Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Rezervisanje stranice je klijent ka, zasnovane na vebu zakazane obaveze kalendara. Klijenti će ga koristiti da knjige zakazane obaveze sa vama. To je proširenje vaše poslovne slike i Brenda.

Napomena: Rezervacije je podrazumevano uključena za klijente koji imaju Office 365 Business Premium ili Office 365 A3 i Office 365 A5 pretplate. Rezervacije takođe dostupna je za klijente koji imaju Office 365 Enterprise E3 i E5, ali to je podrazumevano isključeno. Da biste uključili, pogledajte članak pristupite Office 365 poslovne aplikacije za enterprise pretplate.

Da biste prilagodili stranicu rezervisanje, prijavite se u Office 365 i zatim se rezervacije > rezervisanje stranice. Možete da prilagodite stranicu rezervacije sa sledećih opcija:

Rezervisanje stranice sa novi odeljak pod imenom „Prilagodi stranicu”.

Planiranje smernica

  • Vreme pomacima - možete podesiti na pomacima za zakazanu obavezu situacije u pomacima od 15 minuta do 4 sata.

  • Roka - ovo je koliko vremena ranije želite da biste se pripremili za zakazanu obavezu. Vreme ciklusa minimalne sprečava klijentima da zakažete izvan glavnih vremenskog okvira. Na primer, da li ste može da odgovori na isti dan zakazane obaveze? Ako niste, trebalo bi najmanje 24-časovni roka.

  • Maksimalna vreme - koliko unapred pre zakazane obaveze dan koji omogućiće klijentima da zakazane obaveze? Podrazumevana vrednost je 365 dana.

Podesite smernice za planiranje

Obaveštenja e-pošte

Obavestite preduzeća putem e-pošte kada rezervaciju je kreiranje ili promena - kada ova postavka je naplatio kartu, člana osoblja za zakazane obaveze i vlasnik kalendara rezervacije će primiti e-poruku da je njihovo na zakazanu obavezu.

Osoblje

Dozvoli klijentima da biste odabrali određene osobe za rezervacije – to omogućiće klijentima da vidite članovi osoblja i omogućava da ih izaberite koji osoblju članu su želeli da imate sastanak sa.

Prilagođavanje stranice ""

Ovo je gde ćete skup boja teme i logotip.

Boje teme

Izaberite željenu kombinaciju boja najviše odgovara sopstvenog Brenda. Ako nijedna od ovih opcija podudara sa sopstvenog Brenda, možemo predloži pomoću neutralno plavih i sivi ili zadržite podrazumevanu vrednost, što je kombinacija neutralno plavo/sivi.

Logotip

Možete odabrati da biste prikazali logotip preduzeća na stranici rezervisanje. Ovo je logotip koje ste otpremili i prikazuje se iznad menija sa leve strane.

Kontrola pristupa rezervisanje stranice

Izaberite da li će korisnici morati da potvrđuju sa svoje Office 365 poslovnog ili školskog naloga pre nego što budu mogli da pristupite i koristite rezervisanje stranice. Ovo je korisno za intra organizacije samo rezervacije slučajeve.

Moći ćete da biste kontrolisali da li vaša stranica rezervacije može indeksirati pretraživači. Podrazumevano će biti indeksirane stranicu rezervacije, ali sada možete da sakrijete rezervisanje stranice iz pretraživača. Možda ćete želeti da uradite ako ne želite stranicu rezervacije da se pojavi u Bing ili Google pretrage. Ovaj možda ne uvek rad, ako drugim stranicama pruža veze ka stranicama na rezervacije, te veze će se indeksirane.

Korisnička podataka upotrebe saglasnosti

Izaberite da li korisnici vide poruku i odaberite da li možete da prikupite podatke.

Drugi načini za prilagođavanje

Možete da dodate i pitanja za klijente u rezervisanje vreme. Više informacija potražite u člancima Dodavanje prilagođenih i potrebne pitanja rezervisanje stranicu.

Objavljivanje ili opozivanje objavljivanja rezervisanje stranici

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

PRIDRUŽITE SE MICROSOFT 365 INSAJDERIMA >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×