Razvojnom okruženju Visual Studio 2010 dolazi do pada kada zatvorite razvojnom okruženju

Simptomi

Razmotrite sledeći slučaj:

  • U razvojnom okruženju Microsoft Visual Studio 2010, radite na aplikaciju.

  • Instalirate proširenja za Visual Studio nezavisnih proizvođača, kao što su DevExpress Visual Studio alata za produktivnost, u razvojnom okruženju.

  • Zatvorite razvojnom okruženju Visual Studio 2010.

U ovom slučaju, aplikacija može da se sruši kada pokušate da zatvorite aplikaciju zatvarajući razvojnom okruženju. Onda, dobijate poruku o grešci Dr. Watson koja sadrži sljedeće informacije:

Ime događaja: Ime CLR20r3Application: devenv.exeApplication verzija: < 10.0.30319.1 - 10.0.65535.9999 > kod izuzetka: rxoejih3rskjez4xxwpxudkcppwjodng

Napomena Da biste proverili informacije o grešci Dr. Watson, slijedite ove korake:

  1. Kliknite na dugme Start, a zatim u polju za pretragu otkucajte izveštaje o problemima .

  2. Ako računar radi pod operativnim sistemom Windows Vista, kliknite na dugme Prikaži istoriju problema. Ako računar radi pod operativnim sistemom Windows 7, kliknite na Prikaži sve izveštaje o problemima.

  3. U prozoru za izveštaje o problemima i rešenja , kliknite dvaput na određeni problem sa kojima se susrećete.

  4. Pregledajte informacije u odeljku potpis problema .

Napomena Metoda koji su opisani u ovom članku odnose na operativni sistem Windows Vista i Windows 7. Potraži metode koje se odnose na druge operativne sisteme.

Uzrok

Do ovog problema može doći kada instalirate oznaku proizvođača koji nepravilno pokušava da pristupi korisničkog interfejsa u razvojnom okruženju, nakon što je pušteno je Visual Studio usluge. Starije verzije na DevExpress Visual Studio alata za produktivnost može izazvati ovaj problem.

Rešenje

Podržana hitna ispravka je dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, ova hitna ispravka je namenjena za ispravljanje samo problem koji je opisan u ovom članku. Primenite je samo na sisteme sa ovim određenim problemom. Ova hitna ispravka možda će se dodatno testirati. Zbog toga, ako niste ozbiljno ugroženi ovaj problem, preporučujemo da sačekate sledeću softversku ispravku koja sadrži ovaj prilagodbeni popravak. Napomena Ako dođe do dodatnih problema ili potreban je rešavanje problema, možda da kreirate na poseban zahtev za uslugu. Uobičajeni troškovi podrške važiće za dodatnu podršku pitanja i probleme koji nisu direktno povezani sa ovom određenom hitnom ispravkom. Potpun popis brojeva telefona Microsoft korisničkoj službi i podršci ili da biste kreirali na poseban zahtev za uslugu, posetite sledeće Microsoft Web lokacije:

http://support.microsoft.com/contactus/?ws=support

Informacije o preuzimanju

Da biste preuzeli ovaj prilagodbeni popravak iz MSDN Šifra galerije, posetite sledeće Microsoft Web lokacije:

http://code.msdn.microsoft.com/KB2275326Napomena MSDN Šifra galeriji prikazani su jezici na kojima je dostupna hitna ispravka. Ako ne vidite svoj jezik na listi, zato galerija šifru resursa stranice nije dostupna za taj jezik. Pored toga, Ova zbirna ispravka prilagodbeni popravak možete preuzeti sa sledeće Web lokacije Microsoft Connect:

Visual Studio i .NET Framework: KB2275326Kada instalirate prilagodbeni popravak, trebalo bi da instalirate najnoviju verziju programa proširenja za Visual Studio na nezavisnog proizvođača. Da biste instalirali najnoviju verziju programa oznaku tipa DevExpress, posetite Web lokaciju sledeće:

Visual Studio alata za produktivnostMicrosoft obezbeđuje kontakt informacije nezavisnih proizvođača da pomogne pri pronalaženju tehničke podrške. Informacije za kontakt mogu promijeniti bez najave. Microsoft ne garantuje tačnost kontakt informacije nezavisnih proizvođača.

Preduslovi

Ne postoje preduslovi za instaliranje ovaj paket.

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Ne morate ponovo pokrenuti računalo nakon primjene ovaj paket.

Informacije o zameni hitne

Ovaj paket ne zamenjuje prethodno objavljenu hitnu ispravku paket.

Informacije o datoteci

Engleski (Sjedinjene Države) verzije ovaj paket koristi paket Microsoft Windows Installer da biste instalirali paket hitnih. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC) u tabeli. Kada pregledate informacije o datoteci, datum se pretvaraju u lokalno vrijeme. Da biste saznali razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci "Datum i vreme" na kontrolnoj tabli.

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Platforma

Microsoft.visualstudio.shell.10.0.dll

10.0.30319.341

995,712

30-Jul-2010

06:17

x86

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.Proizvode nezavisnih proizvođača o kojima se govori u ovom članku proizvela su preduzeća koja su nezavisna od korporacije Microsoft. Microsoft ne daje nikakvu garanciju, impliciranu ni neku drugu, u pogledu performansi ili pouzdanosti ovih proizvoda.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×