Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Možete istovremeno da promenite jezik prikaza i vremensku zonu za sve Microsoft 365 aplikacije i usluge.

Važno: Korisnici Microsoft 365 postavke, uključujući jezik prikaza, ne mogu da promene korisnici u određenim Microsoft 365 okruženjima, kao što su hibridna okruženja. Ako vam nijedna od sledećih procedura ne pomogne, obratite se IT administratoru organizacije za pomoć.

 1. Prijavite se u Microsoft 365 koristeći vaš poslovni ili školski nalog.

 2. U gornjem uglu ekrana izaberite postavke da Postavke: ažuriranje profila, instaliranje softvera i njegovo povezivanje sa oblakom otvorili okno Postavke, a zatim izaberite stavku Promena jezika.

  Okno sa Microsoft 365 postavkama

 3. U okviru Jezikprikaza kliknite na ikonu olovke, a zatim izaberite jezik sa liste. Ako želite, napravite izmene i prikazanih vremenskih zona i vremena.

Ako ne vidite okno "Postavke"

U zavisnosti od konfiguracije programa Microsoft 365 organizacije, postavke možete pronaći na drugom mestu.

 1. U gornjem uglu ekrana izaberite stavku Postavke Postavke: ažuriranje profila, instaliranje softvera i njegovo povezivanje sa oblakom > Microsoft 365 postavke,a zatim izaberite karticu Postavke.

 2. Izaberite Jezik i vremenska zona i odaberite jezik koji želite. Zatim izaberite stavku Sačuvaj.

Ako nemate opciju postavki jezika

U nekim Microsoft 365 instalacijama, jezik prikaza, a neke druge postavke mogu da promene samo IT domeni, kao što je prikazano ispod. Ako ne možete da promenite jezik prikaza, zatražite pomoć od administratora Microsoft 365 organizacije.

Slika koja ilustruje korisnički interfejs kada jezikom prikaza upravlja IT administrator.

Više informacija o postavkama jezika

 • Promena jezika prikaza ne utiče na jezičke postavke za druge. Ako druge osobe koriste isti računar, jezik prikaza određuje njihov jezik prikaza na Microsoft 365 postavke.

 • Takođe možete da podesite jezik prikaza kada se prijavite Outlook na vebu na ekranu po prvi put. Međutim, postavka Microsoft 365 zamenjuje postavku u programu Outlook na vebu ako su različite.

 • Trenutno je više jezika dostupno za više jezika nego Outlook na vebu drugih usluga (kao što su lokacije tima) u programu Microsoft 365.

 • Sledeće Microsoft veb aplikacije trenutno koriste skup jezika za prikaz na ovoj stranici: Outlook na vebu, SharePoint u sistemu Microsoft 365, OneDrive za posao ili školu, Excel, OneNote, PowerPoint, Word, Visio, Delve, MyAnalytics, Rezervacije, Kalendar, Osobe, Centar za Office.com.

 • Kada izaberete novi jezik prikaza, promena u sledećim Microsoft veb aplikacijama može potrajati i do 24 časa: SharePoint u sistemu Microsoft 365, OneDrive za posao ili školu, Excel, OneNote, PowerPoint, Word, Visio, Delve iMyAnalytics.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×