Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Select a different account.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojih želite da se prijavite.

Pomoćnik za ažuriranje sistema Windows 10 preuzima i instalira ispravke za funkcije na uređaju.  Ažuriranja funkcija kao što je Windows 10, verzija 1909 (iliti Ispravke za funkcije sistema Windows 10, ispravka iz 2019) nudi novu funkcionalnost i pomaže da vaši sistemi budu bezbedni. Ove ispravke ćete automatski dobiti kada preuzmete pomoćnika za ažuriranje

Ako ne želite da čekate na automatsko ažuriranje ili želite da proverite da li postoje ispravke kvaliteta (koje su češće i uključuju male ispravke i bezbednosne ispravke), možete sami da ažurirate Windows 10.

Ako ste IT profesionalac, možete odložiti ažuriranje.  Idite na Opcije servisiranja operativnog sistema Windows 10.

Želite da znate koja verzija operativnog sistema Windows 10 je pokrenuta na vašem uređaju? Možete to brzo i lako da proverite.  U polju za pretragu na traci zadataka otkucajte winver, a zatim izaberite winver sa liste rezultata.  

Želite da znate više o potrebnom prostoru na disku, kodovima grešaka, uklanjanju instalirane ispravke ili drugim pitanjima ažuriranja? Pronađite dodatnu pomoć u usluzi Windows Update: Najčešće postavljana pitanja.

Napomena: Windows 10 Update Assistant ne radi na računarima baziranim na ARM-u. Podržan je samo za računare koji koriste x86/64 procesore. 

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×