Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Select a different account.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojih želite da se prijavite.

Simptome

Pretpostavimo da kreirate pravilo za ograničenje softvera na serveru lokacije koji ima instaliran Microsoft System Center Configuration Manager 2007 servisni paket 2 (SP2). Ovo pravilo koristite za nadgledanje i prikupljanje podataka o korišćenju softvera aplikacije App-V. Međutim, podaci o korišćenju softvera se ne prikupljaju ako lokalni korisnik koji nije administrator pokrene aplikaciju App-V.

Izazvati

Do ovog problema dolazi zato što korisnički nalozi koji nisu administratori nemate dozvolu za pristup fascikli aplikacije App-V.

Rezoluciju

Sledeći paket hitne ispravke rešava problem u ulozi servera lokacije system Center Configuration Manager 2007 SP2. Da biste rešili ovaj problem, instalirajte sledeći paket hitne ispravke na primarnom system Center Configuration Manager 2007 SP2 server lokacije.

Za više informacija o koracima potrebnim za primenu paketa hitne ispravke na server sistemskog centra Configuration Manager 2007 SP2, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2477182 System Center Configuration Manager 2007 vodič za instalaciju hitne ispravkeNote Sledeći paket hitne ispravke može da se instalira na system Center Configuration Manager 2007 SP2 serveru lokacije koji radi pod operativnim sistemom zasnovanom na x86 ili x64 verziji:

SCCM2007-SP2-2672863-X86-ENU.msi

Informacije o hitoj ispravki

Podržana hitna ispravka je dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, ova hitna ispravka je namenjena za ispravljanje samo problema koji je opisan u ovom članku. Primenite ovu hitnu ispravku samo na sisteme koji imaju problem opisan u ovom članku. Ova hitna ispravka može da dobije dodatno testiranje. Stoga, ako ovaj problem ne utiče ozbiljno, preporučujemo da sačekate sledeću ispravku softvera koja sadrži ovu hitnu ispravku.

Ako je hitna ispravka dostupna za preuzimanje, na vrhu ovog članka baze znanja postoji odeljak "Dostupno je preuzimanje hitne ispravke". Ako se ovaj odeljak ne pojavi, obratite se Microsoft korisničkoj službi i podršci da biste dobili hitnu ispravku.

Napoemu Ako dođe do dodatnih problema ili ako je potrebno rešavanje problema, možda ćete morati da kreirate zaseban zahtev za uslugom. Uobičajeni troškovi podrške primenjuju se na dodatna pitanja podrške i probleme koji se ne kvalifikuju za ovu određenu hitnu ispravku. Kompletnu listu brojeva telefona Microsoft korisničke usluge i podrške ili da biste kreirali poseban zahtev za uslugom posetite sledeću Microsoft veb lokaciju:

http://support.microsoft.com/contactus/?ws=supportNapomenom Obrazac "Dostupno je preuzimanje hitne ispravke" prikazuje jezike za koje je dostupna hitna ispravka. Ako ne vidite jezik, to je zato što hitna ispravka nije dostupna za taj jezik.

Preduslovi

Da biste primenili ovu hitnu ispravku, morate imati instaliran Microsoft System Center Configuration Manager 2007 servisni paket 2 (SP2).

Ponovo pokreni zahtev

Ako zatvorite Configuration Manager administratorsku konzolu pre nego što primenite ovu hitnu ispravku, ne morate ponovo da pokrenete računar.

Informacije o zameni hitne ispravke

Ova hitna ispravka ne zamenjuje prethodno izdatu hitnu ispravku.

Informacije o datoteci

Verzija ove hitne ispravke na engleskom (SAD) instalira datoteke koje imaju atribute navedene u sledećim tabelama. Datumi i vremena ovih datoteka navedeni su u koordinisanom univerzalnom vremenu (UTC). Datumi i vremena za ove datoteke na lokalnom računaru prikazuju se u lokalnom vremenu zajedno sa trenutnom predmerom za štednju vremena (DST). Pored toga, datum i vreme mogu da se promene kada izvršite određene operacije nad datotekama.

System Center Configuration Manager 2007 napomena o datoteci

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Platforme

Mtrmgr.dll

4.0.6487.2199

204,648

01.01.2010.

17:10

x86

Sccm2007ac-sp2-kb2672863-x86-enu.msp

Nije primenljivo

375,808

01.01.2010.

17:10

Nije primenljivo

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Više informacija

Za više informacija o terminologiji ažuriranja softvera kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanja Microsoft softverskih ispravki

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×