Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Da li ste primili šifrovanu poruku koju ne možete da otvorite? Da li ne možete da dodate dozvole u poruku koju želite da pošaljete? Izaberite ispod za uputstva za rešavanje problema.

Ako odgovarate na postojeću poruku pomoću okna za čitanje, nećete videti opciju da biste dodali dozvole u poruku. Odaberite ikonu "iskačući prozor" iznad okna za čitanje ili desno od okna za čitanje da biste otvorili poruku u novom prozoru. Zatim izaberite meni opcije i izaberite stavku dozvola.

Dozvole podešava administrator Microsoft 365. Ako ne vidite određeni nivo dozvole, obratite se administratoru.

Ako ne možete da otvorite šifrovanu e-poruku, prvo potvrdite da ste povezani sa Internetom. Najlakši način da to uradite jeste da otvorite pregledač i da se povežete sa jednom od vaših omiljenih Veb lokacija. 

Ako možete da se povežete sa Internetom bez problema, proverite da li vidite vezu u šifrovanoj e-poruci koja kaže da pročitate poruku. Ako ova veza nije prisutan, obratite se izvornom pošiljaocu poruke.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×