Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Select a different account.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojih želite da se prijavite.

Simptome

Razmotrite sledeći scenario:

 • Microsoft System Center Configuration Manager 2007 servisni paket 2 (SP2) na računaru koji radi pod operativnim sistemom Windows Server 2008 R2.

 • Kreirate četiri tačke distribucije grana i četiri standardne tačke distribucije na serveru lokacije.

 • Tačke distribucije grana imaju imena koja se sortiraju pre standardnih tačaka distribucije.

 • Postavku Maksimalne niti po paketu postavljate na 6 u Configuration Manager konzoli.

 • Kreirate paket koji ima izvornu datoteku i primenjujete paket na sve tačke distribucije.

U ovom scenariju, upravljač distribucijom bi trebalo da koristi maksimalne niti za paralelnu obradu standardnih tačaka distribucije. Međutim, jedna nit se koristi za standardne tačke distribucije. Druge standardne tačke distribucije ne počinju da rade dok jedna nit ne bude dostupna. 

Napomena Do ovog problema obično dolazi kada su sledeći faktori tačni:

 • Broj tačaka distribucije poslovnih grana na lokaciji veći je od broja standardnih tačaka distribucije na toj istoj lokaciji.

 • Postavka Maksimalan broj niti po paketu postavljena je na manji broj od ukupnog broja tačaka distribucije na lokaciji.

 • Tačke distribucije grana imaju imena koja se sortiraju pre standardnih tačaka distribucije.

Rezoluciju

Da biste rešili ovaj problem, instalirajte sledeći paket hitne ispravke na system Center Configuration Manager 2007 SP2 server lokacije.
Za više informacija o koracima za primenu paketa hitne ispravke na server lokacije Configuration Manager 2007 SP2, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2477182 Sistemski centar Configuration Manager 2007
Napomena o vodiču za instalaciju hitne ispravke Možete da instalirate sledeći paket hitne ispravke na sistemski centar Configuration Manager 2007 SP2 server lokacije koji radi pod verzijom operativnog sistema zasnovanom na x86 ili verziji operativnog sistema zasnovanom na x64:

Sccm2007-sp2-2678757-x86-enu.msi

Informacije o hitoj ispravki

Podržana hitna ispravka je dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, ova hitna ispravka je namenjena za ispravljanje samo problema koji je opisan u ovom članku. Primenite ovu hitnu ispravku samo na sisteme koji imaju problem opisan u ovom članku. Ova hitna ispravka može da dobije dodatno testiranje. Stoga, ako ovaj problem ne utiče ozbiljno, preporučujemo da sačekate sledeću ispravku softvera koja sadrži ovu hitnu ispravku.

Ako je hitna ispravka dostupna za preuzimanje, na vrhu ovog članka baze znanja postoji odeljak "Dostupno je preuzimanje hitne ispravke". Ako se ovaj odeljak ne pojavi, obratite se Microsoft korisničkoj službi i podršci da biste dobili hitnu ispravku.

Napoemu Ako dođe do dodatnih problema ili ako je potrebno rešavanje problema, možda ćete morati da kreirate zaseban zahtev za uslugom. Uobičajeni troškovi podrške primenjuju se na dodatna pitanja podrške i probleme koji se ne kvalifikuju za ovu određenu hitnu ispravku. Kompletnu listu brojeva telefona Microsoft korisničke usluge i podrške ili da biste kreirali poseban zahtev za uslugom posetite sledeću Microsoft veb lokaciju:

http://support.microsoft.com/contactus/?ws=supportNapomenom Obrazac "Dostupno je preuzimanje hitne ispravke" prikazuje jezike za koje je dostupna hitna ispravka. Ako ne vidite jezik, to je zato što hitna ispravka nije dostupna za taj jezik.

Preduslovi

Da biste primenili ovu hitnu ispravku, morate imati instaliran Microsoft System Center Configuration Manager 2007 servisni paket 2 (SP2).

Ponovo pokreni zahtev

Ako zatvorite Configuration Manager administratorsku konzolu pre nego što instalirate ovu hitnu ispravku, ne morate ponovo da pokrenete računar.

Informacije o zameni hitne ispravke

Ova hitna ispravka ne zamenjuje prethodno izdatu hitnu ispravku.

Informacije o datoteci

Verzija ove hitne ispravke na engleskom (SAD) instalira datoteke koje imaju atribute navedene u sledećim tabelama. Datumi i vremena ovih datoteka navedeni su u koordinisanom univerzalnom vremenu (UTC). Datumi i vremena za ove datoteke na lokalnom računaru prikazuju se u lokalnom vremenu zajedno sa trenutnom predmerom za štednju vremena (DST). Pored toga, datum i vreme mogu da se promene kada izvršite određene operacije nad datotekama.

System Center Configuration Manager 2007 beleške sa informacijama o datoteci

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Platforme

Distmgr.dll

4.0.6487.2206

451,944

01.01.2010.

17:45

x86

Napomena Neke druge datoteke mogu biti ažurirane zbog zavisnosti. Međutim, njihove biblioteke se ne menjaju.

Zaobilaženje problema

Da biste zaobišli problem, koristite jedan od sledećih metoda:

 • Predstavite zasebnu (sekundarnu) lokaciju za standardne tačke distribucije.

 • Promenite imenovanje standardnih tačaka distribucije i tačaka distribucije grana tako da se sve standardne tačke distribucije sortiraju pre tačaka distribucije grana po imenu.

 • Povećajte postavku Maksimalan broj niti po paketu koja je konfigurisana na lokaciji tako da bude jednaka ukupnom broju tačaka distribucije na lokaciji.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Više informacija

Za više informacija o terminologiji ažuriranja softvera kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanja Microsoft softverskih ispravki

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×