Rezime

Ovaj članak opisuje sadržaj septembra 2016 servisiranje otpusnicu za Microsoft radna površina optimizacija paket. Ovo servisiranje izdanje sadrži najnovije ispravke za Microsoft Advanced grupe smernice za upravljanje (AGPM) 4.0 Service Pack 3 (SP3), Microsoft aplikacije virtuelizaciju (App-V) 5.1 RTM klijenta, usluge udaljene radne površine (RDS) i Server i Microsoft BitLocker Administracija i Monitoring (MBAM) 2.5 SP1. Napomena Preporučuje se da testirate ispravke pre nego što si ih rasporedite u proizvodnom okruženju. Jer se gradi su kumulativne, svako novo izdanje servisiranje sadrži sve ispravke (uključujući bezbednosne ispravke) koje su bile uključene u prethodne paket ispravki. Preporučujemo da imate u vidu primenjujete najnovije servisiranje objavljivanja. Za AGPM 4.0 SP3, ovo izdanje za servisiranje rešava sledeći problem:

 • Obezbeđuje mehanizam da biste zanemarili podrazumevano ponašanje pri uklanjanju GPO dozvole promene. (Za više informacija, pogledajte .)

Za App-V 5.1 RTM, ovo izdanje za servisiranje rešava sledeće probleme:

 • Fascikla brava problem do kojeg dolazi kada korisnik odjavi iz sesije i onda prijavi nazad dok on ili ona ima više sesija istovremeno pokrenuti.

 • Gomilaju paket App-V sa mnogo datoteka traje duže od 5 sekundi, i ne uspeva. Pruža ključ registratora da zamenite podrazumevani vremensko ograničenje. (Pogledajte za detaljne informacije).

 • Ispravlja problem u kojoj objavljivanja novog paketa za iste aplikacije uklanja prečicu.

 • Rešava problem u kojem sortiranje paketa po datumu je nije ispravno izvršena u konzoli za upravljanje serverom korisničkog Interfejsa.

 • Rešava problem u kojem pakete nije moguće dodati u konzoli za upravljanje serverom korisničkog Interfejsa.

Za MBAM 2.5 SP1, ovo izdanje za servisiranje dodaje sledeće funkcije:

 • Dodaje podršku za tip BitLocker XTS-AES šifrovanja

 • U portal za samousluživanje, automatski umeće crtice u oporavak ključa ID

Informacije o prilagodbenom popravku

Podržana hitna ispravka je dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, ova hitna ispravka je namenjena za ispravljanje samo problem koji je opisan u ovom članku. Primenite je samo na sisteme sa ovim određenim problemom. Ako je hitna ispravka dostupna za preuzimanje, ne postoji „Hitna ispravka preuzimanje dostupna” odeljak na vrhu ovog članka baze znanja. Ako ovaj odeljak ne pojavi, pošaljite zahtev Microsoft korisničkoj službi i podršci da se prilagodbeni popravak. Napomena Ako dođe do dodatnih problema ili potreban je rešavanje problema, možda da kreirate na poseban zahtev za uslugu. Uobičajeni troškovi podrške važiće za dodatnu podršku pitanja i probleme koji kvalifikovana za ovaj određeni hitni popravak. Potpun popis brojeva telefona Microsoft korisničkoj službi i podršci ili da biste kreirali na poseban zahtev za uslugu, posetite sledeće Microsoft Web lokacije:

Napomene

 • Za preuzimanje datoteka za App-V 5.1 ima obrazac < hitna ispravka ID > _intl_i386_zip.exe i sadrži instalatere za definiraju i zasnovan na x86 i zasnovan na x64. Vidim imena za preuzete datoteke u odeljku „Informacije o datoteci”.

 • „Hitna ispravka preuzimanje dostupna” obrazac prikazani su jezici na kojima je dostupna hitna ispravka. Ako ne vidite svoj jezik, to je zato što hitna ispravka nije dostupna na tom jeziku.

Preduslovi

 • Da biste primenili ovaj prilagodbeni popravak za APP-V 5.1, morate imati RTM APP-V 5.1 ili noviji App-V 5.1 servisiranje puštanje instaliran.

 • Da biste primenili ovaj prilagodbeni popravak za MBAM 2.5 SP1, morate imati MBAM 2.5 SP1 RTM instaliran.

Informacije o registratoru

Da biste primenili ovaj prilagodbeni popravak, nemoraš unesite izmene u registratoru.

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Morate ponovo pokrenuti računalo nakon što primijenite ovaj hitni popravak.

Informacije o zameni hitne

Ovaj prilagodbeni popravak sadrži HF02 za AGPM 4.0 SP3, HF06 APP-V 5.1 i HF02 za MBAM 2.5 SP1.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo ažuriranje u Microsoftovim proizvodima popisanima u odjeljku „Odnosi se na”.

Više informacija

Napomena Ovo servisiranje izdanje uključuje ažuriranje instalatere za AGPM 4.0 SP3 App-V 5.1 RTM i MBAM 2.5 SP1. App-V, originalna datoteka za instalaciju klijenta sadrži instalatere za definiraju i zasnovan na x86 i zasnovan na x64. Automatsko pokretanje .exe datoteke uputi odgovarajući klijent. Međutim, ako je originalni klijent raspoređene izdvajanje i koristeći specifične za arhitekturu .msi datoteku, morate zatvoriti pridruženi .msp datoteka da osigura uspešno ažuriranje. Da biste povezane .msp datoteku, pokrenite sljedeću naredbu:

AppV5.1RTM_Client_KB3168628.exe /LAYOUT Važno Ako pokušate da biste primijenili ovo ažuriranje tako što ćete pokrenuti datoteku AppV5.1RTM_Client_KB3168628.exe umesto (izdvojene) pridruženi .msp datoteka, možete dobiti sledeću poruku o grešci:

Instalacioni program nije uspeo tokom skeniranja sistema za preduslovi. Ažuriranje odnosi samo na App-V verzija klijenta: '5.1.86.0”. AppV klijent nije prisutan na ovom računaru.

Informacije o datoteci

Verzija ove hitne ispravke na engleskom jeziku ima atribute datoteke (ili novije atribute datoteke) koji su navedeni u tabeli. Datumi i vremena ovih datoteka navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, to je pretvaraju u lokalno vrijeme. Da biste saznali razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci " datum i vreme " na kontrolnoj tabli.493629_intl_i364_zip.exe

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×