Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Select a different account.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojih želite da se prijavite.

Simptome

Razmotrite sledeći scenario:

  • Instalirate sistemsku ulogu lokacije tačke sinhronizacije tačke sinhronizacije na serveru lokacije Microsoft system Center Configuration Manager 2007 servisni paket 2 (SP2).

  • Omogućavate softver i hardversku zalihu na serveru lokacije.

  • Ova lokacija sadrži neke sisteme lokalizacije.

    Na primer, lokacija sadrži klijente koji instaliraju operativne sisteme na japanskom jeziku.

U ovom scenariju, proces sinhronizacije kataloga "Obaveštavanje o resursima" ne uspeva i vraća kôd greške "0xe06d7363". Zbog toga neke informacije o zalihama nisu ispravno sinhronizovane.

Napomena Kôd greške "0xe06d7363" evidentira se u datoteci Aikbmgr.log.

Izazvati

Do ovog problema dolazi zato što sistemska uloga lokacije tačke sinhronizacije tačke sinhronizacije ne rukuje ispravno lokalizovanim niskama.

Na primer, sistemska uloga lokacije tačke sinhronizacije inteligencije resursa ne rukuje ispravno japanskim niskama.

Rezoluciju

Da biste rešili ovaj problem, morate instalirati paket hitne ispravke na sistemski centar Configuration Manager 2007 SP2 server lokacije koji ima instaliranu sistemsku ulogu lokacije tačke sinhronizacije inteligencije resursa.

Više informacija o koracima za primenu paketa hitne ispravke na Server lokacije Configuration Manager 2007 SP2, potražite u članku Microsoft 2477182.

Napomena Sledeći paket hitne ispravke može da se instalira na system Center Configuration Manager 2007 SP2 serveru lokacije koji radi pod verzijom operativnog sistema zasnovanom na x86 ili x64:

SCCM2007-SP2-2518896-X86-ENU.msi

Informacije o hitoj ispravki

Podržana hitna ispravka je dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, ova hitna ispravka je namenjena za ispravljanje samo problema koji je opisan u ovom članku. Primenite ovu hitnu ispravku samo na sisteme koji imaju problem opisan u ovom članku. Ova hitna ispravka može da dobije dodatno testiranje. Stoga, ako ovaj problem ne utiče ozbiljno, preporučujemo da sačekate sledeću ispravku softvera koja sadrži ovu hitnu ispravku.

Ako je hitna ispravka dostupna za preuzimanje, na vrhu ovog članka baze znanja postoji odeljak "Dostupno je preuzimanje hitne ispravke". Ako se ovaj odeljak ne pojavi, obratite se Microsoft korisničkoj službi i podršci da biste dobili hitnu ispravku.

Napoemu Ako dođe do dodatnih problema ili ako je potrebno rešavanje problema, možda ćete morati da kreirate zaseban zahtev za uslugom. Uobičajeni troškovi podrške primenjuju se na dodatna pitanja podrške i probleme koji se ne kvalifikuju za ovu određenu hitnu ispravku. Kompletnu listu brojeva telefona Microsoft korisničke usluge i podrške ili za kreiranje posebnog zahteva za uslugom potražite na sledećoj Microsoft veb lokaciji:

http://support.microsoft.com/contactus/?ws=supportNapomenom Obrazac "Dostupno je preuzimanje hitne ispravke" prikazuje jezike za koje je dostupna hitna ispravka. Ako ne vidite jezik, to je zato što hitna ispravka nije dostupna za taj jezik.

Preduslovi

Da biste primenili ovu hitnu ispravku, morate da imate instaliran system Center Configuration Manager 2007 servisni paket 2 (SP2).

Ponovo pokreni zahtev

Ako zatvorite administratorsku konzolu ConfigMgr pre nego što instalirate ovu hitnu ispravku, ne morate ponovo da pokrenete računar.

Informacije o zameni hitne ispravke

Ova hitna ispravka ne zamenjuje prethodno izdatu hitnu ispravku.

Informacije o datoteci

Verzija ove hitne ispravke na engleskom (SAD) instalira datoteke koje imaju atribute navedene u sledećim tabelama. Datumi i vremena ovih datoteka navedeni su u koordinisanom univerzalnom vremenu (UTC). Datumi i vremena za ove datoteke na lokalnom računaru prikazuju se u lokalnom vremenu zajedno sa trenutnom predmerom za štednju vremena (DST). Pored toga, datum i vreme mogu da se promene kada izvršite određene operacije nad datotekama.

System Center Configuration Manager 2007 beleške sa informacijama o datoteci

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Platforme

Aikbmgr.dll

4.0.6487.2178

125,288

01.01.2010.

15:25

x86

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Više informacija

Dodatne informacije o tome kako da ažurirate katalog "Obaveštavanje o resursima" potražite na sledećoj Microsoft TechNet veb lokaciji:

Ažuriranje kataloga "Obaveštavanje o resursima"Više informacija o system Center Configuration Manager 2007 zalihama potražite na sledećoj Microsoft TechNet veb lokaciji:

Opšte informacije o system Center Configuration Manager 2007 zalihamaZa više informacija o terminologiji ažuriranja softvera kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanja Microsoft softverskih ispravki

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×