Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Kada pokušate da napravite rezervnu kopiju sistema Windows 8, dobićete sledeću poruku o grešci:

Proverite svoju rezervnu kopijuPoslednje pravljenje rezervne kopije nije uspešno dovršeno

Ako izaberete više informacija u prozoru poruke, prikazuje se sledeća poruka:

Rezervno kopiranje nema dovoljno prostora na disku da bi se kreirala kopija volumena u senci na lokaciji skladišta. Uverite se da je, za sve volumene koji treba rezervno kopirati, na raspolaganju minimalan zahtevani prostor na disku za kreiranje kopije u senci. Ovo se odnosi i na odredište za skladište rezervnih kopija i volumene koji su uključeni u rezervnu kopiju. Minimalni zahtev: za volumene manje od 500 megabajta, minimum je 50 megabajta slobodnog prostora. Za volumene više od 500 megabajta, minimum je 320 megabajta slobodnog prostora. Preporučuje se: najmanje 1 gigabajt slobodnog prostora na disku na svakom volumenu ako je Veličina volumena veća od 1 gigabajt. (0x80780119)

Rešenje

Ažuriranje je nekavalina da bi se rešio problem. Preuzmite sledeći paket u skladu sa vašim operativnim sistemom:ispravku za Windows 8

Preduslovi

Da biste primenili ovu ispravku, morate da koristite Windows 8 ili Windows Server 2012.

Informacije o registratoru

Da biste primenili ovu ispravku, ne morate da pravite nikakve promene u registratoru.

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Nakon primjene ove nadopune ne morate ponovo pokretati računalo.

Globalna verzija ove hitne ispravke instalira datoteke sa atributima navedenim u sledećim tabelama. Datumi i vremena ovih datoteka navedeni su u UTC vremenu (Coordinated Universal Time). Datumi i vremena za ove datoteke na lokalnom računaru prikazuju se po lokalnom vremenu zajedno sa odstupanjem za trenutno letnje/zimsko računanje vremena (DST). Pored toga, datumi i vremena mogu se promeniti kada izvršite određene operacije na datotekama.

Beleške sa informacijama za Windows 8 i Windows Server 2012 datotekaVažno Windows 8 hitnih ispravki i Windows Server 2012 hitne ispravke su uključene u iste pakete. Međutim, samo "Windows 8" se nalazi na listi na stranici zahteva za hitnu ispravku. Da biste zatražili paket hitnih ispravki koji se odnosi na jedan ili oba operativna sistema, izaberite hitnu ispravku koja je navedena pod "Windows 8" na stranici. Uvek u člancima pogledajte odeljak „Odnosi se na“ da biste utvrdili na koji se operativni sistem svaka hitna ispravka odnosi.

  • Datoteke koje se odnose na određeni proizvod, prekretnicu (RTM, SPn) i granu usluga (ldr, GDR) mogu se identifikovati ispitivanjem brojeva verzija datoteke kao što je prikazano u sledećoj tabeli.

Rešenje

Da biste zaobišli ovaj problem, povećajte veličinu OEM particije na disk jedinici rezervne kopije.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku "odnosi se na".

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×