Privatnost za decu, tinejdžere i porodice u Microsoft Edge

Privatnost za decu, tinejdžere i porodice

Korporacija Microsoft je posvećena privatnosti za sve – decu, tinejdžere, roditelje i staratelje i porodice.

Bez obzira na vaš uzrast, želimo da budemo jasni u vezi sa vrstom podataka ili informacijama koje prikupljamo. Želimo da optimamo i izbore u vezi sa tim što delite sa nama.

Kako Microsoft zna koliko godina imam?

Kada ste podesili Microsoft nalog, rekli ste nam svog uzrasta i gde živite. Kada se prijavite u Microsoft Edge e-adresu Microsoft naloga, Microsoft Edge će moći da koristi informacije koje ste nam pružili da promenimo postavke o koje ispod govorimo i da bismo vas znali koje izbore imate o tome šta delite sa korporacijom Microsoft

Obavezni podaci

Microsoft Edge prikuplja neophodne podatke od svih. Obavezni podaci označavaju najmanju količinu informacija koje su nam potrebne Kancelarija kako bismo bili bezbedni, da bismo bili u toku i da bismo ostali u toku sa radom.

To znači da prikupljamo neke informacije o Microsoft Edge se na vašem uređaju. Ne prikupljamo vaše ime, e-adresu, ono što se u vašim datotekama niti informacije o drugim aplikacijama koje koristite, a koje nisu Microsoft Edge deo potrebnih podataka.

Opcionalni podaci

Opcionalni podaci su informacije izvan onoga što su potrebni podaci. Opcionalni podaci imaju malo detaljnije informacije o tome kako koristite Kancelarija i šta ste možda radili kada ste naišli na grešku ili problem. Niko ne mora da deli opcionalne podatke, ali kada ih ljudi dele, može pomoći svima Microsoft Edge brže i poboljšaju proizvode.

Čak i ako odlučite da ne šaljete opcionalne podatke korporacije Microsoft, Microsoft Edge će raditi na isti način kao i vama.

Microsoft Edge ne prikuplja opcionalne podatke osoba ispod određenog uzrasta. Ako imate manje od 13 godina ili mlađe, odnosno prema nekom drugom uzrastu, u zavisnosti od zakona u kom živite, možda ćete videti da ne možete da pošaljete opcionalne podatke ili da promenite ovu postavku u Microsoft Edge. Na ovaj način ćemo zaštititi vašu privatnost i postarati se da ne prikupljamo informacije od vas izvan onoga što je neophodno kako Microsoft Edge bili bezbedni, ažurirani i radili na način na koji to treba da radi. 

Povratne informacije

Povratne informacije su informacije koje odlučujete da podelite Microsoft Edge način rada za vas. Ne prikupljamo povratne informacije od osoba ispod određenog uzrasta jer ponekad postoje informacije uključene u povratne informacije koje ne želimo da prikupljamo osim ako niste stariji.

U narednim mesecima možemo da menjamo druge funkcije i dodamo nove funkcije koje će vam pomoći da upravljate svojom privatnošću. Uvek ćemo vas podsetiti kada napravimo promene u interesu zaštite vaše privatnosti.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×