Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Izvor: Microsoft podrške

BRZO IZDAVAŠTVO

BRZI ČLANCI ZA OBJAVLJIVANJE PRUŽAJU INFORMACIJE DIREKTNO IZ ORGANIZACIJE MICROSOFT SUPPORT. INFORMACIJE SADRŽANE U OVOM DOKUMENTU KREIRANE SU KAO ODGOVOR NA NOVE ILI JEDINSTVENE TEME ILI SU NAMENJENE DOPUNJAVAJU DRUGIH INFORMACIJA O BAZI ZNANJA.

Radnju

Klijent pokušava da pristupi IAG portalu.

Rezultat

Nakon uspešnog potvrda identiteta na portalu, odmah se prikazuje sledeća greška: nematedozvolu da pristupite ovoj aplikaciji. Za pomoć se obratite administratoru sistema. Vratite se i pratite drugu vezu ili ručno Unesite drugu URL adresu.

Uzrok

Do ovog problema može doći ako je administrator podesio ovlašćenje za IAG portal na nešto drugo, a ne "Dozvoli sve korisnike".

Rešenje

Ovo ponašanje je po dizajnu. Smernice IAG se mogu konfigurisati tako da ne mogu da pristupe portalu u određenim uslovima. Da biste rešili ovaj problem, otvorite konzolu za konfigurisanje IAG i proverite postavke na kartici "Web serveri" i na kartici "potvrda identiteta" u aplikaciji portala. Uverite se da će izabrana smernica dozvoliti pristup vašem portalu namenjenim klijentima.

ODRICANJE odgovornosti

KORPORACIJA MICROSOFT I/ILI NJENI DOBAVLJAČI NE ČINE NIKAKVE GARANCIJE NI GARANCIJU O PRIKLADNOSTI, POUZDANOSTI ILI ISPRAVNOSTI INFORMACIJA SADRŽANIH U DOKUMENTIMA I SRODNIM GRAFIKAMA OBJAVLJENIM NA OVOJ WEB LOKACIJI ("MATERIJALI") U BILO KOJE SVRHE. MATERIJALI MOGU UKLJUČIVATI TEHNIČKE NETAČNE PODATKE ILI TIPOGRAFSKE GREŠKE I MOGU SE ISPRAVITI U BILO KOM TRENUTKU BEZ OBAVEŠTENJA. U MAKSIMALNOJ MERI KOJA JE DOZVOLJENA VAŽEĆIM ZAKONOM, MICROSOFT I/ILI NJEGOVI SNABDEVAČI I IZUZIMAJU SVE, GARANCIJE I USLOVE DA LI SU EKSPRESNA, IMPLICITNA ILI STATUTARNA, UKLJUČUJUĆI ALI NE OGRANIČAVAJUĆI SE NA ZASTUPSTVA, GARANCIJE ILI USLOVE TITULE, NEPOVREDLJIVOSTI, ZADOVOLJAVAJUĆE STANJE ILI KVALITETA, PRODAJU I PRILAGOĐENOST ODREĐENOJ SVRSI, U ODNOSU NA MATERIJALE.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×