Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Select a different account.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojih želite da se prijavite.

Simptomi

Kada otvorite Microsoft Office Visio 2007 ili Microsoft Office Visio 2003 crtež koji je sačuvan kao skalabilna (. SVG) datoteka, biće sačuvan samo deo crteža.

Uzrok

Do ovog problema dolazi ako je izabran deo crteža kada crtež sačuvate kao. svg datoteku.

Rešenje

Da biste zaobišli ovaj problem, otkažite izbor za sve delove crteža pre nego što sačuvate crtež kao. svg datoteku. Da biste to uradili, kliknite na praznu oblast crteža ili pritisnite taster ESC. Da biste sačuvali Office Visio crtež u vidu. svg datoteke, u meniju " datoteka " izaberite stavku " Sačuvaj kao ", a zatim promenite polje " Sačuvaj kao tip " da biste podesili vektorske grafike (. SVG).

Status

Ovo ponašanje je po dizajnu.

Više informacija

Do ovog problema dolazi upravo onako kako se drugi čuvaju kao formati datoteke, kao što je Windows Metafile Format (WMF), poboljšani Metafile Format (EMF), grafički Interchange Format (GIF) i drugi. Ako su delovi crteža izabrani, samo je skup izbora sačuvan. Ako nijedan deo crteža nije izabran, čitava stranica će biti sačuvana. Da biste izvezli sve delove crteža na stranicu, prikažite stranicu koju želite da izvezete. Izaberite delove crteža koje želite da izvezete da biste izvezli određene delove crteža. Da biste to uradili, držite pritisnut taster SHIFT i kliknite na sve delove crteža koje želite da izvezete.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

PRIDRUŽITE SE MICROSOFT 365 INSAJDERIMA >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×