Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Razmotrite slučaj sledi:

 • U Exchange Server 2010 okruženju, korisnik ima poštansko sanduče (MB1).

 • Odobrite korisnika „Pošalji kao” ili „Pošalji u ime” dozvole za drugo poštansko sanduče (MB2).

 • Korisnik šalje poruku od MB1, i to u ime MB2.

U ovom slučaju, poruka se samo kopira u fascikli "poslato" u MB1. Ne možete da konfigurišete Exchange Server 2010, tako da je poruka se kopira u fascikli "poslato" MB1 i MB2.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što je Exchange Server 2010 osmišljen je da kopiranje poruka u fascikli "poslato" samo pošiljaoca.

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, instalirajte zbirna ispravka na sledeće:

2706690 Opis Update Rollup 4 za Exchange Server 2010 Service Pack 2 Ova zbirna ispravka uvodi sledeće nove Exchange PowerShell cmdlets:

 • Po-MailboxSentItemsConfiguration <poštansko sanduče id>Ovaj cmdlet prikazuje konfiguraciju fascikli "poslato" navedeno poštansko sanduče.

 • <Poštansko sanduče id> set-MailboxSentItemsConfiguration [-SendAsItemsCopiedTo [pošiljaoca | SenderAndFrom]] [-SendOnBehalfOfItemsCopiedTo [pošiljaoca | SenderAndFrom]]Ovaj cmdlet omogućava administratoru da biste konfigurisali fascikli "poslato" na koji se kopira poruku.SendAsItemsCopiedTo promene, gde se kopiraju poruke koje se šalju pomoću dozvole „SendAs”.Gde su poruke koje se šalju pomoću dozvole „Pošalji za” kopiraju se menja SendOnBehalfOfItemsCopiedTo . Svaku komandu možete da koristite:

  PošiljaocaKopira poruku u fascikli "poslato" pošiljaoca, samo zaSenderAndFrom kopira poruku u fascikli "poslato" od pošiljaoca i korisnika u čije ime je poruka poslata

Važno Postavke mogu se zameniti kada sledeći uslov ispunjen:

 • Ključ registratora DelegateSentItemsStyle je podešen na vrednost 1 u programu Microsoft Outlook kao klijentski program.

Napomene

 • Morate ručno da promenite atribute na Poštanske sandučiće koji su postojali pre ispravka je primenjena. Da biste to učinili, koristite komande koje su navedene ranije u ovom članku.

 • Morate ponovo pokrenuti Microsoft Information Store servisa za promena na stupiti na snagu odmah.

 • Trenutno, možete da konfigurišete Exchange Server 2010 za kopiranje poruka u fascikli "poslato" pošiljaoca ili fascikli poslate stavke od pošiljaoca i korisnika u čije ime je poruka poslata.

 • SendAsItemsCopiedTo i SendOnbehalfofItemsCopiedTo postavke se primenjuju samo ako su SendAs ili SendOnBehalfOf prava direktno dodeljena određenog korisnika. Ako SendAs ili SendOnBehalfOf pravo je dodeljen određenoj grupi za distribuciju, poslate stavke će biti stavljen u samo fasciklu poslate stavke za pošiljaoca.

Status

Microsoft je poslušao povratne informacije o porukama koje se šalju pomoću dozvole „SendAs” i „SendOnBehalfOf”, i promenili smo naš proizvod da bolje zadovoljava potrebe naših klijenata

Više informacija

Za više informacija o tome kako da upravljate dozvole „Pošalji kao” za poštansko sanduče, pogledajte sledeće Microsoft Web lokacije:

Upravljanje dozvolama „Pošalji kao” za poštansko sandučeZa više informacija o vrijednost registra "DelegateSentItemsStyle", kliknite na broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2703723 E-pošta ostaje u otpremnom poštanskom sandučetu kada koristite vrijednost registra DelegateSentItemsStyle

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×