Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Upozorenje: Povučena, bez podrške Internet Explorer 11 aplikacija za računare trajno je onemogućena putem ispravke za Microsoft Edge na određenim verzijama programa Windows 10. Više informacija potražite u članku Povlačenja aplikacije Internet Explorer 11 za računare – najčešća pitanja.

Simptome

Razmotrite sledeći scenario. Uključite SmartScreen filter u programu Windows Internet Explorer 9, a zatim pokušate da preuzmete tip datoteke koji podržava reputacija SmartScreen aplikacije. U ovom scenariju, sledeća poruka upozorenja neočekivano se pojavljuje na traci sa obaveštenjima o preuzimanju u programu Internet Explorer 9:

Ovaj tip datoteke može da ošteti vaš računar

Izazvati

Usluga reputacije smartScreen aplikacije proverava reputaciju datoteke. Stoga, ne bi trebalo da vidite generičku poruku upozorenja "Ovaj tip datoteke može oštetiti vaš računar" kada pokušate da preuzmete tip datoteke podržava reputacija SmartScreen aplikacije. Do ovog problema dolazi zato što se oznaka tipa datoteke u URL adresi razlikuje od stvarne oznake tipa datoteke. (Stvarnu oznaku tipa datoteke navodi HTML zaglavlje "raspored sadržaja: prilog".) Zbog različitih oznaka tipa datoteke, poruka upozorenja se neispravno prikazuje.

Rezoluciju

Informacije o bezbednosnim ispravkama

Da biste rešili ovaj problem, instalirajte najnoviju kumulativnu bezbednosnu ispravku za Windows Internet Explorer. Da biste to uradili, posetite sledeću Microsoft veb lokaciju:

http://update.microsoft.com Za više tehničkih informacija o najnovijim kumulativnim bezbednosnim ispravkama za Internet Explorer posetite sledeću Microsoft veb lokaciju:

http://www.microsoft.com/technet/security/current.aspxNapomena Ova ispravka je prvo uključena u bezbednosnu ispravku 2530548 (MS11-050). Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2530548  MS11-050: Kumulativna bezbednosna ispravka za Internet Explorer: 14. jun 2011.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×