Prilagođavanje i personalizacija vašeg iskustva

Jednom da se prilagodite i uzivajte svuda. MSN vam omogućava da prilagodite svoje iskustvo i da to iskustvo s tobom na svakom uređaju, uključujući Veb lokaciji MSN i MSN apps. Generalno gledano, Personalizacija će Preveo preko svoje uređaje prijavljivanja na MSN lokaciju sa Microsoft nalog.

Prilagodi matičnu stranicu

Da biste počeli da prilagođavanje MSN matičnu stranicu, prijavite se pomoću Microsoft nalog. Kliknite na dugme postavke u gornjem desnom uglu matične stranice i zatim izaberite stavku Prilagodi ovu stranicu. MSN matične stranice, znak u gornjem desnom uglu

Prilagodite padajuću listu Početna stranica MSN Dodavanje ili uklanjanje sekcije sadržaja sa moja matična stranica

Nakon što izaberete Prilagodi ovu stranicuvidite opciju za dodavanje ili uklanjanje sekcije sadržaja na matičnoj stranici. Dodavanje ili uklanjanje sekcije, opcije koordinatne mrežeDruge vrste prilagođavanja na matičnoj stranici uključivati menjanje postavke ili Podešavanje usluge linijomza tvoj predviđeni resursi na mreži.  

Personalizujte moje iskustvo na MSN-u

Napraviti MSN svoj tako što ćete personalizovati ono što vidite na svakoj stranici. Na primer, Personalizujte sportske stranice izgradnjom rezultat dasku sa vašim omiljenim sportskih timova i igrača, kreiranje kupovinama na stranici hrane i pića ili dodate prilagođenu listu dionice da pratite na Watchlist na stranici za novac. Svaka stranica može da bude personalizovana tako što ćete izabrati aktivnost na personalizaciju u gornjem desnom uglu stranice. Za novac, je WatchList će biti identifikovane u gornjem desnom uglu. Stranice koje možete prilagoditi uključite vesti, sport, novac, zdravlje & Fitness i hrana & piće. Da li ste odabrali za personalizaciju MSN ili ne, i dalje možete pregledati najpopularnija i popularne teme.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×