Napomena: Aplikacija internet Explorer 11 za računare će biti poništena i biće odsutna iz podrške 15. juna 2022 (za listu onoga što je u e-pošti pogledajte najčešća pitanja). Iste IE11 aplikacije i lokacije koje danas koristite mogu se otvoriti u Microsoft Edge režimu pregledača Internet Explorer. Saznajte više ovde.

Simptomi

Razmotrite sledeći scenario. Uključite SmartScreen Filter u programu Windows Internet Explorer 9, a zatim pokušajte da preuzmete tip datoteke koji podržava reputacija smartScreen aplikacije. U ovom scenariju, sledeća poruka upozorenja se neočekivano pojavljuje na traci sa obaveštenjima o preuzimanju u programu Internet Explorer 9:

Ovaj tip datoteke može da ošteti vaš računar

Uzrok

Usluga "Reputacija pametne aplikacije" proverava reputaciju datoteke. Stoga, ne bi trebalo da vidite generičku poruku upozorenja "Ovaj tip datoteke može da ošteti vaš računar" kada pokušate da preuzmete tip datoteke podržan je u reputaciji SmartScreen aplikacije. Do ovog problema dolazi zato što se oznaka tipa datoteke u URL adresi razlikuje od stvarne oznake tipa datoteke. (Stvarna oznaka tipa datoteke navodi se pod "dispozicija sadržaja: prilog" HTML zaglavlje.) Zbog različitih oznaka tipa datoteke, poruka upozorenja se neispravno prikazuje.

Rezolucija

Informacije o bezbednosnoj ispravki

Da biste rešili ovaj problem, instalirajte najnoviju kumulativnu bezbednosnu ispravku za Windows Internet Explorer. Da biste to uradio, posetite sledeću Microsoft veb lokaciju:

http://update.microsoft.com Za više tehničkih informacija o najnovijoj kumulativnoj bezbednosnoj ispravki za Internet Explorer posetite sledeću Microsoft veb lokaciju:

http://www.microsoft.com/technet/security/current.aspxNapomena Ova ispravka je prvo uključena u bezbednosnu ispravku 2530548 (MS11-050). Da biste dobili više informacija, kliknite na sledeći broj članka da biste prikazali članak u Microsoft bazi znanja:

2530548  MS11-050: Kumulativna bezbednosna ispravka za Internet Explorer: 14. jun 2011.

Više informacija

Dodatne informacije o usluzi reputacije SmartScreen aplikacija potražite na sledećim Microsoft veb lokacijama:

Reputacija aplikacije SmartScreen

Predstavljamo reputaciju aplikacije SmartScreen

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×