Simptomi

U okviru čvora klastera u sistemu Windows Server 2008, DNS sufiks potpuno određenog imena domena (FQDN) razlikuje se od imena domena. U ovom scenariju, resurs naziva mreže klastera i izvor datoteke svedoka možda se neće vratiti na mrežu. Pored toga, u sistemskoj evidenciji je evidentiran sledeći događaj: ovaj događaj izveštava da interfejs mreže klastera nije uspeo. Međutim, kada pokrenete čarobnjak "Provera valjanosti konfiguracije" kao što je propisano opisom događaja, svi testovi se prosleđuju.Napomena Konfiguracija u kojoj se DNS sufiks od FQDN-a razlikuje od imena domena, poznata je i kao "neuključena konfiguracija prostora za ime". Takođe, možda ćete iskusiti probleme kada instalirate reakciji grupiranje. Ime mreže ne uspeva da se vrati na mrežu, a sledeći događaj je evidentiran.

Ime evidencije: izvor sistema: Microsoft-Windows-datum obrade klastera: Date_Time ID događaja: 1207 kategorija: naziv mrežnog resursa: "Keywords": korisnik: sistemski računar: Computer-name.domain.com opis: ime klastera resursa imena klastera ' nije moguće na mreži. Nije bilo moguće ažurirati računarski objekat povezan sa resursom u domenu "disjoined.domain.com" iz sledećeg razloga: nije moguće ažurirati lozinku za nalog računara. Tekst za pridruženi kôd greške je: lozinka ne zadovoljava zahteve smernica za lozinke. Proverite minimalnu dužinu lozinke, složenost lozinke i zahteve za istoriju lozinki. Identitet klastera "klaster-ime $" možda nema dozvole potrebne za ažuriranje objekta. Radite sa administratorom domena da biste se uverili da identitet klastera može da ažurira računarske objekte na domenu.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što se, u nekonetoj konfiguraciji prostora za ime, sistem greške DNS sufiksa za ime domena aktivnog direktorijuma izvršava u slučaju određenih radnji.

Rešenje

Sledeće datoteke su dostupne za preuzimanje sa lokacije Microsoft Download Center:hitna ispravka za Windows Server 2008 Download Odmah preuzmite hitnu ispravku za paket Windows Server 2008. Hitna ispravka za Windows Server 2008 za sistemezasnovane na Itanium arhitekturi na Download sada preuzmite hitnu ispravku za Windows Server 2008 za paket sisteme zasnovane na Itanium arhitekturi. Hitna ispravka za Windows Server 2008 x64 Edition Download Odmah preuzmite hitnu ispravku za Windows Server 2008 x64 Edition. Za više informacija o preuzimanju Microsoft datoteka podrške kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

Nabavljanje Microsoft datoteka podrške sa usluga na mrežiMicrosoft je skenirao ovu datoteku u cilju virusa. Microsoft je koristio najaktuelni softver za otkrivanje virusa koji je bio dostupan na datum kada je datoteka proknjižena. Datoteka se čuva na serverima sa poboljšanom bezbednošću koji sprečavaju neovlašćeno menjanje datoteke.

Informacije o hitnom popravku

Važni operativni sistem Windows Vista i Windows Server 2008 hitne ispravke su uključene u iste pakete. Međutim, samo jedan od ovih proizvoda može biti naveden na stranici "zahtev za hitnu ispravku". Da biste zatražili paket hitnih ispravki koji se primenjuje na operativni sistem Windows Vista i Windows Server 2008, samo izaberite proizvod koji je naveden na stranici.

Preduslovi

Da biste primenili ovu ispravku, na računaru morate imati instaliranu funkciju "preuzimanje grupisanja".

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Nakon primjene ove nadopune morate ponovo pokrenuti uslugu klastera.

Informacije o zameni ispravke

Ova ispravka ne zamjenjuje nijednu drugu dopunu.

Informacije o datoteci

Engleska verzija ove ispravke ima atribute datoteke (ili kasnije atribute datoteke) koji su navedeni u sledećoj tabeli. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, one se konvertuju u lokalno vreme. Da biste pronašli razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci " datum i vreme " na kontrolnoj tabli.

Windows Server 2008, x86-bitne verzije

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×