Sign in with Microsoft
Sign in or create an account.

Podrška za Windows Vista servisni paket 1 (SP1) završava 12 jula 2011 godine. Da prima sigurnosna ažuriranja za Windows, uverite se da pokrećete Windows Vista sa servisnim paketom 2 (SP2). Za više informacija, pogledajte ovu web stranicu u Microsoft: Podrška se završava za neke verzije operativnog sistema Windows.

UVOD

Ovaj članak opisuje povećanu funkcionalnost i kontrolu virtuelna mašina u konzoli Windows Server 2008 reakciji klastera Management za ulogu Hyper-V.

Više informacija

Ova ispravka uključuje promene u načinu da Windows Server 2008 reakciji klastera upravljačke konzole funkcioniše za ulogu Hyper-V. Ove izmene pružaju povećanu funkcionalnost virtuelna mašina kontrole i koji su u skladu sa Hyper-V Manager konzoli.

Ova ispravka menja reakciji klastera upravljačke konzole (datoteku "Cluadmin.msc") i server komponente klastera u reakciji. Ako je ovo ažuriranje instaliran na jednom čvoru, mora biti instaliran na svim čvorovima klastera preuzimanje Windows Server 2008. Možda instaliran na jednom čvoru u trenutku. Međutim, preporučuje se da se sve spojeve ažurirane u razumnom roku. Može doći do greške na reakciji klaster Menadžer to nije ažuriran u reakciji klastera koji je imao ovu ispravku primenjena. Ove greške se javljaju zbog razlika između Cluadmin.msc datoteku koja nije ažurirana i ažurirani reakciji klastera.

Ova dopuna se može instalirati na Windows Server 2008 zasnovane serverima koji su pokrenuti Windows reakciji klastera na Windows Server 2008 zasnovane serverima koji imaju instalirane alate klastera preuzimanja posla i na računarima sa operativnim sistemom Windows Vista koji imaju Windows Server 2008 udaljeni Server administracija alatke (RSAT) instaliran. Ako paket instaliran na računaru sa operativnim sistemom Windows Vista koji ima instaliran na RSAT 2008 Windows Server, instalacija će biti neuspešan. Ovo označava da paket nije primenljivo.

 • Promene prikaza virtuelna mašina
  Reakciji klastera upravljačke konzole prilagođava kontrole i radnje koje su dostupne u oknu za radnje. Pre nego što instalirate ovu ispravku, radnje za virtuelni računari su „na mreži” i „van mreže”. Nakon što instalirate ovu ispravku, postupci za virtuelni računari su „početak”, „stop”, „isključi”, i „skretanje”.

 • Promene u virtuelna mašina radnje
  Pre nego što instalirate ovu ispravku, okno radnje prikazuje se
  Brzo migriraju virtuelne mašine opcija i premestite usluge ili aplikacije opciju da biste premestili virtuelne mašine. Na
  Brzo migriraju virtuelne mašine opcija uzrokuje virtuelnu mašinu da koristite opciju isključivanja „spasi država”, pre nego sto dodjes virtuelne mašine. Premestite usluge ili aplikacije opciju uzrokuje virtuelne mašine da ugasimo koristeći postavku „vanmrežne akcija” koja je deo svakog virtuelna mašina resursa svojstva. Nakon što instalirate ovu ispravku, jedina akcija u reakciji klastera upravljačke konzole za ulogu Hyper-V je premestite virtuelne mašine. Ova akcija uzrokuje svaka virtualna mašina koja se nalazi aktivna pomjeriti koristeći opciju isključivanja „spasi država”. Ako virtuelna mašina ne pokreće stanje je, ne mora da bude zatvorena, a njegovo stanje se neće promeniti tokom prelaska.


  Napomena Ako koristite komandu Premesti grupe u uslužnom Cluster.exe, online virtuelne mašine će se krećete pomoću postavku „vanmrežne akcija”. Ponašanje komande Premesti grupe ne menja ovom ispravkom.

 • Dozvoli za više od jednog virtualnog računala u grupi „Usluge ili aplikacije”
  Pre nego što instalirate ovu ispravku, samo jedna virtualna mašina mogu biti izabrani u čarobnjaku za visoku raspoloživost. Pored toga, ne postoji metod koji možete koristiti za dodavanje virtuelna mašina u grupu usluge ili aplikacije pomoću reakciji klastera upravljačke konzole.

  Nakon što instalirate ovu ispravku, reakciji klastera upravljačke konzole omogućava za više od jednog virtualnog računala. Visoka raspoloživost ulogu čarobnjaka sa virtuelne mašine identifikuje virtuelne mašine koje imaju datoteke na istom disku i omogućava one virtuelne mašine da bude konfigurisan za visoku raspoloživost. Stoga, virtuelne mašine će biti u istoj grupi usluge i aplikacije. Ako usluge i aplikacije grupa poteze na drugi čvor, virtuelne mašine u toj grupi su takođe dirnuti.

  Ako postoji više od jednog virtualnog računala u grupi, možete dobiti sledeću poruku o grešci kada pokušate da biste upravljali tim virtuelne mašine iz System Center Virtual Machine Manager 2008:

  Nepodržane konfiguracije klastera.

  SCVMM ne podržava upravljanje virtuelne mašine ako postoji više od jednog virtualnog računala u grupi.

 • Dodajte podršku za tačke postavljanja ili volumenima bez oznaku disk jedinice
  Pre nego što instalirate ovu ispravku, volumeni su nije automatski otkriven. Resurs klastera reakciji na disku koji koristi tačku postavljanja ili GUID umesto oznaku disk jedinice mora da ručno se usluge ili aplikacije grupi kao virtuelna mašina resurse.

  Nakon što instalirate ovu ispravku, visoka raspoloživost čarobnjak može da otkrije kada su datoteke za virtuelnu mašinu na volumenu koji koristi tačku mount ili GUID umesto oznaku disk jedinice. Pored toga, čarobnjak za visoku raspoloživost premešta odgovarajuće diskove u istu grupu servisa ili aplikacije kao na resurs virtualnog računala.

 • Promene u radnju za osvežavanje virtuelna mašina
  Pre nego što instalirate ovu ispravku, radnja refresh izaziva samo jedan virtuelna mašina osvežiti. Ima li drugih virtuelne mašine koje se nalaze u istoj grupi usluge ili aplikacije ne osvežavaju se.

  Nakon što instalirate ovu ispravku, osvežavanje delova virtuelna mašina u grupi osvežava virtuelne mašine u toj grupi.

 • Ponašanje se menja ako svakog čvora u reakciji klastera je isključen virtuelna mašina
  Pre nego što instalirate ovu ispravku, ako jedan ili više čvorova u klasteru reakciji je virtuelna mašina koja je veza prekinuta, dobijate sledeću poruku o grešci reakciji klaster menadžera visoke dostupnosti čarobnjaka za:

  Došlo je do greške pri učitavanju listu dostupnih virtuelna mašina. Vrednost ne može biti nula. Ime parametra: managementObject.

  Onda, čarobnjak se zatvara. Konzolu Hyper-V Manager omogućava da virtuelna mašina virtuelni čvrsti Disk (VHD) datoteke nalaze na prenosivom uređaju za skladištenje. Međutim, ako ta prenosivog skladišta je uklonjen, stanje virtuelna mašina je prekinuta. Zbog toga, dobijate poruku o grešci u čarobnjaku za visoku raspoloživost, i onda je čarobnjak izlaza.

  Nakon što instalirate ovu ispravku, ovaj problem je ispravljen, a poruka o grešci se uklanja.

 • Promena ponašanja kada dodate propuštanja disk virtuelna mašina
  Pre nego što instalirate ovu ispravku, kada dodate propuštanja disk virtuelna mašina koja je već resurs klastera preuzimanja posla, a na disku se nalazi na Čvor klastera različitih reakciji od virtuelna mašina, status u upravljanju klastera preuzimanja posla konzola pokazuje da je za promenu u konfiguraciji uspešan. Međutim, za promenu u konfiguraciji nije uspešna.

  Nakon što instalirate ovu ispravku, reakciji klastera upravljačke konzole ispravno pokazuje da za promenu u konfiguraciji nije uspešna.

  Napomena Da biste ispravili problem konfiguracija, fizičkog diska resurs za prolaz kroz stražnje disk treba premestiti Čvor klastera reakciji koja je host virtuelnu mašinu. Ovo treba uraditi prije nego što ga je dodati u konfiguraciji tog virtualnog računala.

 • Ponašanje se promeniti kada roditelj parcijalnih diska nije na deljenih skladišta
  Parcijalnih diskovi imaju relacije između nadređene i podređene. Kada konfigurišete differencing disk, disk za nadređenu navedena, a taj roditelj VHD potrebno je da bude dostupan za dete parcijalnih na disku da bi funkcionisao. Nadređene i podređene VHDs mora biti na diskove koji su u istoj grupi usluge ili aplikacije kao na resurs virtualnog računala.

  Pre nego što instalirate ovu ispravku, ako roditelj disk ispravno nije locirana, virtuelna mašina se možda neće pokrenuti jer nisu svi VHDs se nalaze na istom čvoru klastera preuzimanja posla. Ova ispravka otkriva lokaciju nadređene VHD i daje upozorenje ako nadređeno VHD nije na disku koji je konfigurisan za deljenih skladišta.

 • Putanja kopiju volumena
  Ova ispravka omogućava da putanju za skladištenje volumena koje će biti kopirane iz svojstva diska resursa u reakciji klaster Manager konzoli. Kada konfigurišete virtuelna mašina, staze od volumena mora biti navedena za diskove koji će se koristiti. Nakon što primijenite ovu nadopunu, putanja se mogu kopirati iz svojstva diska u reakciji klaster Manager konzoli. Ovo je korisno kada staza je vrlo dugo, kao što su kada je volumen koristi GUID umesto oznaku disk jedinice.

Rezolucija

Da biste rešili ovaj problem, preuzmite i instalirajte paket ispravki za operativni sistem.

Za više informacija o načinu preuzimanja Microsoft datoteka za podršku, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

119591 kako nabaviti Microsoft datoteke podrške kroz usluge na mreži
Microsoft je skenirala ovu datoteku protiv virusa. Microsoft je koristio najnoviji softver za otkrivanje virusa koji je bio dostupan na datum objavljivanja datoteke. Datoteka se čuva na serverima sa poboljšanom bezbednošću koji sprečavaju neovlaštene izmjene datoteke.


Sledeće datoteke su dostupne za preuzimanje sa lokacije Microsoft Download Center:

Ažuriranje za Windows Server 2008 (KB951308)


Download Odmah preuzmite paket.

Ispravka za Windows Server 2008 x64 Edition (KB951308)

Download Odmah preuzmite paket.

Ispravka za Windows Vista (KB951308)

Download Odmah preuzmite paket.

Ispravka za Windows Vista za sisteme zasnovane na x64 (KB951308)

Download Odmah preuzmite paket.

Informacije o prilagodbenom popravku

Preduslovi

Morate imati Windows Vista servisni paket 1 ili Windows Server 2008 instaliran da biste primenili ovaj prilagodbeni popravak.

Napomena Servisni paket 1 je integrisana u operativnom sistemu Windows Server 2008.

Ponovnim pokretanjem

 • Ako ovo ažuriranje se odnosi na računar koji funkcioniše kao Windows Server 2008 klastera preuzimanja posla, uslugu klastera preuzimanja posla se mora ponovo pokrenuti pre nego što promene stupe na snagu.

 • Ako primenite ovo ažuriranje na sistem koji je pokrenut u reakciji klastera za upravljanje (datoteku "Cluamin.msc"), neke otvorene verzije ova Konzola za upravljanje biti zatvoreni i ponovo je otvorena pre nego što promene stupe na snagu.

Informacije o zameni hitne

Ovaj prilagodbeni popravak ne zamjenjuje druge prilagodbene popravke.

Informacije o datoteci

Verzija ove hitne ispravke na engleskom jeziku ima atribute datoteke (ili novije atribute datoteke) koji su navedeni u tabeli. Datumi i vremena ovih datoteka navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, to je pretvaraju u lokalno vrijeme. Da biste saznali razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci " datum i vreme " na kontrolnoj tabli.

Napomena MANIFEST datoteke (.manifest) i MUM datoteke (.mum) koje su instalirane za svako okruženje su navedeni odvojeno u odeljku „Dodatni datoteka informacije za Windows Server 2008 i Windows Vista”. Tovarni list i MUM datoteke i datoteke povezane bezbednosnog kataloga (.cat) su vrlo važni za održavanje stanja ažurirane komponente. Datoteke bezbednosnog kataloga za koje nisu navedeni atributi, potpisuju se Microsoft digitalnim potpisom.

Za sve podržane 32-bitnim verzijama sustava Windows Server 2008 i Windows Vista SP1

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vremena

Platforma

Failoverclusters.objectmodel.resources.dll

6.0.6001.22231

61,440

29-Jul-2008

05:50

x86

Failoverclusters.objectmodel.resources.dll

6.0.6001.22231

65,536

29-Jul-2008

03:57

x86

Failoverclusters.objectmodel.resources.dll

6.0.6001.22231

61,440

29-Jul-2008

03:55

x86

Failoverclusters.objectmodel.resources.dll

6.0.6001.22231

61,440

29-Jul-2008

03:57

x86

Failoverclusters.objectmodel.resources.dll

6.0.6001.22231

69,632

29-Jul-2008

03:57

x86

Failoverclusters.objectmodel.resources.dll

6.0.6001.22231

65,536

29-Jul-2008

05:51

x86

Failoverclusters.objectmodel.resources.dll

6.0.6001.22231

65,536

29-Jul-2008

05:37

x86

Failoverclusters.objectmodel.resources.dll

6.0.6001.22231

69,632

29-Jul-2008

03:55

x86

Failoverclusters.objectmodel.resources.dll

6.0.6001.22231

69,632

29-Jul-2008

06:13

x86

Failoverclusters.objectmodel.resources.dll

6.0.6001.22231

65,536

29-Jul-2008

05:50

x86

Failoverclusters.objectmodel.resources.dll

6.0.6001.22231

65,536

29-Jul-2008

05:51

x86

Failoverclusters.objectmodel.resources.dll

6.0.6001.22231

61,440

29-Jul-2008

05:37

x86

Failoverclusters.objectmodel.resources.dll

6.0.6001.22231

65,536

29-Jul-2008

05:50

x86

Failoverclusters.objectmodel.resources.dll

6.0.6001.22231

77,824

29-Jul-2008

05:47

x86

Failoverclusters.objectmodel.resources.dll

6.0.6001.22231

61,440

29-Jul-2008

05:50

x86

Failoverclusters.objectmodel.resources.dll

6.0.6001.22231

61,440

29-Jul-2008

05:51

x86

Failoverclusters.objectmodel.resources.dll

6.0.6001.22231

57,344

29-Jul-2008

06:13

x86

Failoverclusters.objectmodel.resources.dll

6.0.6001.22231

57,344

29-Jul-2008

06:13

x86

Failoverclusters.objectmodel.dll

6.0.6001.22231

502,272

29-Jul-2008

03:39

x86

Failoverclusters.snapin.resources.dll

6.0.6001.22231

978,944

29-Jul-2008

05:50

x86

Failoverclusters.snapin.resources.dll

6.0.6001.22231

987,136

29-Jul-2008

03:57

x86

Failoverclusters.snapin.resources.dll

6.0.6001.22231

974,848

29-Jul-2008

03:55

x86

Failoverclusters.snapin.resources.dll

6.0.6001.22231

983,040

29-Jul-2008

03:57

x86

Failoverclusters.snapin.resources.dll

6.0.6001.22231

983,040

29-Jul-2008

03:57

x86

Failoverclusters.snapin.resources.dll

6.0.6001.22231

991,232

29-Jul-2008

05:51

x86

Failoverclusters.snapin.resources.dll

6.0.6001.22231

983,040

29-Jul-2008

05:37

x86

Failoverclusters.snapin.resources.dll

6.0.6001.22231

995,328

29-Jul-2008

03:55

x86

Failoverclusters.snapin.resources.dll

6.0.6001.22231

983,040

29-Jul-2008

06:13

x86

Failoverclusters.snapin.resources.dll

6.0.6001.22231

974,848

29-Jul-2008

05:50

x86

Failoverclusters.snapin.resources.dll

6.0.6001.22231

987,136

29-Jul-2008

05:51

x86

Failoverclusters.snapin.resources.dll

6.0.6001.22231

978,944

29-Jul-2008

05:37

x86

Failoverclusters.snapin.resources.dll

6.0.6001.22231

983,040

29-Jul-2008

05:50

x86

Failoverclusters.snapin.resources.dll

6.0.6001.22231

1,015,808

29-Jul-2008

05:47

x86

Failoverclusters.snapin.resources.dll

6.0.6001.22231

978,944

29-Jul-2008

05:50

x86

Failoverclusters.snapin.resources.dll

6.0.6001.22231

978,944

29-Jul-2008

05:51

x86

Failoverclusters.snapin.resources.dll

6.0.6001.22231

962,560

29-Jul-2008

06:13

x86

Failoverclusters.snapin.resources.dll

6.0.6001.22231

974,848

29-Jul-2008

06:13

x86

Failoverclusters.snapin.dll

6.0.6001.22231

1,679,360

29-Jul-2008

03:39

x86

Failoverclusters.common.resources.dll

6.0.6001.22231

176,128

29-Jul-2008

05:50

x86

Failoverclusters.common.resources.dll

6.0.6001.22231

176,128

29-Jul-2008

03:57

x86

Failoverclusters.common.resources.dll

6.0.6001.22231

172,032

29-Jul-2008

03:55

x86

Failoverclusters.common.resources.dll

6.0.6001.22231

176,128

29-Jul-2008

03:57

x86

Failoverclusters.common.resources.dll

6.0.6001.22231

176,128

29-Jul-2008

03:57

x86

Failoverclusters.common.resources.dll

6.0.6001.22231

180,224

29-Jul-2008

05:51

x86

Failoverclusters.common.resources.dll

6.0.6001.22231

176,128

29-Jul-2008

05:37

x86

Failoverclusters.common.resources.dll

6.0.6001.22231

176,128

29-Jul-2008

03:55

x86

Failoverclusters.common.resources.dll

6.0.6001.22231

180,224

29-Jul-2008

06:13

x86

Failoverclusters.common.resources.dll

6.0.6001.22231

172,032

29-Jul-2008

05:50

x86

Failoverclusters.common.resources.dll

6.0.6001.22231

180,224

29-Jul-2008

05:51

x86

Failoverclusters.common.resources.dll

6.0.6001.22231

184,320

29-Jul-2008

05:37

x86

Failoverclusters.common.resources.dll

6.0.6001.22231

176,128

29-Jul-2008

05:50

x86

Failoverclusters.common.resources.dll

6.0.6001.22231

180,224

29-Jul-2008

05:47

x86

Failoverclusters.common.resources.dll

6.0.6001.22231

172,032

29-Jul-2008

05:50

x86

Failoverclusters.common.resources.dll

6.0.6001.22231

172,032

29-Jul-2008

05:51

x86

Failoverclusters.common.resources.dll

6.0.6001.22231

172,032

29-Jul-2008

06:13

x86

Failoverclusters.common.resources.dll

6.0.6001.22231

180,224

29-Jul-2008

06:13

x86

Clusres.dll

6.0.6001.22231

911,872

29-Jul-2008

03:31

x86

Failoverclusters.wizards.dll

6.0.6001.22231

573,440

29-Jul-2008

03:39

x86

Failoverclusters.wizards.resources.dll

6.0.6001.22231

249,856

29-Jul-2008

05:50

x86

Failoverclusters.wizards.resources.dll

6.0.6001.22231

253,952

29-Jul-2008

03:57

x86

Failoverclusters.wizards.resources.dll

6.0.6001.22231

245,760

29-Jul-2008

03:55

x86

Failoverclusters.wizards.resources.dll

6.0.6001.22231

249,856

29-Jul-2008

03:58

x86

Failoverclusters.wizards.resources.dll

6.0.6001.22231

253,952

29-Jul-2008

03:58

x86

Failoverclusters.wizards.resources.dll

6.0.6001.22231

249,856

29-Jul-2008

05:51

x86

Failoverclusters.wizards.resources.dll

6.0.6001.22231

253,952

29-Jul-2008

05:37

x86

Failoverclusters.wizards.resources.dll

6.0.6001.22231

262,144

29-Jul-2008

03:55

x86

Failoverclusters.wizards.resources.dll

6.0.6001.22231

253,952

29-Jul-2008

06:13

x86

Failoverclusters.wizards.resources.dll

6.0.6001.22231

245,760

29-Jul-2008

05:50

x86

Failoverclusters.wizards.resources.dll

6.0.6001.22231

253,952

29-Jul-2008

05:51

x86

Failoverclusters.wizards.resources.dll

6.0.6001.22231

245,760

29-Jul-2008

05:37

x86

Failoverclusters.wizards.resources.dll

6.0.6001.22231

253,952

29-Jul-2008

05:50

x86

Failoverclusters.wizards.resources.dll

6.0.6001.22231

278,528

29-Jul-2008

05:47

x86

Failoverclusters.wizards.resources.dll

6.0.6001.22231

249,856

29-Jul-2008

05:50

x86

Failoverclusters.wizards.resources.dll

6.0.6001.22231

249,856

29-Jul-2008

05:51

x86

Failoverclusters.wizards.resources.dll

6.0.6001.22231

237,568

29-Jul-2008

06:13

x86

Failoverclusters.wizards.resources.dll

6.0.6001.22231

237,568

29-Jul-2008

06:13

x86

Clnetcfg.dll

6.0.6001.22231

461,312

29-Jul-2008

03:31

x86

Failoverclusters.common.dll

6.0.6001.22231

3,268,608

29-Jul-2008

03:39

x86

Za sve podržane 64-bitnim verzijama sustava Windows Server 2008 i Windows Vista SP1

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vremena

Platforma

Failoverclusters.objectmodel.resources.dll

6.0.6001.22231

61,440

29-Jul-2008

06:19

x86

Failoverclusters.objectmodel.resources.dll

6.0.6001.22231

65,536

29-Jul-2008

04:26

x86

Failoverclusters.objectmodel.resources.dll

6.0.6001.22231

61,440

29-Jul-2008

04:24

x86

Failoverclusters.objectmodel.resources.dll

6.0.6001.22231

61,440

29-Jul-2008

04:27

x86

Failoverclusters.objectmodel.resources.dll

6.0.6001.22231

69,632

29-Jul-2008

04:27

x86

Failoverclusters.objectmodel.resources.dll

6.0.6001.22231

65,536

29-Jul-2008

06:19

x86

Failoverclusters.objectmodel.resources.dll

6.0.6001.22231

65,536

29-Jul-2008

06:08

x86

Failoverclusters.objectmodel.resources.dll

6.0.6001.22231

69,632

29-Jul-2008

04:27

x86

Failoverclusters.objectmodel.resources.dll

6.0.6001.22231

69,632

29-Jul-2008

06:42

x86

Failoverclusters.objectmodel.resources.dll

6.0.6001.22231

65,536

29-Jul-2008

06:19

x86

Failoverclusters.objectmodel.resources.dll

6.0.6001.22231

65,536

29-Jul-2008

06:23

x86

Failoverclusters.objectmodel.resources.dll

6.0.6001.22231

61,440

29-Jul-2008

06:08

x86

Failoverclusters.objectmodel.resources.dll

6.0.6001.22231

65,536

29-Jul-2008

06:23

x86

Failoverclusters.objectmodel.resources.dll

6.0.6001.22231

77,824

29-Jul-2008

06:08

x86

Failoverclusters.objectmodel.resources.dll

6.0.6001.22231

61,440

29-Jul-2008

06:20

x86

Failoverclusters.objectmodel.resources.dll

6.0.6001.22231

61,440

29-Jul-2008

06:21

x86

Failoverclusters.objectmodel.resources.dll

6.0.6001.22231

57,344

29-Jul-2008

06:42

x86

Failoverclusters.objectmodel.resources.dll

6.0.6001.22231

57,344

29-Jul-2008

06:42

x86

Failoverclusters.objectmodel.dll

6.0.6001.22231

508,416

29-Jul-2008

04:06

x64

Failoverclusters.snapin.resources.dll

6.0.6001.22231

978,944

29-Jul-2008

06:19

x86

Failoverclusters.snapin.resources.dll

6.0.6001.22231

987,136

29-Jul-2008

04:26

x86

Failoverclusters.snapin.resources.dll

6.0.6001.22231

974,848

29-Jul-2008

04:24

x86

Failoverclusters.snapin.resources.dll

6.0.6001.22231

983,040

29-Jul-2008

04:27

x86

Failoverclusters.snapin.resources.dll

6.0.6001.22231

983,040

29-Jul-2008

04:27

x86

Failoverclusters.snapin.resources.dll

6.0.6001.22231

991,232

29-Jul-2008

06:19

x86

Failoverclusters.snapin.resources.dll

6.0.6001.22231

983,040

29-Jul-2008

06:08

x86

Failoverclusters.snapin.resources.dll

6.0.6001.22231

995,328

29-Jul-2008

04:27

x86

Failoverclusters.snapin.resources.dll

6.0.6001.22231

983,040

29-Jul-2008

06:42

x86

Failoverclusters.snapin.resources.dll

6.0.6001.22231

974,848

29-Jul-2008

06:19

x86

Failoverclusters.snapin.resources.dll

6.0.6001.22231

987,136

29-Jul-2008

06:23

x86

Failoverclusters.snapin.resources.dll

6.0.6001.22231

978,944

29-Jul-2008

06:08

x86

Failoverclusters.snapin.resources.dll

6.0.6001.22231

983,040

29-Jul-2008

06:23

x86

Failoverclusters.snapin.resources.dll

6.0.6001.22231

1,015,808

29-Jul-2008

06:08

x86

Failoverclusters.snapin.resources.dll

6.0.6001.22231

978,944

29-Jul-2008

06:20

x86

Failoverclusters.snapin.resources.dll

6.0.6001.22231

978,944

29-Jul-2008

06:21

x86

Failoverclusters.snapin.resources.dll

6.0.6001.22231

962,560

29-Jul-2008

06:42

x86

Failoverclusters.snapin.resources.dll

6.0.6001.22231

974,848

29-Jul-2008

06:42

x86

Failoverclusters.snapin.dll

6.0.6001.22231

1,679,360

29-Jul-2008

04:06

x86

Failoverclusters.common.resources.dll

6.0.6001.22231

176,128

29-Jul-2008

06:19

x86

Failoverclusters.common.resources.dll

6.0.6001.22231

176,128

29-Jul-2008

04:26

x86

Failoverclusters.common.resources.dll

6.0.6001.22231

172,032

29-Jul-2008

04:24

x86

Failoverclusters.common.resources.dll

6.0.6001.22231

176,128

29-Jul-2008

04:27

x86

Failoverclusters.common.resources.dll

6.0.6001.22231

176,128

29-Jul-2008

04:27

x86

Failoverclusters.common.resources.dll

6.0.6001.22231

180,224

29-Jul-2008

06:19

x86

Failoverclusters.common.resources.dll

6.0.6001.22231

176,128

29-Jul-2008

06:08

x86

Failoverclusters.common.resources.dll

6.0.6001.22231

176,128

29-Jul-2008

04:27

x86

Failoverclusters.common.resources.dll

6.0.6001.22231

180,224

29-Jul-2008

06:42

x86

Failoverclusters.common.resources.dll

6.0.6001.22231

172,032

29-Jul-2008

06:19

x86

Failoverclusters.common.resources.dll

6.0.6001.22231

180,224

29-Jul-2008

06:23

x86

Failoverclusters.common.resources.dll

6.0.6001.22231

184,320

29-Jul-2008

06:08

x86

Failoverclusters.common.resources.dll

6.0.6001.22231

176,128

29-Jul-2008

06:23

x86

Failoverclusters.common.resources.dll

6.0.6001.22231

180,224

29-Jul-2008

06:08

x86

Failoverclusters.common.resources.dll

6.0.6001.22231

172,032

29-Jul-2008

06:20

x86

Failoverclusters.common.resources.dll

6.0.6001.22231

172,032

29-Jul-2008

06:21

x86

Failoverclusters.common.resources.dll

6.0.6001.22231

172,032

29-Jul-2008

06:42

x86

Failoverclusters.common.resources.dll

6.0.6001.22231

180,224

29-Jul-2008

06:42

x86

Clusres.dll

6.0.6001.22231

1,153,024

29-Jul-2008

03:59

x64

Failoverclusters.wizards.dll

6.0.6001.22231

573,440

29-Jul-2008

04:06

x86

Failoverclusters.wizards.resources.dll

6.0.6001.22231

249,856

29-Jul-2008

06:19

x86

Failoverclusters.wizards.resources.dll

6.0.6001.22231

253,952

29-Jul-2008

04:27

x86

Failoverclusters.wizards.resources.dll

6.0.6001.22231

245,760

29-Jul-2008

04:24

x86

Failoverclusters.wizards.resources.dll

6.0.6001.22231

249,856

29-Jul-2008

04:27

x86

Failoverclusters.wizards.resources.dll

6.0.6001.22231

253,952

29-Jul-2008

04:27

x86

Failoverclusters.wizards.resources.dll

6.0.6001.22231

249,856

29-Jul-2008

06:19

x86

Failoverclusters.wizards.resources.dll

6.0.6001.22231

253,952

29-Jul-2008

06:08

x86

Failoverclusters.wizards.resources.dll

6.0.6001.22231

262,144

29-Jul-2008

04:27

x86

Failoverclusters.wizards.resources.dll

6.0.6001.22231

253,952

29-Jul-2008

06:42

x86

Failoverclusters.wizards.resources.dll

6.0.6001.22231

245,760

29-Jul-2008

06:19

x86

Failoverclusters.wizards.resources.dll

6.0.6001.22231

253,952

29-Jul-2008

06:23

x86

Failoverclusters.wizards.resources.dll

6.0.6001.22231

245,760

29-Jul-2008

06:08

x86

Failoverclusters.wizards.resources.dll

6.0.6001.22231

253,952

29-Jul-2008

06:23

x86

Failoverclusters.wizards.resources.dll

6.0.6001.22231

278,528

29-Jul-2008

06:08

x86

Failoverclusters.wizards.resources.dll

6.0.6001.22231

249,856

29-Jul-2008

06:21

x86

Failoverclusters.wizards.resources.dll

6.0.6001.22231

249,856

29-Jul-2008

06:21

x86

Failoverclusters.wizards.resources.dll

6.0.6001.22231

237,568

29-Jul-2008

06:42

x86

Failoverclusters.wizards.resources.dll

6.0.6001.22231

237,568

29-Jul-2008

06:42

x86

Clnetcfg.dll

6.0.6001.22231

659,456

29-Jul-2008

03:59

x64

Failoverclusters.common.dll

6.0.6001.22231

3,268,608

29-Jul-2008

04:06

x86

Dodatne informacije o datotekama za Windows Server 2008 i Windows Vista

Dodatne datoteke za sve podržane 32-bitnim verzijama sustava Windows Server 2008 i Windows Vista SP1

Ime datoteke

Package_10_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,813

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_11_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,843

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_12_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,843

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_13_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,843

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_14_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,843

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_15_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,843

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_16_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,843

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_17_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,843

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_18_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,843

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_19_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,048

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_1_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,838

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_20_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

11,244

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_21_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,486

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_22_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,064

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_23_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,064

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_24_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,064

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_25_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,064

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_26_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,064

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_27_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,064

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_28_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,064

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_29_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,036

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_2_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,838

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_30_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,064

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_31_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,064

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_32_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,064

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_33_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,064

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_34_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,064

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_35_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,064

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_36_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,064

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_37_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,064

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_38_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,486

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_39_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

1,793

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_3_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,046

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_40_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

11,248

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_41_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,486

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_42_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,064

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_43_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,064

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_44_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,064

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_45_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,064

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_46_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,064

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_47_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,064

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_48_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,064

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_49_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,064

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_4_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,842

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_50_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,064

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_51_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,064

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_52_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,064

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_53_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,064

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_54_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,064

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_55_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,064

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_56_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,064

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_57_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,486

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_58_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

1,787

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_5_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,842

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_6_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,842

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_7_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,842

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_8_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,842

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_9_for_kb951308~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,842

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_for_kb951308_client_1~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

10,268

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_for_kb951308_client~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

1,432

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_for_kb951308_sc_0~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

21,600

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_for_kb951308_sc~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

1,424

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_for_kb951308_server_0~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

22,099

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_for_kb951308_server~31bf3856ad364e35~x86~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

1,432

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_0161094899a82b6339c17a9b9fa3e5fc_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_af9db8b9e6194182.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

706

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_021fa5d0738c5366e32fee21f5740f8c_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_2214f14dd1d4d2a0.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

706

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_0376f10a943e8da3edeb2846dd0fb09d_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_4b87cdec91bcdfd8.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

719

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_0492b7f188a3b2339587dd2d393080d5_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_7029fae2c847e374.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

719

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_08776a23ea1640bacf131948129b6d90_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_05fa754b087a53ce.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

719

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_08d3946638bd8d938a6251b10772c5d4_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_16663f17ef1cb83f.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

726

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_0bc1bc777e36d81b90ee2a6b9ec98627_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_d51109bb52276cb8.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

726

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_0ce4af45434829a76b23e9518a9bdbad_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_e41c40d3a0d36eae.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

701

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_0fa5b10fcb6d40f59598ba95333aa73c_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_732c281b56d624cf.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

711

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_110cba317f56958f132e9f5db6de5db0_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_c15e72c73b760701.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

701

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_1225d5176a953331df579ea2c7334678_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_c7d7530d57e6fb40.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

706

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_1e1e51bb350e800e8e747d5aba818f91_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_d19e3b12051046fd.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

726

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_2416fad214115006289aa16de74af7ec_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_95b8422b05ea6e56.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

701

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_25a8d27591603a1a65077cf7a30bb4c8_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_0bccb32c0053a86e.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

701

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_289a3c28a5bc900890b50769d5af4679_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_ba8d4083de70f68e.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

701

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_2a3e9fd60b5a727a341e2d6dd2653232_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_0fa45c3e77b29fbf.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

701

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_2b22634d05b95f1a68dd56e024574844_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_b9773b12dd30a86a.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

719

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_2dcb9812d8f3944187823ed884df7042_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_b1e6434c44efeb12.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

726

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_2ee743fcd280d2e5eb2d7ee1347ff5ee_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_6011f606533e3fef.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

726

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_34c4820d62d7e6013f8bb80da0c2d908_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_5f7836c65d81d611.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

719

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_376caca6502ab65d29cfefeacac520e8_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_6d5613d09a248dc1.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

719

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_400b5d8eb04cf52e1839da7aa26f0b96_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_3146082e2866fd41.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

706

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_44e326814032a950d274c80a1e7d82e4_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_8fedf05be9339aa8.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

701

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_453e36047f7daaa22c72165719c97035_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_f77ee07e6c33bb5f.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

701

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_48b1164b0c5bc34e5e91f96f6cfc5ade_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_deca217c3db0d9f5.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

706

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_49c082ad26ad03d26752deddf2d2aba6_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_593c3bce0eb2ffda.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

706

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_4a56d622d97dda2593ec554cfdbc9201_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_04da18cf4e94f92a.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

701

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_52672db56f857c1a10d46626ce6bcf83_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_6ff77ab17eb29b21.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

719

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_54f85c0cfb0beca40e5d84976cdb6fc5_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_4d0635a31c96b33e.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

701

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_55cfe6534c070eebb210837cedabe356_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_3858aadb51620edd.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

726

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_5811da45cde87f3b8a16325a417bb668_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_a24c863f6c825b56.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

701

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_5866042350af32ca829720e3c0c6a8d0_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_8e4a09d183db613c.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

726

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_5b596d7fc441109fe2096c15e1a19260_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_bb414df2e638f70a.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

706

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_5bd5c025064c15b3abf24536aee0c70c_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_aa2016e26e68a2b7.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

701

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_5e0e9161ff8247e557dcf00e2246928d_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_ee97325e166a45b6.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

726

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_5ea629a6de9ebf5cec4c86465da9e878_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_46ef15af1cdd83b2.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

706

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_5f71e3c1945dc3c63564d0ffb5756f09_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_aae74b9bbb7f8074.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

726

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_6097c0d6a98e7f9f473a534e52091cfa_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_4e4598952a8dd7e1.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

719

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_60f24b07ae5f7a6ec7948ed6e1c357ef_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_86004a5d7fcb0088.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

706

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_62d67eee04ef3f391e03b07f55785c60_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_af541365d6681237.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

719

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_645354dd2326016e730eb322bca08b14_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_59443acdcb2508f9.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

698

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_68d85bb9399a97bf6097100296e3c899_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_4f8375a868c046eb.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

719

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_6b39ac800b362c923b9485cb36ae515b_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_c95a8c13bd21e77f.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

726

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_6f966037b0362c97d52b30680393c203_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_6a490c348a7d9740.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

719

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_71cdc1d1fec96fea40b57543e06fa4fa_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_5bab4d55c1e8e6fe.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

701

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_72d85b5e2b4a059892a9239f6f6912f8_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_8f5d35dbbda4e2d8.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

706

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_73a26398fec64f7f3ccec52e88050321_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_af6a02479232b3e4.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

701

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_74b5043b8c7e318d54be515d3db921ea_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_b9c900bbc43bcf9e.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

726

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_7b98fe3d38f162220bc55a4aae9f5970_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_88f0d53a57712ed9.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

718

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_7d2be8d39da893ca130bc08010dfe629_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_c4e0bbad08b13189.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

701

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_801580420c3319f2f23553baa60900bd_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_63069ecc0f682cb4.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

701

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_86d9dede1540179f1a0263114d3893af_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_f36b591d74369f9d.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

719

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_8cb32a3fc57ce3a439babf2997b939f8_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_497329414b204168.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

706

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_8f00f3bea831431d044c6576b56a22d7_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_e34fbabd02d86745.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

706

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_909e159b629aa959c4f92fb08e4a64fd_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_90a0d3dd1ba806d8.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

706

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_979319151ae63003a39560b843dc4b50_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_09f67593c1e21c56.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

726

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_a4ed71ecc527c105aa56061d4a974536_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_47c0cb287126ee71.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

706

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_a4f1e3554b06ab69c3213b3278bfa06e_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_86ff6ee2d1f5f4f6.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

726

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_a678a0a289048eb577d7656e0b8fb09b_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_aefc5c7983c7903d.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

726

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_ab7fce5fe5f3d2bd1c41b7b63c30cfe4_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_16ecfff1621dbf3b.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

711

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_b427760d55f553271b5178b3670da58d_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_d09d904a9087840e.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

719

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_b4b6e6b1c977623705261218ef73ee5c_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_cf8003146f7fc32a.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

719

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_b5314aed37881207676393b88358b3c5_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_7ecb482ef4f37304.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

701

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_b6f03bbcde0164a2f02c84876262bfde_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_b8d7944961bba612.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

726

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_b8f150fd217156a73b13f427d728ecf4_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_8c3de25d67ffba09.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

719

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_c03ef5aee839696f20e83ece70cb8608_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_97abf84d1fe453f5.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

693

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_c4ab5bf15026454b6ef0231f8758cb7e_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_246f9f10d294af34.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

726

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_cbd2b65cf7ba39a5d0eb71efbd6d8afc_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_e8143b045f961da5.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

719

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_cdd04d5db7297897ac08ac3b4b2aef4a_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_40cfd389f4ab37e3.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

706

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_d08f9c912239aa6ffda974ecec12589a_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_67c99726af172a11.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

719

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_dbca04fa94c56e9c6968494bdb24fcd5_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_cfcbfdb740d21e21.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

706

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_e801f6bbac9386151313dae659037c2f_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_64629d36b29f9e33.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

726

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_f033fe7cc89cb104a7a7e27a9833aa39_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_0f994276f674cf0d.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

706

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_f104b22ded888b8c9016a7cf230272b9_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_c2379961353ff0ab.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

701

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_f73de324bbed0568d2c7cfe4e437871c_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_aa08f78d5aa7bff2.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

706

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_failoverclusters.objectmodel.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_cs-cz_dd57d76f42892a7c.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,547

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:22

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_failoverclusters.objectmodel.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_de-de_77bd4cd23aa57b15.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,547

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:08

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_failoverclusters.objectmodel.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_en-us_20ae22cb298386da.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,547

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:00

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_failoverclusters.objectmodel.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_es-es_20797faf29aa787f.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,547

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:08

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_failoverclusters.objectmodel.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_fr-fr_c330f5ae1c7c8ee1.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,547

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:08

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_failoverclusters.objectmodel.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_hu-hu_0aa175f600dc5dfd.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,547

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:26

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_failoverclusters.objectmodel.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_it-it_ad58ebf4f3ae745f.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,547

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

05:59

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_failoverclusters.objectmodel.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_ja-jp_4f7e6b01e6c9863a.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,547

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:10

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_failoverclusters.objectmodel.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_ko-kr_f2e847b6d93a4d50.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,547

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:42

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_failoverclusters.objectmodel.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_nl-nl_d9ba1429b28b82e1.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,547

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:22

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_failoverclusters.objectmodel.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_pl-pl_1ff66eab97adf095.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,547

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:26

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_failoverclusters.objectmodel.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_pt-br_224a594f96378479.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,553

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

05:59

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_failoverclusters.objectmodel.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_pt-pt_232c28bb95a6f455.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,547

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:23

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_failoverclusters.objectmodel.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_ru-ru_69cf3a7f7a888281.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,547

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:14

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_failoverclusters.objectmodel.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_sv-se_05ca24f471b18cdc.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,547

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:25

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_failoverclusters.objectmodel.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_tr-tr_aed76f3b606d8ecd.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,547

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:23

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_failoverclusters.objectmodel.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_zh-cn_80348d3910a560ec.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,555

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:39

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_failoverclusters.objectmodel.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_zh-tw_8430ca8f0e163d5c.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,555

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:41

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_failoverclusters.objectmodel_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_84105230ec33c203.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

7,621

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:00

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_failoverclusters.snapin.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_cs-cz_d730e47ab750531b.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,540

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:23

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_failoverclusters.snapin.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_de-de_719659ddaf6ca3b4.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,540

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:08

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_failoverclusters.snapin.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_en-us_1a872fd69e4aaf79.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,540

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:01

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_failoverclusters.snapin.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_es-es_1a528cba9e71a11e.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,540

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:08

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_failoverclusters.snapin.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_fr-fr_bd0a02b99143b780.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,540

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:08

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_failoverclusters.snapin.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_hu-hu_047a830175a3869c.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,540

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:26

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_failoverclusters.snapin.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_it-it_a731f90068759cfe.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,540

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:00

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_failoverclusters.snapin.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_ja-jp_4957780d5b90aed9.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,540

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:11

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_failoverclusters.snapin.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_ko-kr_ecc154c24e0175ef.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,540

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:42

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_failoverclusters.snapin.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_nl-nl_d39321352752ab80.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,540

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:23

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_failoverclusters.snapin.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_pl-pl_19cf7bb70c751934.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,540

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:26

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_failoverclusters.snapin.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_pt-br_1c23665b0afead18.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,546

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

05:59

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_failoverclusters.snapin.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_pt-pt_1d0535c70a6e1cf4.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,540

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:24

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_failoverclusters.snapin.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_ru-ru_63a8478aef4fab20.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,540

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:15

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_failoverclusters.snapin.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_sv-se_ffa331ffe678b57b.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,540

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:26

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_failoverclusters.snapin.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_tr-tr_a8b07c46d534b76c.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,540

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:24

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_failoverclusters.snapin.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_zh-cn_7a0d9a44856c898b.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,548

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:39

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_failoverclusters.snapin.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_zh-tw_7e09d79a82dd65fb.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,548

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:41

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_failoverclusters.snapin_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_0311eca4614583f8.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,092

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:00

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_fd104198c260f0eda21a3e86940ac20c_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_73bfd393e3e07072.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

719

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_fe30bb9cd02569c3ab82574b4f7ae38a_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_c3effd5b25d5c070.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

726

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_microsoft-windows-f..ed-common.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_cs-cz_96a231aa5b279248.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,596

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:21

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_microsoft-windows-f..ed-common.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_de-de_3107a70d5343e2e1.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,596

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:07

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_microsoft-windows-f..ed-common.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_en-us_d9f87d064221eea6.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,596

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:00

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_microsoft-windows-f..ed-common.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_es-es_d9c3d9ea4248e04b.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,596

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:07

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_microsoft-windows-f..ed-common.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_fr-fr_7c7b4fe9351af6ad.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,596

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:08

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_microsoft-windows-f..ed-common.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_hu-hu_c3ebd031197ac5c9.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,596

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:25

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_microsoft-windows-f..ed-common.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_it-it_66a346300c4cdc2b.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,596

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

05:59

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_microsoft-windows-f..ed-common.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_ja-jp_08c8c53cff67ee06.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,596

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:10

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_microsoft-windows-f..ed-common.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_ko-kr_ac32a1f1f1d8b51c.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,596

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:41

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_microsoft-windows-f..ed-common.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_nl-nl_93046e64cb29eaad.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,596

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:22

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_microsoft-windows-f..ed-common.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_pl-pl_d940c8e6b04c5861.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,596

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:25

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_microsoft-windows-f..ed-common.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_pt-br_db94b38aaed5ec45.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,602

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

05:58

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_microsoft-windows-f..ed-common.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_pt-pt_dc7682f6ae455c21.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,596

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:23

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_microsoft-windows-f..ed-common.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_ru-ru_231994ba9326ea4d.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,596

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:14

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_microsoft-windows-f..ed-common.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_sv-se_bf147f2f8a4ff4a8.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,596

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:25

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_microsoft-windows-f..ed-common.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_tr-tr_6821c976790bf699.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,596

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:23

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_microsoft-windows-f..ed-common.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_zh-cn_397ee7742943c8b8.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,604

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:39

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_microsoft-windows-f..ed-common.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_zh-tw_3d7b24ca26b4a528.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,604

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:40

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_microsoft-windows-f..overcluster-clusres_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_c144ce62b6305323.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

10,641

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

03:59

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_microsoft-windows-f..overcluster-wizards_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_40bd15bd1bdaa104.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,085

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:05

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_microsoft-windows-f..r-wizards.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_cs-cz_83e18b7d9545d959.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,561

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:21

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_microsoft-windows-f..r-wizards.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_de-de_1e4700e08d6229f2.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,561

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:07

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_microsoft-windows-f..r-wizards.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_en-us_c737d6d97c4035b7.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,561

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:00

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_microsoft-windows-f..r-wizards.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_es-es_c70333bd7c67275c.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,561

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:07

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_microsoft-windows-f..r-wizards.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_fr-fr_69baa9bc6f393dbe.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,561

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:07

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_microsoft-windows-f..r-wizards.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_hu-hu_b12b2a0453990cda.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,561

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:25

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_microsoft-windows-f..r-wizards.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_it-it_53e2a003466b233c.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,561

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

05:59

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_microsoft-windows-f..r-wizards.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_ja-jp_f6081f1039863517.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,561

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:10

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_microsoft-windows-f..r-wizards.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_ko-kr_9971fbc52bf6fc2d.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,561

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:41

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_microsoft-windows-f..r-wizards.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_nl-nl_8043c838054831be.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,561

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:22

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_microsoft-windows-f..r-wizards.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_pl-pl_c68022b9ea6a9f72.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,561

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:25

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_microsoft-windows-f..r-wizards.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_pt-br_c8d40d5de8f43356.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,567

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

05:58

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_microsoft-windows-f..r-wizards.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_pt-pt_c9b5dcc9e863a332.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,561

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:23

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_microsoft-windows-f..r-wizards.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_ru-ru_1058ee8dcd45315e.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,561

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:14

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_microsoft-windows-f..r-wizards.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_sv-se_ac53d902c46e3bb9.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,561

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:25

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_microsoft-windows-f..r-wizards.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_tr-tr_55612349b32a3daa.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,561

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:23

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_microsoft-windows-f..r-wizards.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_zh-cn_26be414763620fc9.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,569

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:38

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_microsoft-windows-f..r-wizards.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_zh-tw_2aba7e9d60d2ec39.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,569

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:40

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_microsoft-windows-f..ster-managed-common_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_5c3dc5a7af9b8a9b.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

6,231

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:05

Platforma

Nije primenljivo

Dodatne datoteke za sve podržane 64-bitne verzije sistema Windows Server 2008 i Windows Vista SP1

Ime datoteke

Amd64_012fa423a1c1058458d7e718c2a28698_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_6bdd8fd58610aa86.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

705

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_0582efc6b9e041eec68eeadc7012d7d9_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_c21c27eb32cbf955.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

697

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_062bb3fa15ed0f6c53266f5ecea89632_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_faf75ca0c9690a73.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

705

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_0b23f5dfda2203685b44cf8a266448f4_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_7407d20d6ec00e51.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

723

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_0e680c32872db21fefe7c733fc988e8c_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_b4ff047ae2afe780.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

710

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_0eec91378fb19060d6ff7715e0ba4b9c_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_8d67f5b5302b8b39.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

705

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_132648d8529dfea92ed1c3c43fdccb74_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_4c676b9dab0c7a00.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

730

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_13a75e330d9e361c8abbcabb0e722400_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_9db143386fb9c598.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

730

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_153d0543bb5c4ffcc1c70d9791b4132a_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_bd34a33dffad2a73.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

723

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_180d9a2b15fdf7c8a0b3117ac800d6a2_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_9713992bff55006d.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

730

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_199b353ece5c584813ab0727b18e54d9_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_26be3521c88b3c47.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

705

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_1f419460a8d1745c37e5db3858de2a7f_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_26516d5ca54baf5f.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

723

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_20c0134f2dd367712b07700390210de4_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_5ec257e9c3aa1bc1.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

705

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_223b48d5ec8c394b8466dd3fff4d3309_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_ac902ccd2b519075.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

710

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_238246d2b272f4d11b31d55e207ac92e_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_a7fbf65d9258bad4.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

705

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_2ec910e90abe47ce6206c7affc86e351_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_e36d89291b25cf1d.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

723

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_301a7318c7c67ca9a1f32346daadac86_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_7deb341bcd5d29cd.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

710

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_3032afb3f9cb1bec1f698a15928a1720_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_ec4c26dd6adb391a.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

723

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_33b83cc1729b1a0a6e9f3d4387361f27_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_6c00dee623f69c9d.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

705

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_34c129a8b17ee7f43326259d3702a3e8_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_79cc6ea16f2aafc7.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

710

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_3b1cb18e07d23eb58d9de56af1477302_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_a24a62a36c6f3c5b.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

723

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_3e754ab1a5f01dde15811eefd8941bc3_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_dbece22b00575e98.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

723

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_416f49803436ca7f1354e8228ef582f0_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_f1056f5c6dfdce37.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

705

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_43114b7c77ac86bdb04fcf485f8be8a3_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_e865edb90a6d99a6.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

710

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_466a35f75e3631233193e72f5641e157_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_78b241cf91da40ac.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

730

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_52c8465a3db82ba7202412908aa894af_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_d020723f354bb01f.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

710

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_5929ea950b2e52fd444f5ebbc6b400f1_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_3da3644460f16cd3.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

730

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_59716aefb17f853e2e8554dfb56ff70b_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_238f187ff7ebac3c.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

710

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_59c18e8e1d5c11613d1e058631ea3452_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_3dfba03474a0aaf8.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

730

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_5c0e9061063012271d62599e07e3fc8d_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_d79121fe105cea73.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

730

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_6769a0aded0e94a2ece121ba67da9b3b_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_40fc643acc81feb8.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

730

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_68c1627ebc3565c27e6ab8e06a270a0f_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_94b54ce3a4a220c0.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

730

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_6a3307a87683e6f0e4ad415f868f99c0_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_9b37419e7dd0cd85.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

705

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_6beeb1cb7df960ac68ce7e6a9d454f61_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_5c28874527d44248.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

710

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_6d89201f13d91b42a93f8a251e917ea9_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_386ddf1ad7cde75b.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

723

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_7192c9033b89744a8f2023b682518f6d_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_5d1837b24ab25f7b.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

723

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_75886d7cf8370686e89c2ec79f676cea_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_dee5f886f46ee97b.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

710

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_77fac22d58b6b54d7152cbf06e218103_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_2ab29ae76e2b349e.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

730

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_79d34b1f1b4f0447f87fe5e954b966ad_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_094a1c2465962d42.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

723

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_7a701341e2130ecd35ffe2843aaecac2_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_95b2bf6e8ae851f1.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

705

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_7a7b131ed7763cef06fafef7daf64b5d_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_59cf1de60074edcb.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

705

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_7e2b60382496ac2b30cbf9d7b1062a0a_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_e1c4fa20af4952f5.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

715

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_820a1ec349bba2627153d52b68b0ee81_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_edd9d5a022e606cf.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

730

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_865411d574c8040b89aa37781e723571_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_e42e8d02243d538d.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

705

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_8dabca8ddee8eddf5dd39f7d87f95762_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_a85c3915586e52de.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

722

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_9169382ca727daa55d597cae5f5d7f2a_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_d42cd9e07c6a4500.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

705

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_948304b0904c80fa62dad63c032e309e_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_d9abb16a5617a769.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

710

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_a002714584487ec73b7bba1104c2486f_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_1b9acb756f3906ce.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

705

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_a149c0469047d7c78cd7b6519c25c404_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_2bde142acd251b25.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

710

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_a9a0931a28222f8e3b1346de72b6a5d8_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_495003cf3e8b7245.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

705

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_abf9ba31533789bf6532cb63cf0129da_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_ac495513b561a96e.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

710

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_ac7aa6fa252377e16926e34d7ca20015_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_ab1497e1d12c24de.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

730

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_ad8b7fb5adea15cf6f4b325ea73541ee_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_a8c181b18037f127.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

730

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_af54c2b3ed49d474b835e2b14ea4c745_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_e2ef36d664bbf3ae.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

710

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_ba2f4dab74f1e7291d9232c93bccb55d_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_1e28b9145ddb6917.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

723

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_ba3d2290f51df44aebe30795f83abfb2_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_08b4737c1e122fc0.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

710

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_bfe9fd895ab77f0cc2e8610276d4da93_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_004720e299f061ef.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

730

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_c424f74fad2ca553cc040d337e1a100a_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_2bbdc8d4c7f3bbf4.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

715

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_c6abd0747e4c9906c75eace3f33cd8a7_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_33be97667e1b2a0b.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

730

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_cd3fc9b7ef7cfe5ef20c2aa268f1f2b8_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_086f9122607f2d43.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

723

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_ce5ae83a89bd2a2c38631bfeff342e14_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_8b3d429a719223cf.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

705

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_d5d2b38e118c026570e106c94f3eec01_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_4ae3394011fd2ae3.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

730

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_d621534a4605994cf4c150a7688f1ebc_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_c02ad4938a8925a8.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

705

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_dda392f4e4fbcaecb8a252d064c80ba3_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_75ec2ea53c445bad.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

723

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_e30784c7f72f16f7eddbd4afa6f4ab5e_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_1f535f003c2fbeae.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

705

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_e80fba04c6914f32f83883fd51946226_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_e04930c57b741eff.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

710

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_ed0c530c0e543bc759539718c8382c4c_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_94d276a90bc1d8eb.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

710

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_ed351b6f4529183dcb3bb35801448696_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_23f3c06b7f9fa114.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

730

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_f294d4b90087d2462833a7f8781ab27f_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_825d7542ce3c558d.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

702

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_f377888da40d97c3c019b8ff7d69fdb9_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_40c208d5e53af830.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

723

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_f81b0dbe2081dbde9e04e997b101c9e3_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_aa44b4bfb11280ae.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

723

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_f983e08e8bfe472e76fe4b05da277202_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_a2e6743a4d33947b.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

723

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_f9d55b5aa35f1838eba272c0abb4af70_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_a98fe141287906e7.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

723

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_failoverclusters.objectmodel.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_cs-cz_397672f2fae69bb2.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,555

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:44

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_failoverclusters.objectmodel.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_de-de_d3dbe855f302ec4b.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,555

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:36

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_failoverclusters.objectmodel.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_en-us_7cccbe4ee1e0f810.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,555

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:33

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_failoverclusters.objectmodel.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_es-es_7c981b32e207e9b5.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,555

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:35

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_failoverclusters.objectmodel.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_fr-fr_1f4f9131d4da0017.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,555

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:32

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_failoverclusters.objectmodel.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_hu-hu_66c01179b939cf33.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,555

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:44

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_failoverclusters.objectmodel.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_it-it_09778778ac0be595.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,555

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:34

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_failoverclusters.objectmodel.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_ja-jp_ab9d06859f26f770.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,555

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:38

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_failoverclusters.objectmodel.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_ko-kr_4f06e33a9197be86.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,555

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:51

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_failoverclusters.objectmodel.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_nl-nl_35d8afad6ae8f417.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,555

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:44

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_failoverclusters.objectmodel.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_pl-pl_7c150a2f500b61cb.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,555

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:44

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_failoverclusters.objectmodel.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_pt-br_7e68f4d34e94f5af.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,561

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:33

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_failoverclusters.objectmodel.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_pt-pt_7f4ac43f4e04658b.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,555

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:43

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_failoverclusters.objectmodel.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_ru-ru_c5edd60332e5f3b7.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,555

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:33

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_failoverclusters.objectmodel.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_sv-se_61e8c0782a0efe12.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,555

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

07:00

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_failoverclusters.objectmodel.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_tr-tr_0af60abf18cb0003.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,555

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

07:00

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_failoverclusters.objectmodel.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_zh-cn_dc5328bcc902d222.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,563

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:51

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_failoverclusters.objectmodel.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_zh-tw_e04f6612c673ae92.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,563

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:50

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_failoverclusters.objectmodel_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_e02eedb4a4913339.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

7,651

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:26

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_failoverclusters.snapin.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_cs-cz_334f7ffe6fadc451.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,548

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:44

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_failoverclusters.snapin.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_de-de_cdb4f56167ca14ea.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,548

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:36

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_failoverclusters.snapin.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_en-us_76a5cb5a56a820af.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,548

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:33

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_failoverclusters.snapin.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_es-es_7671283e56cf1254.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,548

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:36

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_failoverclusters.snapin.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_fr-fr_19289e3d49a128b6.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,548

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:33

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_failoverclusters.snapin.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_hu-hu_60991e852e00f7d2.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,548

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:44

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_failoverclusters.snapin.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_it-it_0350948420d30e34.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,548

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:34

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_failoverclusters.snapin.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_ja-jp_a576139113ee200f.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,548

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:38

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_failoverclusters.snapin.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_ko-kr_48dff046065ee725.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,548

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:51

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_failoverclusters.snapin.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_nl-nl_2fb1bcb8dfb01cb6.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,548

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:45

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_failoverclusters.snapin.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_pl-pl_75ee173ac4d28a6a.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,548

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:45

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_failoverclusters.snapin.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_pt-br_784201dec35c1e4e.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,554

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:34

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_failoverclusters.snapin.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_pt-pt_7923d14ac2cb8e2a.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,548

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:44

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_failoverclusters.snapin.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_ru-ru_bfc6e30ea7ad1c56.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,548

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:34

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_failoverclusters.snapin.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_sv-se_5bc1cd839ed626b1.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,548

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

07:01

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_failoverclusters.snapin.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_tr-tr_04cf17ca8d9228a2.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,548

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

07:01

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_failoverclusters.snapin.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_zh-cn_d62c35c83dc9fac1.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,556

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:51

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_failoverclusters.snapin.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_zh-tw_da28731e3b3ad731.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,556

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:51

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_failoverclusters.snapin_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_5f30882819a2f52e.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4 100

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:25

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_fc22dd240cc304c33f46f9a57481c1d2_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_b8deb4ff9f39b9da.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

710

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_fe306da4b038d55e94896d30e95bad02_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_1e29675b240d95ea.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

710

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_fea1b5caf789a6d5f4763e2a630e6d2e_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_f7624ee28912895d.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

723

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_ff682e8b0e8c8bb73231b6199fc05768_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_614531f563c125cf.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

730

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_microsoft-windows-f..ed-common.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_cs-cz_f2c0cd2e1385037e.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,604

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:43

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_microsoft-windows-f..ed-common.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_de-de_8d2642910ba15417.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,604

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:36

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_microsoft-windows-f..ed-common.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_en-us_36171889fa7f5fdc.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,604

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:32

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_microsoft-windows-f..ed-common.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_es-es_35e2756dfaa65181.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,604

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:35

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_microsoft-windows-f..ed-common.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_fr-fr_d899eb6ced7867e3.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,604

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:32

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_microsoft-windows-f..ed-common.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_hu-hu_200a6bb4d1d836ff.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,604

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:43

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_microsoft-windows-f..ed-common.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_it-it_c2c1e1b3c4aa4d61.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,604

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:33

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_microsoft-windows-f..ed-common.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_ja-jp_64e760c0b7c55f3c.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,604

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:37

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_microsoft-windows-f..ed-common.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_ko-kr_08513d75aa362652.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,604

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:51

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_microsoft-windows-f..ed-common.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_nl-nl_ef2309e883875be3.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,604

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:44

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_microsoft-windows-f..ed-common.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_pl-pl_355f646a68a9c997.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,604

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:44

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_microsoft-windows-f..ed-common.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_pt-br_37b34f0e67335d7b.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,610

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:33

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_microsoft-windows-f..ed-common.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_pt-pt_38951e7a66a2cd57.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,604

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:44

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_microsoft-windows-f..ed-common.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_ru-ru_7f38303e4b845b83.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,604

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:34

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_microsoft-windows-f..ed-common.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_sv-se_1b331ab342ad65de.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,604

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

07:01

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_microsoft-windows-f..ed-common.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_tr-tr_c44064fa316967cf.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,604

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

07:00

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_microsoft-windows-f..ed-common.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_zh-cn_959d82f7e1a139ee.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,612

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:50

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_microsoft-windows-f..ed-common.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_zh-tw_9999c04ddf12165e.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,612

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:51

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_microsoft-windows-f..overcluster-clusres_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_1d6369e66e8dc459.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

10,693

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:25

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_microsoft-windows-f..overcluster-wizards_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_9cdbb140d438123a.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,091

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:33

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_microsoft-windows-f..r-wizards.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_cs-cz_e00027014da34a8f.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,569

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:43

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_microsoft-windows-f..r-wizards.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_de-de_7a659c6445bf9b28.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,569

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:35

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_microsoft-windows-f..r-wizards.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_en-us_2356725d349da6ed.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,569

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:32

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_microsoft-windows-f..r-wizards.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_es-es_2321cf4134c49892.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,569

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:35

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_microsoft-windows-f..r-wizards.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_fr-fr_c5d945402796aef4.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,569

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:32

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_microsoft-windows-f..r-wizards.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_hu-hu_0d49c5880bf67e10.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,569

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:43

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_microsoft-windows-f..r-wizards.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_it-it_b0013b86fec89472.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,569

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:33

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_microsoft-windows-f..r-wizards.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_ja-jp_5226ba93f1e3a64d.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,569

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:37

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_microsoft-windows-f..r-wizards.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_ko-kr_f5909748e4546d63.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,569

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:50

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_microsoft-windows-f..r-wizards.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_nl-nl_dc6263bbbda5a2f4.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,569

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:44

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_microsoft-windows-f..r-wizards.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_pl-pl_229ebe3da2c810a8.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,569

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:43

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_microsoft-windows-f..r-wizards.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_pt-br_24f2a8e1a151a48c.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,575

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:33

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_microsoft-windows-f..r-wizards.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_pt-pt_25d4784da0c11468.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,569

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:44

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_microsoft-windows-f..r-wizards.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_ru-ru_6c778a1185a2a294.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,569

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:34

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_microsoft-windows-f..r-wizards.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_sv-se_087274867ccbacef.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,569

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

07:00

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_microsoft-windows-f..r-wizards.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_tr-tr_b17fbecd6b87aee0.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,569

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

07:00

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_microsoft-windows-f..r-wizards.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_zh-cn_82dcdccb1bbf80ff.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,577

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:50

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_microsoft-windows-f..r-wizards.resources_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_zh-tw_86d91a2119305d6f.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,577

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

06:51

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_microsoft-windows-f..ster-managed-common_31bf3856ad364e35_6.0.6001.22231_none_b85c612b67f8fbd1.manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

6,251

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

04:32

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_10_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,865

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_11_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,865

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_12_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,865

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_13_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,865

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_14_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,865

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_15_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,865

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_16_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,865

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_17_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,865

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_18_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,865

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_19_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

11,336

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_1_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,860

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_20_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,510

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_21_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,087

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_22_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,088

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_23_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,088

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_24_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,088

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_25_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,088

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_26_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,088

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_27_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,088

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_28_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,060

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_29_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,088

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_2_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,860

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_30_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,088

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_31_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,088

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_32_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,088

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_33_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,088

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_34_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,088

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_35_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,088

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_36_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,088

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_37_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,514

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_38_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

1,803

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_39_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

11,340

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_3_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,070

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_40_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,514

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_41_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,088

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_42_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,088

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_43_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,088

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_44_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,088

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_45_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,088

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_46_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,088

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_47_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,088

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_48_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,088

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_49_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,088

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_4_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3,864

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_50_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,088

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_51_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,088

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_52_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,088

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_53_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,088

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_54_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,088

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_55_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,088

Datum (UTC)

29-Jul-2008

Vremenu (UTC)

18:28

Platforma

Nije primenljivo

Ime datoteke

Package_56_for_kb951308~31bf3856ad364e35~amd64~~6.0.2.0.mum

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

4,514