Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Pretpostavimo da kreirate potpis koji ima sliku pomoću programa Outlook na Webu (nekadašnja Outlook Web aplikacija) u okruženju Microsoft Exchange servera 2016. Kada pošaljete e-poruku spoljnom korisniku iz programa Outlook na vebu, možda ćete otkriti da slika nije vidljiva u potpisu. Umesto toga, u potpisu će biti prikazana unakrsna oznaka. Do ovog problema može doći kada instalirate kumulativnu ispravku 8 ili noviju ispravku za Exchange Server 2016.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što slike koje su umetnute kao podatke ne budu promovisane u umetnute slike. Pošto se promocija slike ne pojavljuje, većina klijenata ne može da prikaže sliku.

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, instalirajte kumulativnu ispravku 11 za Exchange Server 2016 ili noviju kumulativnu ispravku za Exchange Server 2016.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku "odnosi se na".

Reference

Saznajte više o terminologiji koju Microsoft koristi za opisivanje softverskih ispravki.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×