Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Počevši Microsoft Edge verzijom 88, izlažemo novu funkciju pod imenom "pojačavanje pokretanja" radi poboljšanja Microsoft Edge pri pokretanju pregledača. Da biste saznali više o tome, pročitajte najčešća pitanja u nastavku.

Da bismo Microsoft Edge brzinu pokretanja, razvili smo funkciju koja se zove pojačavanje pokretanja. Pojačavanje pokretanja održava pregledač pokrenut u pozadini sa minimalnim procesima, tako da će Microsoft Edge pokrenuti brže kada se pokrene.

Microsoft Edge će se brže pokrenuti kada se pokrene sa trake zadataka, radne površine ili hiperveza ugrađenih u druge aplikacije kada se prijavite nakon pokretanja uređaja ili zatvaranja pregledača.

Pojačanje pokretanja održava pregledač pokrenut u pozadini sa minimalnim procesima kada se pregledač zatvori, što ima ograničen uticaj na upotrebu resursa uređaja. Pojačanje pokretanja ne dodaje dodatne resurse kada su prozori pregledača već otvoreni.

Pojačavanje pokretanja pokreće osnovne Microsoft Edge procese u pozadini kako bi bili spremni kada se pregledač zatvori, tako da će Microsoft Edge pokrenuti brže kada se pokrene.

Možete da proverite da li je funkcija uključena u pregledaču Postavke u okviru edge://settings/system.

Pojačavanje pri pokretanju trenutno je dostupno samo na uređajima sa većinom verzija Windows.

Pojačavanje pokretanja je dostupno na Windows uređajima (osim Windows 10X i serverima) sa više od 4 GB RAM memorije ili više od 1 GB RAM memorije ako uređaj ima moderni disk (moderni HDD sa skraćivanjem i traženjem kazne ili SSD), Microsoft Edge se koristi svakih nekoliko dana bez instaliranih neusaglašenih proširenja. Ovi kriterijumi su bili obavešteni eksperimentisanim podacima.


Ako pojačavanje pokretanja nije omogućeno na uređaju, možete odabrati da ga ručno omogućite u pregledaču u okviru Postavke u edge://settings/system.

Neka proširenja mogu da izazovu probleme kada se pokreću uz pojačavanje pokretanja. Da biste to sprečili, pojačavanje pokretanja se automatski isključeno kada je instalirano jedno od ovih proširenja.

Imamo smernice grupe koje omogućavaju administratorima i korisnicima da omoguće ili onemoguće pojačavanje pokretanja.

To mogu da budu i obavezne ili preporučene smernice grupe. Ako se radi o preporučenim smernicama grupe, IT administratori će imati mogućnost da podese podrazumevano ponašanje koje korisnici mogu da promene kasnije, ako žele.

U procesu smo primene ove funkcije, tako da će možda biti malo pre nego što je vidite na odgovarajućem kanalu i napravite.

Da, pojačavanje pri pokretanju se može uključiti i isključiti tako što ćete otići na edge://settings/system.

Žao nam je što ste naišli na ovaj problem! Ovo je greška pojačavanja pokretanja koju je naš tim rešio, ali možda nećete dobiti ispravku neko vreme. U međuvremenu možete da:

Ponovo pokrenite uređaj –> Počnite da otklanjate greške u programu Visual Studio -> Zatim isključite pojačavanje pokretanja tako što ćete otići na edge://settings/system prozoru pregledača koji otvara Visual Studio otklanjanje grešaka.

Privremeno preuzmite i pokrenite Edge Canary kanal dok otklanjate greške jer ovaj kanal ima ispravku.

Ne želimo da dobijemo vaše povratne informacije o pojačanom pokretanju. Ako naiđete na problem, javite nam putem programa Microsoft Edge tako što ćete pritisnuti kombinaciju tastera Shift+Alt+I na Windows uređaju, kliknite na ikonu za povratne informacije u gornjem desnom uglu trake adresa ili odete na Postavke i još mnogo toga... > i povratne informacije i > pošaljite povratne informacije.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×