Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Rezime

Potpisivanje PowerShell serijalizacija zasnovano na certifikatima uvedeno je u januaru 2023. Exchange server bezbednosnoj ispravki. Funkcija je podrazumevano objavljena kao onemogućena (davanje saglasnosti) i morao je da je omogući Exchange server administrator.
 
Instaliranjem novembarske 2023. (ili novije verzije) Exchange server bezbednosna ispravka, funkcija je podrazumevano omogućena (odbijanje saglasnosti) po serveru i mora biti onemogućena ako ne želite da je koristite.

Oprez: Onemogućavanje potpisivanja PowerShell serijalizacija korisnih opterećenja čini server ranjivim Exchange server ranjivosti i oslabljuje zaštitu od nepoznatih pretnji. Preporučujemo da ostavite ovu funkciju omogućenu.

Više informacija potražite u članku Konfigurisanje potpisivanja certifikata PowerShell serijalizacija u programu Exchange server.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×