Rezime

Prema redosledu Savezni porez Nadležnosti u Ruskoj Federaciji N ММВ-7-21_575 @ iz 04.10.2018, obrazac i elektronskom obliku deklaracije porez na imovinu i porez na imovinu avansno plaćanje Obračun ažurirano

Poslovnim zahtevima

Prema redosledu Savezni porez Nadležnosti u Ruskoj Federaciji N ММВ-7-21_575 @ iz 04.10.2018, obrazac i elektronskom obliku deklaracije porez na imovinu i porez na imovinu avansno plaćanje Obračun ažurirano

 

Glavna promena su sledeće:

-          Samo Sredstva za nekretnine su predmet porez na imovinu.

-          2.1 sekcija deklaracije sada sadrži adresu FIAS objekta za nekretnine

-          U slučaju izmene katastarskih trošak za nekretnine tokom perioda obuhvaćenog izveštajem, posebnu sekciju 3 treba da moguće generisati, i treba da se izračuna porez na imovinu za posebno u periodu pre promena i nakon promene. Za ovo uveden je obračun razloga, novi koeficijent Ki (koeficijent promena) (linija 095 sekcija 3 deklaracije)

Pregled

Sledeće promene koje se sprovode u Microsoft Dynamics AX 2012 R3:

 

Promene u karticu osnovnog sredstva:

-Te možete da pratite istoriju promena baze (katastarskih trošak) poreza za Realty popravio sredstvo

-         Ti možete definisati Owned deo za Realty čijih se delimično.

 

Promene u Obračun troškova i poreza Assessed dnevnike:

-          Posebne redove za scenarije kada kreiraju posebnu sekciju 3 treba da moguće generisati u deklaraciji trebalo promijeniti katastarskih troška za nekretnine

-          Dodavanja novog polja trošak promenite faktor , a troškovi promenite period

-          Nekoliko zastarele polja su napravljeni nevidljiv (Neoporezivih, nepokretna, i sl..)

 

Excel obrazac deklaracija porez na imovinu i imovine Obračun plaćanja predujam poreza se ažuriraju.

Korisnički Vodič

Definisanje Katastarska troška, Katastarski broj, soba Katastarski broj za za nekretnine

 

Na kartici osnovnog sredstva, na kartici tehničkog informacije o, možete definisati Katastarski broj, Katastarski broj sobe i katastarskih vrednost na Realty. Na kartici poreza izveštavanje, možete definisati Owned dele.

Kada je Katastarski vrednost na Realty oporezovani katastarskih troškova, nije promenilo zbog promene kvantitativne ili kvalitativne karakteristike, možete definisati nove vrednosti u obliku istoriji poreza izveštavanje o podacima. Kliknite na dugme PDV izveštavanje o podacima u oknu za radnje kartice osnovnog sredstva.

Definišite Period, iz kojih dolazi do promena (perioda format je mesec-godina), definiše novu vrijednost od Katastarski broj, soba Katastarski broj, Katastarska vrednost i Owned udeo.

Možete definisati samo one vrednosti koje se menjaju i Ne definiše vrednosti koje se ne menjaju. Vrednosti koje su definisane u ovom obrascu se ne može uređivati na kartici osnovnog sredstva.

Napomena.Kada definišete promenu katastarskih troškova po prvi vremena, treba da kreirate dva reda: prvi sa starim vrednostima za istorijski period i novu verziju sa novim vrednosti.

Tax%20reporting%20data.jpg

 

Obračun poreza dnevnike i generisanje deklaraciju u Standardni način.

Informacije o prilagodbenom popravku

Ako ti nailazite na pitanje preuzimanja, instaliranja prilagodbenog popravka ili druga tehnička podrška pitanja, obratite se tvoj partneru, ili, ako je upisan u plan podrške direktno sa Microsoft, možete Obratite se tehničkoj podršci za Microsoft Dynamics i kreirajte novu podršku zahtev. Da biste to učinili, posjetite sledeće Microsoft Web lokacije:

https://mbs2.microsoft.com/Support/newstart.aspx

Možete se obratiti tehničkoj podršci za Microsoft Dinamika putem telefona pomoću ove veze za zemlju određene telefonske brojeve. Da radim Ovaj, posetite u sledeće Microsoft Web lokacije:

Partneri

https://mbs.microsoft.com/partnersource/resources/support/supportinformation/Global+Support+Contacts

Kupci

https://mbs.microsoft.com/customersource/northamerica/help/help/contactus

U posebnim slučajevima, troškovi koji se naplaćuju za podršku mogu biti ukinuti ako stručnjak za tehničke podrške za Microsoft Dynamics i srodne proizvode utvrdi da će određena ispravka će rešite problem. Uobičajeni troškovi podrške će se primenjivati na sve dodatne podrška pitanja i probleme koji nisu direktno povezani za određene dopune za pitanje.

 

Kako nabaviti Ažuriranje

Dopune su dostupne za ručno preuzimanje i instalacije:

Postavke elektronski izveštavanja za porez na imovinu deklaraciju su pustili kroz sledeće veze:

PartnerSource:

https://mbs.microsoft.com/partnersource/global/deployment/downloads/hot-fixes/axelecreportsupportchanges_PropertyTaxDeclaration2019_russia

 

CustomerSource:

https://mbs.microsoft.com/customersource/Global/AX/downloads/hot-fixes/axelecreportsupportchanges_PropertyTaxDeclaration2019_russia

NapomenaOvo je za „BRZO objavi” članak kreirane direktno iz unutar Microsoft podržavaju organizacije. Podaci sadržani data je kao-u kao odgovor na pitanja. Kao rezultat brzine u učiniti dostupnom, Materijali koji mogu da uključuju tipografske greške i možda biti revidiran u bilo kom trenutku bez prethodne najave. Vidite uslove od koristiza razmatranja.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×