Samo deo visio crteža se čuva kada crtež sačuvate kao vektor (. SVG) datoteku sa skalabilima

Informacije o unutrašnjoj podršci korporacije Microsoft

Greška #: 11952 (održavanje sadržaja)

Informacije o unutrašnjoj podršci korporacije Microsoft

Greška #: 29348 (visio)

Simptomi

Kada otvorite Microsoft Office Visio 2007 ili Microsoft Office Visio 2003 crtež koji je sačuvan kao skalabilna (. SVG) datoteka, biće sačuvan samo deo crteža.

Uzrok

Do ovog problema dolazi ako je izabran deo crteža kada crtež sačuvate kao. svg datoteku.

Rešenje

Da biste zaobišli ovaj problem, otkažite izbor za sve delove crteža pre nego što sačuvate crtež kao. svg datoteku. Da biste to uradili, kliknite na praznu oblast crteža ili pritisnite taster ESC. Da biste sačuvali Office Visio crtež u vidu. svg datoteke, u meniju " datoteka " izaberite stavku " Sačuvaj kao ", a zatim promenite polje " Sačuvaj kao tip " da biste podesili vektorske grafike (. SVG).

Status

Ovo ponašanje je po dizajnu.

Više informacija

Do ovog problema dolazi upravo onako kako se drugi čuvaju kao formati datoteke, kao što je Windows Metafile Format (WMF), poboljšani Metafile Format (EMF), grafički Interchange Format (GIF) i drugi. Ako su delovi crteža izabrani, samo je skup izbora sačuvan. Ako nijedan deo crteža nije izabran, čitava stranica će biti sačuvana. Da biste izvezli sve delove crteža na stranicu, prikažite stranicu koju želite da izvezete. Izaberite delove crteža koje želite da izvezete da biste izvezli određene delove crteža. Da biste to uradili, držite pritisnut taster SHIFT i kliknite na sve delove crteža koje želite da izvezete.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×