Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Postoji verovatnoća da imate ovu poruku o grešci zato što vaša organizacija pravi predloške na mreži za kreiranje dokumenata, ali se ti predlošci ne mogu otvarati u Office Mobile aplikacijama.

Ovu poruku o grešci možete izbeći tako što ćete reći operativnom sistemu Windows da otvori ove predloške u verzijama radne površine Word, PowerPoint i Excel. Evo kako:

 1. Na Windows uređaju idite na postavke > aplikacije > podrazumevane aplikacije. Zatim se pomerajte nadole i izaberite stavku Izbor podrazumevanih aplikacija po protokolu.

  Protokol je samo pravilo koje navodi određenu vrstu datoteke (u ovom slučaju, predložak) treba da otvori određena aplikacija (kao što je Word ili Word mobilni).

 2. Na listi protokola Pronađite MS-Word protokol u levoj koloni. (Stavke su navedene po abecednom redosledu.) Kliknite na ime aplikacije pored nje – u ovom primeru Word mobilni telefon.

 3. U iskačućem prozoru Odaberite aplikaciju izaberite stavku Word.

  Prebacivanje sa programa Word mobilni na Word za protokol koji otvara predloške sa veba.

  Napomena: Ako aplikacija još uvek nije povezana sa protokolom, videćete komandu Odaberite podrazumevanu umesto da vidite ime aplikacije. Izaberite komandu i odaberite stavku Office (radna površina).

 4. Ponovite korake 2 i 3 za MS-PowerPoint i MS-Excel protokole.

  Promenite povezane aplikacije iz programa PowerPoint mobilni u PowerPoint i iz programa Excel mobilni u Excel.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×