Postoji ispravka za Microsoft Silverlight 5 za Macintosh (MS14-014)

Rezime

Dostupna je ispravka koja rešava problem u izdanju Microsoft Silverlight 5 za Macintosh (MS14-014) od 11. marta 2014. To uključuje sve bezbednosne ispravke u MS14-014 (KB 2932677) i zamenjuje MS14-014 na Macintosh OS X. Više informacija o problemu koje rešava ova ispravka, potražite u odjeljku „Dodatne informacije”.

Više informacija

Informacije o preuzimanju

Sledeća datoteka je dostupna za preuzimanje sa lokacije Microsoft Download Center:Download preuzmite paket. Za više informacija o preuzimanju Microsoft datoteka za podršku kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

119591 Nabavljanje Microsoft datoteka podrške sa usluga na mreži Microsoft je skenirala ovu datoteku protiv virusa. Microsoft je koristio najnoviji softver za otkrivanje virusa koji je bio dostupan na datum objavljivanja datoteke. Datoteka se čuva na serverima sa poboljšanom bezbednošću koji sprečavaju neovlaštene izmjene datoteke.

Preduslovi

Ova ispravka se odnosi na bilo koji Macintosh OS X operativni sistemi koje podržava Microsoft Silverlight. Ne zahteva prethodnu instalaciju aplikacije Microsoft Silverlight.

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Ne morate ponovo pokrenuti računar da biste dovršili ovu instalaciju.

Druge načine da biste instalirali ovu ispravku

Svaka verzija programa Microsoft Silverlight 5 za Macintosh uključuje samo-updater to može periodično da skenira Microsoft.com najnovija ažuriranja za programski dodatak Silverlight. Ako samo-updater je omogućeno i otkriva novu verziju, programski dodatak traži od korisnika da biste preuzeli i instalirali ažuriranje. Najnoviju verziju programa Microsoft Silverlight 5 je može da se instalira sa stranice " Preuzmite Microsoft Silverlight ".

Globalna verzija ove hitne ispravke ima atribute datoteke (ili novije atribute datoteke) koji su navedeni u tabeli. Datumi i vremena ovih datoteka navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, to je pretvaraju u lokalno vrijeme. Da biste saznali razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci " datum i vreme " na kontrolnoj tabli.Za sve podržane verzije Microsoft Silverlight 5 za Macintosh

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Silverlight.dmg

5.1.30317

15219

04-Apr-2014

15:35

Silverlight_Developer.dmg

5.1.30317

20561

04-Apr-2014

15:40

Pitanje koje rešava ova ispravka

Sporna stavka 1Na MacBook profesionalci ili druge Macintosh računarima sa automatskog grafike prebacivanje omogućen, programski dodatak Silverlight dolazi do pada povremeno.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×