Uvod

Od 1 januara, 2019, GST registrovana preduzeća su obavezna da biste primenili kupac obračunski (aka, Reverzni) na relevantne zalihu propisane roba proizvedena kupcu GST registrovan za svoj poslovni cilj.

Promene u prilagodbeni popravak sadrži rešenje za podešavanje reverzni pravila za šifru poreza na promet i odražavajući Srodne informacije u iznose fakture i poreza i bazi kupca u odgovarajućim poljima od na GST izveštaj.

Pregled

Rešenje je satkano od reverznog funkcionalnost dostupna u proizvodu. Molimo pogledajte informacije o načinu podešavanja reverzni funkcionalnost za referencu.

U nastavku možete pronaći kratak vodič, o tome kako da podesite na funkcionalnost. Molim vas, imajte na umu ovo je primer u postavkama.

Podešavanje

Preporučljivo je da kreirate i koristite poseban porez na promet šifre za prodajne operacije i izlazne operacije.

 1. Kreirajte šifru poreza na promet za reverzni izlazne operacije (porez > indirektnih poreza > porez na promet > porez na promet kodovi).

 2. Za šifru poreza na promet za prodaju operacije definisati posebna formulacija se štampati u fakturi za šifru poreza na promet. Izaberite stavku PDV direktive:1.SalesTaxCode.jpgi u otvoreni obrazac upišite tekst, na primer „kupac računovodstva: kupac da plati GST * IRAS”.2.SalesTaxCodeTaxDirective.jpg Imajte na umu. U kontu potraživanja -> podešavanja -> obrasci -> podešavanje obrasca, opciju na odvojenim poreza izuzeti balans da uzme reverzni iznose odštampan u fakturi. Redovi fakture sa reverznom GST će biti označena sa (*) pevati u fakturi.

 3. Kreirajte šifre pozitivnih i negativnih poreza na promet za nabavke (porez > indirektnih poreza > porez na promet > porez na promet kodovi).

  • Kreirajte šifru poreza na promet koji ima pozitivna vrijednost.

  • Kreirajte šifru poreza na promet koji ima negativan. Podesite opciju Dopusti negativan procenat poreza na promet na da. Morate da uključite ovu šifru negativan porez na promet za grupu porez na promet artikla i zatim dodelite tu grupu porez na promet artikla za artikle koji su predmet reverznog.

 4. Kreiranje grupa odvojene porez na promet za prodaju i nabavku svrhe.

 5. Uključi porez na promet broj jer je kreiran za prodaju u grupi porez na promet za prodaju. Izaberite izuzeti i reverzni izbor u poljima za šifru poreza na promet. 3.SalesTaxCodeSales.jpg

 6. Uključite oba pozitivnih i negativnih poreza na promet kodove u grupama porez na promet za nabavke. Potvrdite okvir reverzni za šifru poreza na promet koji ima negativan. 4.SalesTaxCodePurchase.jpg

 7. Definisanje propisane proizvode koji su predmet reverzni na stranici grupe artikala reverzni (porez > Podešavanje > porez na promet > reverzni grupe artikala). 5.PrescribedItemGroups.jpg Imajte na umu. Za svaku grupu artikala reverzni definisati listu artiklima, grupama artikala i kategorije za prodaju i/ili nabavke.

 8. Na stranici reverzni pravila (porez > Podešavanje > porez na promet > reverzni pravila), možete definisati pravila veoma korisne svrhe nabavke i prodaje. Možete da konfigurišete reverzni veoma korisne pravilima. 6.RuleThresholds.jpg

 9. Generalno knjige parametre postavite reverzni omogući da i izaberite grupe kreirane porez na promet u odgovarajuća polja izlazne porudžbine porez na promet grupe i grupe poreza za red prodaje . Kada je reverzni veoma korisne uslov ispunjen, prodaje ili nabavke naloga ažurirana ove grupe poreza na promet.7.GLParametersDefault.jpg

 10. Kada proknjižite izlaznu fakturu koja ima reverznog, porez na promet transakcije smer poreza na promet dugovanja poreza i nula porez na promet, a je potvrđen izbor u polju za potvrdu reverzni . Stoga, ekskluzivni vrednost propisane prodate robe dat je u kutiji 1 „ukupna vrednost standardno ocijenjen zalihe” GST prinosa. I nema izlaza poreza da se prijavi pod 6 kutija „izlazni porez termin”.

 11. Kada proknjižite ulaznu fakturu koja ima reverznog, kreiraju se dva transakcije porez na promet. Jedna transakcija je porez na pravcu potraživanja poreza na promet . Druge transakcije je smer poreza na promet dugovanja poreza i je potvrđen izbor u polju za potvrdu reverzni . Stoga, vrednost propisane robu kupljenu dat je u kutiji 5 „Ukupna vrednost oporezivi nabavki” GST vratiti; GST kao ulazni PDV-om - u kutiji 7 „Za unos poreza i refundacije tvrdio” GST prinosa. Od vas se zahteva da čine GST u ime svog dobavljača, GST-obaveznu cena robe dat je u kutiju 1 „Ukupna vrednost standardno ocijenjen zalihe” i GST iznos u kutiji 6 „izlazni porez termin” za povratak na GST.

Informacije o prilagodbenom popravku

Ova ispravka je dostupna za ručno preuzimanje i Instalacija iz LCS.

Ova regulatorna ispravka je dostupna i u Dynamics 365 za finansije i operacije verziju 8.1.2, kao i za preuzimanje na na sledećih verzija proizvoda:

Ako ti nailazite sporno pitanje preuzimanja, instalacije Ovaj prilagodbeni popravak, ili imaju druge tehnička podrška pitanja, kontaktirajte svog partnera ili, ako je upisan u plan podrške direktno sa Microsoft, možete kontaktirati tehnička podrška za Microsoft Dynamics i Kreiranje novog zahteva za podršku.

Možete se obratiti tehničkoj podršci za Microsoft Dinamika putem telefona pomoću ove veze za zemlju određene telefonske brojeve. Da radim Ovaj, posetite u sledeće Microsoft Web lokacije:

U posebnim slučajevima, troškovi koji se naplaćuju za podršku mogu biti ukinuti ako stručnjaku za tehničku podršku za Microsoft Dinamiku i srodne proizvode utvrdi da će određena ispravka rešiti tvoj problem. Uobičajeni troškovi podrške će se primenjivati na svaku dodatnu podršku pitanja i probleme koji nisu direktno povezani sa datom ispravkom.

Više informacija

Napomena Ovo je clanak „Brzo se objavi” kreirane direktno iz unutar organizacije Microsoft podrške. Na informacije koje se nalaze ovde u data je kao-je kao odgovor na pitanja. Kao rezultat brzine u učiniti dostupnom, materijali mogu da uključe tipografske greške i možda biti revidiran u bilo kom trenutku bez prethodne najave. Vidite uslove Koristiza druge razloge.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×