U OVOM ZADATKU

Rezime

Ovaj članak opisuje kako se generiše izveštaj "Upravljač uređajima" i čuva ga u tekstualnoj datoteci. Upravljač uređajima nema dostupnu komandu za Čuvanje da biste sačuvali izveštaj u tekstualnoj datoteci. Da biste u tekstualnu datoteku sačuvali izveštaj "Upravljač uređajima", morate da instalirate samo generički tekstualni štampač, a zatim da preusmerite izveštaj upravljača uređajima na ovaj štampač:

Procedura

  1. Kliknite na dugme Start, postavite pokazivač na stavku Postavke, kliknite na Štampači, kliknite dvaput na čarobnjak za dodavanje štampača, a zatim sledite korake da biste instalirali štampač za lokalni "generički/samo tekst".

  2. Kliknite na dugme Start, postavite pokazivač na stavku Postavke, kliknite na kontrolnu tablu, kliknite dvaput na stavku sistem, izaberite karticu hardver , a zatim izaberite stavku Upravljač uređajima.

  3. Izaberite stavku Prikaz, a zatim stavku Odštampaj.Napomena: da biste generisali kompletan izveštaj, kliknite da biste izabrali polje za potvrdu Svi uređaji i rezime sistema .

  4. Izaberite "generički/samo tekst" štampač, a zatim kliknite da biste izabrali polje za potvrdu Odštampaj u datoteku .

  5. Kliknite na dugme Odštampaj, a zatim upišite putanju i ime za izveštaj upravljača uređajima. Na primer: C:\DevMan.txt.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×