Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Poslednji put ažurirano: avgust 2017.

Problemi navedeni ispod odražavaju probleme izazvane najnovijim ispravkama za proizvod. Za dodatnu pomoć za rešavanje problema pogledajte članak Rešavanje problema sa programom Skype za posao.

Nedavni problemi

Poslednji put ažurirano: 7. avgust 2017.

PROBLEM

Pokretanje programa Skype za posao pomoću verzije 1707 (izdanje 8326.xxxx) u operativnom sistemu Windows 10 dovodi do greške ili praznog prozora i ne prikazuje se ekran za prijavljivanje.

Prazan otvoreni prozor programa Skype za posao

STATUS: REŠENO

Ovaj problem je sada rešen u verziji 1707 (izdanje 8326.2070), koja je trenutno dostupna insajderima i u narednih dan ili dva će biti dostupna svim pretplatnicima. Ukoliko ste Office Insider, da biste odmah preuzeli ispravku, otvorite bilo koju Office 2016 aplikaciju i odaberite stavke Datoteka > Nalog > Opcije ažuriranja > Ažuriraj.

Zahvaljujemo vam se na strpljenju dok radimo na ispravci za Skype za posao.

Poslednji put ažurirano: 1. avgust 2017.

PROBLEM

Za korisnike verzije 1707 (8362.2033) i novijih verzija, junska grana i prilikom korišćenja programa Skype za posao sa tekstom koji nije Unikod (kao što su kineski ili japanski), tekst se pojavljuje isprekidan u sledećim situacijama:

  • Trenutne poruke poslate između Skype posao za Windows računare i Skype za posao na mobilnim uređajima ili Lync Web App.

  • Obaveštenja ćaskanja sa kineskim (ili drugim koji ne podržava Unikod) tekstom.

  • Sačuvana istorija razgovora sa kineskim (ili drugim koji ne podržava Unikod) tekstom.

  • Kopirajte i nalepite iz programa Skype u Word ili Outlook poštu poruku sa tekstom koji ne podržava Unikod osim prilikom lepljenja u vidu „zadrži samo tekst”.

STATUS: REŠENO

Ovaj problem je rešen u verziji 1707 (izdanje 8362.2062) ili novijim verzijama, koje su 31. jula 2017. postale dostupne korisnicima proizvodnih izdanja. Da biste odmah preuzeli ispravku, otvorite bilo koju Office 2016 aplikaciju i odaberite stavke Datoteka > Nalog > Opcije ažuriranja > Ažuriraj.

Još resursa

Ikona – stručnjaci (mozak, zupčanik)

Pitajte stručnjake

Povežite se sa stručnjacima, razgovarajte o najnovijim vestima, ispravkama i najboljim praksama za Skype za posao i čitajte naš blog.

Skype zajednica

Ikona – zajednica

Pronalaženje pomoći u zajednici

Postavite pitanje i dobijte rešenja od Office agenata za podršku, MVP-ova, inženjera i drugih korisnika programa Skype za posao.

Skype za posao – forum

Ikona – zahtev funkcije (sijalica, ideja)

Predložite novu funkciju

Volimo da čitamo vaše predloge i povratne informacije o tome na koji način koristite naše proizvode! Podelite svoje mišljenje. Slušamo vas.

Skype povratne informacije

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Pronađite rešenja za uobičajene probleme ili potražite pomoć od agenta za podršku.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×