Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Uvod

Trenutno, koristite alatku Windows ažurirati ugrađeni Developer (WEDU) da biste ažurirali ugrađenih standardnih Windows 7 SP1 (WES7 SP1) distribucije akcije (DS) i Windows ugrađeni 8 Standard (WE8S) katalozi. Od oktobra 2016, Microsoft je prestao da puštajući pojedinačne ispravke za WES7 SP1 i WE8S. Umesto toga, Kumulativna zbirna ispravka ispravke su izdata svakog meseca WES7 SP1 i WE8S.

Ažurira kraj WEDU objavljivanje WES7 SP1 i WE8S

Počev od novembra 2018, Nema mesečno, Kumulativna zbirna ispravka ažurira za WES7SP1 i WE8S će biti objavljena WEDU. Preporučuje se da dobijete ispravke bezbednosti mesečne kvaliteta zbirnih hitnih ispravki iz kataloga Microsoft Update Catalog. Da biste ažurirali WES7 SP1 distribucije akcije i katalozi WE8S, koristite funkciju "Uvoz" Alatke "Uređivač slika konfiguracija (ICE)".

Ispravka WES7 SP1 i WE8S pomoću led

Molim vas pogledajte uputstva za pravljenje buduća ažuriranja WES7 SP1 distribucije akcije i WE8S kataloga pomoću alatke za led.

Važno WEDU će nastaviti da nudi sve WES7 SP1 i WE8S dopune objavljene kroz oktobra 2018.

Ispravka WES7 SP1 distribucije akcije pomoću led

Pronaći u WES7 SP1 bezbednosti mesečne kvaliteta zbirnih hitnih ispravki koje su novosti u Microsoft Update Catalog

 1. Pređite u Microsoft Update kataloga.

 2. U polju za pretragu otkucajte bezbednosti mesečne kvaliteta zbirnih hitnih ispravki za Windows ugrađeni standardni 7 i izaberite dugme " Pretraži " sa desne strane na sledeći način:

 3. Sa liste rezultata, identifikuju najnovije bezbednosne mesečne kvaliteta rollup ažuriranje WES7 SP1 tako što ćete pogledati godinu i mesec informacije u naslovu ispravki. Na primer, ispravka koja je pod nazivom „2018-10 bezbednosti mesečne kvaliteta zbirnih hitnih ispravki za Windows ugrađene standardne 7 za sisteme zasnovane na x86 (KB4462923)” odgovara rollup ispravku koja je objavljena u oktobru 2018 za na x86 arhitekture.

 4. Preuzimanje i čuvanje u WES7 SP1 bezbednosti mesečne kvaliteta zbirnih hitnih ispravki koje su novosti na sledeći način:

Uvoz u WES7 SP1 bezbednosti mesečne kvaliteta zbirnih hitnih ispravki koje su novosti na deljenoj distribucije WES7 SP1 pomoću led

 1. Otvorite alatku za WES7 SP1 leda i izaberite po akciji distribucije WES7 SP1.

 2. Nakon što izaberete udeo u distribuciju, izaberite datoteke >Uvoz > Uvoz pakete... onda, izaberite paket ažuriranja preuzeta u koraku 4 od „pronađite najnovije WES7 SP1 bezbednosti mesečne kvaliteta rollup ispravku u Microsoft Update Katalog” na sledeći način:

 3. Nakon operacije uvoza završi uspešno, najnovije ažuriranje WES7 SP1 bezbednosti mesečne kvaliteta zbirna ispravka se dodaje udeo u WES7 SP1 distribucije.

Ažuriraj WE8S katalozi pomoću led

Pronaći na WE8S bezbednosti mesečne kvaliteta zbirnih hitnih ispravki koje su novosti u Microsoft Update Catalog

 1. Idi u Microsoft Update Catalog.

 2. U polju za pretragu otkucajte Bezbednosti mesečne kvaliteta zbirnih hitnih ispravki za Windows ugrađeni 8 Standard , a zatim izaberite dugme " Pretraži " sa desne strane na sledeći način:

 3. Sa liste rezultata, identifikuju najnovije bezbednosne mesečne kvaliteta rollup ažuriranje WE8S tako što ćete pogledati godinu i mesec informacije u naslovu ispravki. Na primer, ispravka koja je pod nazivom „2018-10 bezbednosti mesečne kvaliteta zbirnih hitnih ispravki za Windows ugrađeno 8 Standard za sisteme zasnovane na x86 (KB4462929)” odgovara rollup ispravku koja je objavljena u oktobru 2018 za na x86 arhitekture.

 4. Preuzimanje i čuvanje u WE8S bezbednosti mesečne kvaliteta zbirnih hitnih ispravki koje su novosti na sledeći način:

Uvoz u WE8S bezbednosti mesečne kvaliteta zbirnih hitnih ispravki koje su novosti u WE8S katalog pomoću led

 1. Otvorite alatku za WE8S leda i izaberite WE8S katalog.

 2. Nakon što izaberete WE8S kataloga, izaberite datoteke >Uvoz > Uvoz Module(s).... Zatim izaberite paket ažuriranja preuzeta u 4. korak od „Pronađi najnovije WE8S bezbednosti mesečne kvaliteta rollup ažuriranje u kataloga Microsoft Update Catalog” na sledeći način:

 3. Nakon operacije uvoza završi uspešno, najnovije ažuriranje WE8S bezbednosti mesečne kvaliteta zbirna ispravka je dodan u katalog WE8S.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×