Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Pregled

Ovaj članak opisuje korake korisnika za početak rada Ruska deklaracija PDV-a u dynamics 365 for Finance and Operations, 8.1.1 (oktobar 2018.) izdanje. Više detalja o izdanju možete da pronađete u članku Šta je novo.

Preuzmi paket podataka sa demonstracijom podešavanja elektronskih poruka i finansijskih izveštaja

 1. U biblioteci deljenih resursa LCS izaberite stavku na naslovu biblioteke deljenih resursa.

 2. Izaberite paket podataka tipa imovine. Preuzimanje paket sa imenom "RU deklaracija deklaracije PDV-a". Kao rezultat toga, PDV za ru u datoteci Declaration.zip će biti preuzeta.

Preuzimanje ER konfiguracija iz biblioteke deljenih resursa LCS

Morate da preuzmete sledeće ili novije verzije er konfiguracije za rad sa ruskom deklaracijom PDV-a:

 • Model deklaracija PDV-a (RU).version.46

 • Mapiranje modela deklaracija PDV-a (RU).version.46.68

 • Format deklaracije PDV-a 5.05.version.46.2

Pomenute verzije konfiguracija su objavljene kao javne pregled i biće ažurirano na osnovu primljenih povratnih informacija.

Koristite ih da biste saznali kako se konfiguriše ruska deklaracija PDV-a elektronskim izveštavanjem. Nemojte koristiti ove konfiguracije kao osnovne konfiguracije za izvedene prilagođene konfiguracije u okruženju uživo.

Pogledajte članak Preuzimanje konfiguracija elektronskog izveštavanja iz usluga životnog ciklusa za referencu.

Otpremanje postavki paketa za upravljanje podacima radi rada sa ruskom deklaracijom PDV-a

 1. U radnom prostoru za upravljanje podacima kliknite na dugme "Uvezi"

 2. Fill in Job details group of Polja:

  • U polje Ime unesite ime zadatka

  • U polju Format izvora podataka, select value "Package"

 3. U datoteci sa podacima Za otpremanje kliknite na dugme Otpremi i odaberite RU Declaration.zip koja je ranije preuzeta.

 4. Kada se otpremanje entiteta podataka završi, kliknite na dugme dugme Uvezi.

 5. Provera valjanosti uvezenog finansijskog izveštaja u opštem ledger > Financial reports setup > Financial reports
  If you've use Financial reports for generating podatke za neke ćelije u poglavlju 3 deklaracije PDV-a, podešavanje pravila za izračunavanje za ćelije izveštaja.
  Možete da pronađete više detalja o tome kako da podesite finansijsku izveštaja u članku finansijskog izveštavanja (Rusija)

 6. Provera valjanosti i ažuriranje postavki elektronskih poruka na kartici "Porez" > biste podesili > elektronske poruke.
  Na stranici "Radnje obrade poruka" (porez) > podešavanje > elektronskih poruka), odaberite radnju "Generiši izveštaj", izaberite stavku "Uredi" i u polju "Oblikovanje" odaberite stavku "ER" configuration VAT deklaracija format 5.05.version.46.2 ili više, otpremljen iz biblioteke deljenih resursa LCS.

 7. Pokretanje deklaracije PDV-a sa stranice "Elektronske poruke" (poreski > i izveštaji o > elektronske poruke)
  Možete da pronađete više detalja o tome kako da radite sa elektronskim messages, in Electronic messaging article

Više informacija

Ako nailazite na problem prilikom preuzimanja, instaliranje ove ispravke ili imate druga pitanja o tehničkoj podršci, obratite se partneru ili, ako ste upisani za plan podrške direktno kod korporacije Microsoft, možete da se obratite tehničku podršku za Microsoft Dynamics i kreirajte novi zahtev za podršku.

Možete i da se obratite tehničkoj podršci za Microsoft Dynamics putem telefona koristeći ove veze za brojeve telefona specifičnih za zemlju. Zaduženje ovo, posetite neku od sledećih Microsoft veb lokacija:

U posebnim slučajevima, troškovi koji se obično nanose za pozivi podrške mogu biti otkazani ako je stručnjak za tehničku podršku za Microsoft Dynamics i srodni proizvodi određuju da će se određena ispravka rešiti vaš problem. Uobičajeni troškovi podrške primenjuju se na svaku dodatnu podršku pitanja i probleme koji se ne kvalifikuju za određenu ispravku u pitanju.

BeleškeOvo je članak "FAST PUBLISH" koji je kreiran direktno iz Microsoft organizacija za podršku. Navedene informacije su obezbeđene kao što je kao odgovor na nove probleme. Kao rezultat brzine pravljenja dostupno, materijali mogu da uključuju tipografske greške i mogu se korigovati na lokaciji u bilo kom trenutku bez obaveštenja. Pogledajte uslove korišćenja za ostale stvari koje treba razmotriti.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×