Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Ovaj članak opisuje neke neželjene efekte koji se javljaju nakon što ste primenili bezbednosne ispravke za Microsoft Office iz aprila 2021. i pružaju pomoć za uklanjanje neželjenih efekata.

Obaveštenja tokom učitavanja datoteke

Nekim Office datotekama, predlošcima i programski dodacima može se upravljati kako bi se oštetio vaš računar. Kada instalirate bezbednosne ispravke za Office iz aprila 2021, računar može da prikaže obaveštenje i onemogući neke od tih datoteka, čak i ako su datoteke dobijene od korporacije Microsoft. Dodatne informacije o ovom problemu i o tome kako da ponovo omogućite onemogućeni sadržaj potražite u KB5001196.

Jezici programski dodaci u programu Office 2010

Ako imate instalirano više jezika sistema Office 2010, neki programski dodaci, kao što su Analysis ToolPak ili Solver, možda se više neće pojavljivati na željenom jeziku kada instalirate KB 2553491 i KB 3017810.

Da biste jezik koji koriste ovi programski dodaci resetili na željeni jezik, deinstalite željenu verziju jezika ispravki KB 2553491 i KB 3017810, a zatim ponovo instalirajte ispravke KB 2553491 i KB 3017810. Da biste to uradio, sledite ove korake.

Napomena: Dodatne informacije o tome kako da deinstal imate office ispravku ako koristite Windows 10 potražite u temi Uklanjanje instalirane Windows ispravke. Ako koristite raniji operativni sistem Windows, pogledajte deinstalvanje ispravki za Office.

  1. Otvorite instalirane ispravke na kontrolnoj tabli.

  2. Pronađite i izaberite odgovarajuću ispravku za KB 2553491 u skladu sa svojim željenim jezikom. Ako je željeni jezik engleski, koristite ispravku KB 2553491 u okviru odeljka "Microsoft Office Excel 2010". Ako željeni jezik nije engleski, pogledajte odgovarajući jezik. Na primer, za švedski koristite ispravku KB 2553491 u okviru odeljka "Microsoft Office Excel MUI (švedski) 2010".

  3. Izaberite stavku Deinstaliranje, a zatim dovršite uzastopne operacije.

    Napomena: Ponovo pokrenite računar ako se to zatraži.

  4. Ponovite 2. i 3. korak za KB 3017810.

  5. Ponovo instalirajte KB 2553491 i KB 3017810. Da biste se uverili da su ispravke ponovo instalirane, pogledajte instaliranje ispravki za Office.

Ako ovi koraci ne uspeju, možda ćete morati da popravite Office i da isprobate ove korake po drugi put. Uputstva pogledajte u popravka Office aplikacije.

Jezici programski dodaci u programu Office 2013

Od KB3178639 i KB4504735 za Office 2013, jezik koji programski dodaci Analysis ToolPak i Solver u programu Excel koriste pratiće postavku jezika prikaza sistema Office umesto da se oslanjaju na redosled instalacije jezika. Više informacija o prethodnom ponašanju potražite u odeljku Excel programski dodaci ne prate postavke jezika Office korisničkog interfejsa. Da biste podesili novi željeni jezik prikaza, pogledajte promena jezika koji Office koristi u menijima i alatkama za proveru.

Napomena:  KB4504735 mora da se instalira da bi programski dodatak Analysis ToolPak pratio postavku jezika prikaza sistema Office.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×