Sign in with Microsoft
New to Microsoft? Create an account.

Ovo je bilo uzbudljivo putovanje od kada smo prvi put objavili aplikacije Vaš Telefon i Pomoćnik za telefone u oktobru 2018.

Od tada smo se obavezali da ćemo preneti sve važne mogućnosti i sadržaj sa Android telefona na Windows računar. Tokom ovog putovanja pažljivo smo slušali vaše povratne informacije i koristili smo ga da bismo nastavili da razvijamo iskustva aplikacija.

Najnovija evolucija donosi novo ime za objedinjavanje iskustva za sve naše korisnike. Sa tim uvodimo aplikaciju Microsoft telefon Link kao iskustvo aplikacije za računare i Povezivanje sa Windows kao aplikaciju za mobilne uređaje za Android uređaje.

Novi izgled 

Doterali smo dizajn usluge Telefon Link na računaru tako što smo ažurirali interfejs aplikacije tako da udomnjuje Windows 11 dizajna korporacije Microsoft. To je i dalje jednostavna i elegantna aplikacija u koju ste došli da se zaljublite, ali je ona nedavno optimizovana tako da možete da se osećate sigurno u vezi sa ostavljenim u kontaktu sa svim svojim sadržajem. 

Uz novi dizajn Telefon aplikacije Link na karticama, sve važne funkcije do kojih vam je stalo sada su lakše da ih koristite nego ikada. 

Poveži sa Windows na Android uređajima 

Ako ste ranije koristili aplikaciju Link to Windows na Android uređaju, obavezno ažurirajte aplikaciju tako da prima najnoviju verziju. 

  • Aplikacija Povezivanje sa Windows je unapred instalirana na izabranim Samsung, HONOR i Surface Duo uređajima koji rade pod operativnim sistemom Android 9.0 ili novijim verzijama. Na takvim uređajima možete da pronađete aplikaciju Veza ka Windows u okviru menija "Brzi Postavke" tako što ćete brzo prevlačiti prstom od vrha ekrana nadole. 

  • Za sve ostale Android uređaje koji rade pod operativnim sistemom Android 7.0 ili novijom verzijom, preuzmite novu aplikaciju Link to Windows iz Google Play prodavnice. 

Želimo da čujemo šta ste nam se javili! 

Nastavite da delite povratne informacije sa nama – bilo u Google Play prodavnici, direktno u Telefon Link i Link to Windows aplikacije ili na dnu ovog članka. 

Hvala ti!

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×