Poruka o grešci "nije moguće instalirati štampač" kada pokušate da instalirate Hewlett-Packard štampač

Simptomi

Kada pokušate da instalirate Hewlett-Packard štampač pomoću čarobnjaka za dodavanje štampača, možda ćete dobiti poruku o grešci sličnu sledećoj:

Kompjuter ne može da instalira štampač. Ili je ime štampača netačno otkucano ili je navedeni štampač izgubio vezu sa serverom. Za više informacija kliknite na dugme "Pomoć".

Uzrok

Do ovog problema dolazi kada pokušate da instalirate upravljački program štampača Hewlett-Packard koji je zasnovan na. inf datoteci.

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, kontaktirajte Hewlett-Packard da biste nabavili ažurirane upravljačke programe za štampač. Za informacije o tome kako da kontaktirate Hewlett-Packard kliknite na odgovarajući broj članka na sledećoj listi da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

Lista kontakata prodavaca hardvera i softvera drugih proizvođača, A-K za kontakt listu prodavaca hardvera i softvera nezavisnih proizvođača, L-P lista kontakata prodavaca hardvera i softvera drugih proizvođača, Q-Z

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni na početku ovog članka.

Više informacija

Određeni upravljački programi štampača zasnovani na Hewlett-Packard. inf koji su kreirani za Windows XP nisu kompatibilni sa sistemom Windows Server 2003. Ako koristite upravljačke programe koji su označeni kao Windows XP upravljački programi štampača, ovaj problem će se pojaviti. Napomena: do ovog problema dolazi sa upravljačkim programima štampača koje Hewlett-Packard distribuira. Do ovog problema ne dolazi sa upravljačkim programima štampača koji su uključeni u Windows Server 2003. Za dodatne informacije o nabavljanju upravljačkih programa za proizvode Hewlett-Packard posetite sledeću Hewlett-Packard Web lokaciju:

Microsoft obezbeđuje kontakt informacije samostalnih proizvođača da bi vam pomogao u pronalaženju tehničke podrške. Ove kontakt informacije mogu da se promene bez obaveštenja. Microsoft ne garantuje tačnost kontakt informacija drugih proizvođača.Proizvodi drugih proizvođača o kojima se raspravlja u ovom članku proizvedeni su od strane kompanija koje su nezavisne od korporacije Microsoft. Microsoft ne daje garanciju, podrazumevanu ili neku drugu, u pogledu performansi ili pouzdanosti ovih proizvoda.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×