Postavka prikaza uređaja sa operativnim sistemom Windows ugrađen CE 6,0 se menja kada povežete uređaj sa računarom zasnovanom na operativnom sistemu Windows

Simptomi

Razmotrite sledeći slučaj:

  • Pokrećete uslugu Pictora na uređaju koji radi pod operativnim sistemom Windows, ugrađen CE 6,0 R3.

  • Uređaj podržava više rezolucija ekrana.

  • Uređaj povezujete sa računarom zasnovanim na operativnom sistemu Windows.

U ovom scenariju, postavka prikaza uređaja se menja.

Rešenje

Informacije o ažuriranju softvera

Podržana softverska ispravka je sada dostupna od korporacije Microsoft kao Windows ugrađena CE 6,0 platforma za izradu platforme (mart 2011). Ovo možete potvrditi pomeranjem na odeljak "informacije o datoteci" u ovom članku. Ime paketa datoteke sadrži verziju proizvoda, datum, broj članka baze znanja i tip procesora. Format za ime datoteke paketa je:

Verzija proizvoda-yymmdd-kbnnnnnn-tip procesoraNa primer: Wincepb50-060503-kb917590-armv4i. msi je ARMV4i Windows ugrađen CE 5,0 "Izrada platforme" koja je zabeležena u članu KB 917590 i koja je sadržana u mesečnom ažuriranju u maju 2006. Da biste odmah rešili ovaj problem, kliknite na sledeći broj članka da biste dobili informacije o nabavljanju Windows alatke za podešavanje platforme i Core softvera za operativne sisteme:

Kako da locirate osnovne ispravke za operativni sistem za Microsoft Windows proizvode za izradu platforme.Napomena Ovaj Windows ugrađen CE 6,0 mesečno ažuriranje je dostupno i za preuzimanje sa sledeće Web lokacije Microsoft Download Center:

Ispravka dodaje novi ključ registratora DisableDisplayChange u tip DWORD na sledeću putanju:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\PictorServicePodrazumevana vrednost ključa registratora je 0. ako je ključ registratora DisableDisplayChange postavljen na 1, na računaru se prijavljuje Trenutna rezolucija uređaja, a postavka ekrana se ne menja. Ako je ključ registratora DisableDisplayChange postavljen na 0, ponašanje se ne menja. Sve rezolucije koje uređaj podržava se prijavljuju na računar, a postavka za prikaz uređaja se menja u postavku ekrana računara.

Preduslovi

Da biste primenili ovu softversku ispravku, morate da imate sve prethodno izdate softverske ispravke za ovaj proizvod instaliran.

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Kada instalirate ovu softversku ispravku, morate da obavite čistu gradnju čitave platforme. Da biste to uradili, koristite jedan od sledećih metoda:

  • U meniju " izrada " izaberite stavku " Očisti rešenje", a zatim kliknite na dugme " napravi rešenje".

  • U meniju " izrada " kliknite na dugme " ponovo napravi rešenje".

Kada primenite ovu softversku ispravku, ne morate ponovo pokretati računar.

Informacije o zameni ispravke

Ova ispravka ne zamjenjuje nikakve ispravke.

Informacije o datoteci

Engleska verzija ovog paketa softverskih ispravki ima atribute datoteke (ili kasnije atribute datoteke) koji su navedeni u sledećoj tabeli. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, one se konvertuju u lokalno vreme. Da biste pronašli razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci " datum i vreme " na kontrolnoj tabli.

Datoteke instalacionog programa

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×