Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Select a different account.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojih želite da se prijavite.

Simptomi

Razmotrite sledeći scenario kupovine u aplikaciji Microsoft Dynamics SL:

  • Novu okvirnu porudžbinu kreirate na ekranu "Održavanje izlaznih porudžbina" (04.250.00).

  • Više novih redovnih izlaznih porudžbina kreirate na ekranu "Održavanje izlaznih porudžbina" (04.250.00). Svaka nova obična izlazna porudžbina predstavlja deo ukupne količine okvirne porudžbine.

  • U jednoj od običnih izlaznih porudžbina vrednost u polju Status postavljate na "Otkazano".

  • Novu običnu izlaznu porudžbinu kreirate od preostale količine u okvirnoj porudžbini.

U ovom scenariju, vrednost koja se pojavljuje u polju Količina za novu izlaznu porudžbinu je manja nego što očekujete. Ova vrednost ne uključuje količinu iz otkazane izlazne porudžbine.

Rešenje

Informacije o hitnoj ispravki za Microsoft Dynamics SL

Podržana hitna ispravka je sada dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, ova hitna ispravka je namenjena za rešavanje samo problema opisanog u ovom članku. Primenite ovu hitnu ispravku samo na sisteme na kojima dolazi do ovog problema. Ova hitna ispravka može dobiti dodatno testiranje. Zbog toga, ako niste ozbiljno pogođeni ovim problemom, preporučujemo da sačekate sledeći Microsoft Dynamics SL servisni paket koji sadrži ovu hitnu ispravku kao što je navedeno u odeljku "Status" u ovom članku. Da biste rešili ovaj problem, kliknite na vezu "Prikaži i zahtevaj preuzimanje hitne ispravke" na vrhu ovog članka da biste dobili hitnu ispravku. Napomena Ako dođe do dodatnih problema ili je potrebno rešavanje problema, možda ćete morati da kreirate poseban zahtev za uslugu. Uobičajeni troškovi podrške primenjivaće se na dodatna pitanja podrške i probleme koji nisu kvalifikovani za ovu određenu hitnu ispravku. Da biste kreirali poseban zahtev za uslugu, posetite sledeću Microsoft Web lokaciju:

http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support

Informacije o datoteci

Engleska verzija ove hitne ispravke ima atribute datoteke (ili kasnije atribute datoteke) koji su navedeni u sledećoj tabeli. Datumi i vreme za ove datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada prikažete informacije o datoteci, ona se konvertuje u lokalno vreme. Da biste pronašli razliku između UTC-a i lokalnog vremena, koristite karticu "Vremenska zona" u stavci "Datum i vreme" na kontrolnoj tabli.

Promenjene datoteke

Datum

Verzija datoteke

0425000.exe

28-Apr 2010

7.03.40428.00

Informacije o instalaciji

Instalirajte ovu hitnu ispravku tako što ćete slediti uputstva za instalaciju koja su uključena u preuzimanje hitne ispravke.

Preduslovi

Za informacije o preduslovima za ovu hitnu ispravku pogledajte uputstva za instalaciju koja su uključena u preuzimanje hitne ispravke.

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Ako budete upitani, ponovo pokrenite računar nakon instalacije hitne ispravke.

Informacije o uklanjanju

Ne možete ukloniti ovu hitnu ispravku.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".Ovaj problem je prijavljen kao broj 21284, 20760, 18246, 18730, 18459.

Više informacija

Za više informacija o terminologiji softverskih ispravki kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoft softverskih ispravki

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×