJE DIREKTNE, INDIREKTNE, KAZNENE, SLUČAJNE, POSEBNE, POSLEDIČNE ŠTETE ILI BILO KOJU ŠTETU, BEZ OGRANIČENJA, ŠTETE ZA GUBITAK KORIŠĆENJA, PODATKE ILI PROFIT, KOJI PROISTIČU IZ ILI NA BILO KOJI NAČIN POVEZAN SA UPOTREBOM ILI NEMOGUĆNOŠĆU KORIŠĆENJA INFORMACIJA I SRODNIH GRAFIKA KOJE SE NALAZE U OVOM DOKUMENTU, BILO DA SE RADI O UGOVORU, TORT, NEMARNOSTI, STROGI ODGOVORNOSTI ILI NEKOM DRUGOM, ČAK I AKO SU KORPORACIJI MICROSOFT ILI BILO KOJI OD NJEGOVIH SNABDEVAČA SAVETOVANO

Rezime

Ovaj članak opisuje kako se pokreće čarobnjak za kompatibilnost programa. Čarobnjak za kompatibilnost programa će zatražiti da testirate program u različitim režimima (okruženjima) i sa različitim postavkama.

VIŠE INFORMACIJA

Pokretanje čarobnjaka za kompatibilnost programa Čarobnjak za kompatibilnost programa možete da pokrenete pomoću pomoći i podrške, da biste pokrenuli čarobnjak za kompatibilnost programa, sledite ove korake:

 1. Kliknite na dugme Starti izaberite stavku pomoć i podrška u "Start" meniju.

 2. Ako želite da dobijete najnoviji sadržaj na mreži kada pretražujete pomoć? prozor obaveštenja kliknite na dugme " da ".

 3. U okviru za pomoć u okviru okvir za pretragu, otkucajte kompatibilnost, a zatim pritisnite taster ENTER.

 4. U najboljem 30 rezultata za kompatibilnostpronađite i kliknite na dugme " Započni" Čarobnjak za kompatibilnost programa .

 5. Zatim se pokreće čarobnjak za kompatibilnost programa .

Takođe, možete da pokrenete čarobnjak za kompatibilnost programa po komandu da biste pokrenuli čarobnjak za kompatibilnost programa, sledite ove korake:

 1. Kliknite na dugme Starti u polju Započni pretragu otkucajte %systemroot%\system32\mshta.exe res://acprgwiz.dll/compatmode.hta

 2. Zatim se pokreće čarobnjak za kompatibilnost programa .

Ako želite da brzo pokrenete čarobnjak za kompatibilnost programa , možete da kreirate prečicu za čarobnjak za kompatibilnost programa, da kreirate prečicu, sledite ove korake:

 1. Kreirajte prečicu, kliknite desnim tasterom miša na radnu površinu, a zatim izaberite novu u meniju "iskačući prozor", a zatim izaberite stavku " prečica".

 2. Zatim kreirajte prečice za dijalog, u upišite lokaciju okvira "Artikal", otkucajte%systemroot%\system32\mshta.exe res://acprgwiz.dll/compatmode.hta

 3. Kliknite na dugme dalje , a zatim unesite ime za ovu prečicu, na primer: "Čarobnjak za kompatibilnost programa".

 4. Dovršite rad sa čarobnjakom.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×