Problem pri izbacivanju USB uređaja za masovno skladištenje

Autor:

MVP u jundžiju li

PRAVNA RJEŠENJA ZA SADRŽAJ U ZAJEDNICI

KORPORACIJA MICROSOFT I/ILI NJENI ODGOVARAJUĆI DOBAVLJAČI NE ČINE NIKAKVE IZJAVE O PRIKLADNOSTI, POUZDANOSTI ILI ISPRAVNOSTI INFORMACIJA I SRODNIH GRAFIKA KOJE SE OVDE NALAZE. SVE TAKVE INFORMACIJE I SRODNA GRAFIKA OBEZBEĐUJU SE "KAKAV JESTE" BEZ GARANCIJE BILO KOJE VRSTE. KORPORACIJA MICROSOFT I/ILI NJENI ODGOVARAJUĆI DOBAVLJAČI NE TVRDE SVE GARANCIJE I USLOVI U VEZI SA OVIM INFORMACIJAMA I SRODNIM GRAFIKAMA, UKLJUČUJUĆI SVE PODRAZUMEVANE GARANCIJE I USLOVE ZA PRODAJU, PRILAGOĐENOST ODREĐENOJ NAMENI, RADNE POTREBE, TITULE I NEPOVREDIVOST. IZRIČITO SE SLAŽETE DA MICROSOFT I/ILI NJEGOVI DOBAVLJAČI NEĆE BITI ODGOVORNI ZA BILO KOJE DIREKTNE, INDIREKTNE, KAZNENE, SLUČAJNE, POSEBNE, POSLEDIČNE ŠTETE ILI BILO KOJU ŠTETU, BEZ OGRANIČENJA, ŠTETE ZA GUBITAK KORIŠĆENJA, PODATKE ILI PROFIT, KOJI PROISTIČU IZ ILI NA BILO KOJI NAČIN POVEZAN SA UPOTREBOM ILI NEMOGUĆNOŠĆU KORIŠĆENJA INFORMACIJA I SRODNIH GRAFIKA KOJE SE NALAZE U OVOM DOKUMENTU, BILO DA SE RADI O UGOVORU, TORT, NEMARNOSTI, STROGI ODGOVORNOSTI ILI NEKOM DRUGOM, ČAK I AKO SU KORPORACIJI MICROSOFT ILI BILO KOJI OD NJEGOVIH SNABDEVAČA SAVETOVANO

Rezime

Kada kliknete na ikonu "Bezbedno ukloni hardver" u sistemskoj paleti da biste uklonili hardver, možete dobiti poruku o grešci i moći ćete da je uspešno uklonite.

Simptome

Kada kliknete na ikonu "Bezbedno ukloni hardver" u sistemskoj paleti da biste uklonili hardver, možete dobiti sledeću poruku o grešci: problem izbacivanje uređaja za USB masovno skladištenje uređaj "generički volumen" ne može se odmah zaustaviti. Pokušajte da zaustavite uređaj kasnije. 

Izazvati

Takvo ponašanje može da se pojavi postoje otvoreni regulatori za bilo koje datoteke na USB uređaju za masovno skladištenje je koristi drugi program. 

Rezoluciju

Sledite ove korake da biste rešili problem: 1. Preuzmite besplatan uslužni program sa Web lokacije nezavisnog proizvođača na sledećoj adresi: http://www.sysinternals.com/Utilities/ProcessExplorer.html 2. U meniju "Alatka" izaberite stavku "Pronađi", "Pronađi" ili "DLL". • Upišite oznaku disk jedinice USB uređaja u okvir za tekst regulatora ili DLL u podniski i pritisnite dugme "Pretraži". • pronađite proces i njegov PID u sledećem okviru. • u prikazu stabla sistemskog procesa pronađite proces u skladu sa dijalozima "Pronađi" ili "DLL". • pritisnite kombinaciju tastera CTRL + H da biste prikazali regulatore u donjem oknu za prikaz. • Pronađite datoteku u skladu sa slovom disk jedinice i kliknite desnim tasterom miša, izaberite stavku zatvori regulator.  

VIŠE INFORMACIJA

Ovaj problem takođe može da reši drugi uslužni program nezavisnog proizvođača kao što je Nelocker. 

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×