Smanjivanje sistema ponovo se pokreće nakon što obavite nadogradnju na Internet Explorer 9 u operativnom sistemu Windows 7

UVOD

U nekim slučajevima, kada instalirate Internet Explorer 9 ili noviju verziju ispravke za Internet Explorer sa usluge Windows Update ili Microsoft Update, od vas će možda biti zatraženo da ponovo pokrenete računar. Ova ispravka smanjuje broj scenarija u kojima je potrebno ponovno pokretanje.

Više informacija

Informacije o ažuriranju

Nabavljanje ove ispravke

1. metod: preuzmite ispravku sa Veb lokacije Microsoft Update

Ova ispravka je dostupna na Veb lokaciji Microsoft Update:

Microsoft Update

2. metod: preuzmite ispravku sa lokacije Microsoft Download Center

Sledeće datoteke su dostupne za preuzimanje sa lokacije Microsoft Download Center:

Ispravka za Windows Server 2008 R2 x64 Edition (KB2467023)

Ispravka za Windows 7 (KB2467023)

Ispravka za operativni sistem Windows 7 za 64-bitne sisteme (KB2467023) Za više informacija o preuzimanju Microsoft datoteka podrške kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

119591 Nabavljanje Microsoft datoteka podrške sa usluga na mrežiMicrosoft je skenirao ovu datoteku u cilju virusa. Microsoft je koristio najaktuelni softver za otkrivanje virusa koji je bio dostupan na datum kada je datoteka proknjižena. Datoteka se čuva na serverima sa poboljšanom bezbednošću koji sprečavaju neovlašćeno menjanje datoteke.

Preduslovi

Da biste primenili ovu ispravku, morate da koristite Windows 7 ili Windows Server 2008 R2.

Informacije o registratoru

Da biste koristili ispravku iz ovog paketa, ne morate da unosite bilo kakve promene u registrator.

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Nakon primjene ove nadopune možda ćete morati ponovo pokrenuti računalo.

Informacije o zameni ispravke

Ova ispravka ne zamenjuje prethodno objavljenu ispravku.

Informacije o datoteci

Globalna verzija ove vruće zakrpe instalira datoteke koje imaju atribute navedene u sledećim tabelama. Datumi i vremena ovih datoteka navedeni su u UTC vremenu (Coordinated Universal Time). Datumi i vremena za ove datoteke na lokalnom računaru prikazuju se po lokalnom vremenu zajedno sa odstupanjem za trenutno letnje/zimsko računanje vremena (DST). Pored toga, datumi i vremena mogu se promeniti kada izvršite određene operacije na datotekama.

Napomene za informacije o datotekama operativnih sistema Windows 7 i Windows Server 2008 R2
  • Datoteke koje se odnose na određeni proizvod, ključnu tačku (RTM, SPn) i granu usluge (LDR, GDR) moguće je identifikovati pregledanjem brojeva verzija datoteka kao što je prikazano u sledećoj tabeli:

  • Službe GDR sadrže samo one popravke koje su široko objavljene da bi se rešavaju rasprostranjene, izuzetno važna pitanja. LDR grane usluge, pored globalno objavljenih ispravki, sadrže i hitne ispravke.

  • MANIFEST datoteke (. manifest) i MAME datoteke (. mama) koje su instalirane za svako okruženje navedene su odvojeno u odeljku "dodatne informacije o datotekama za windows Server 2008 R2 i za Windows 7". Mama i MANIFEST datoteke, kao i pridružene datoteke bezbednosnog kataloga (. Cat), izuzetno su važni za održavanje stanja ažuriranih komponenti. Datoteke bezbednosnog kataloga, za koje nisu navedeni atributi, potpisuju se Microsoft digitalnim potpisom.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×