Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptome

Razmotrite sledeći scenario:

  • Primenjujete mnogo ispravki na Microsoft System Center Configuration Manager 2007 servisni paket 2 (SP2) klijent.

  • Izvršavate operaciju koja generiše WM_TIMECHANGE sa klijentskog računara. Na primer, izvršite jednu od sledećih operacija:

    • Menjate vreme sistema.

    • Nastavite rad računara iz stanja spavanja.

    • Nastavite rad računara iz hibernacije.

U ovom scenariju računar radi sporo neko vreme. Pored toga, iskorišćenost CPU-a je visoka i računar obrađuje veliko opterećenje I/I diska.

Izazvati

Do ovog problema dolazi zato što System Center Configuration Manager 2007 SP2 klijent nepotrebno šalje mnoge Windows Management Instrumentation (WMI) upite za WM_TIMECHANGE poruku.

Rezoluciju

Sledeći paket hitne ispravke rešava ovaj problem u ulozi klijenta system Center Configuration Manager 2007 SP2. 

Da biste rešili ovaj problem, instalirajte sledeći paket hitne ispravke na primarnom System Center Configuration Manager 2007 SP2 serveru lokacije, a zatim primenite generisani paket na System Center Configuration Manager 2007 SP2 klijent. 

Za više informacija o koracima za primenu paketa hitne ispravke na server lokacije Configuration Manager 2007 SP2, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2477182 System Center Configuration Manager 2007
vodič za instalaciju hitne ispravke Napomena: Sledeći paket hitne ispravke može da se instalira na system Center Configuration Manager 2007 SP2 serveru lokacije koji radi pod operativnim sistemom zasnovanom na x86 ili x64 verziji:

Sccm2007-sp2-2309968-x86-enu.msi

Informacije o hitoj ispravki

Podržana hitna ispravka je dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, ova hitna ispravka je namenjena za ispravljanje samo problema koji je opisan u ovom članku. Primenite ovu hitnu ispravku samo na sisteme koji imaju problem opisan u ovom članku. Ova hitna ispravka može da dobije dodatno testiranje. Stoga, ako ovaj problem ne utiče ozbiljno, preporučujemo da sačekate sledeću ispravku softvera koja sadrži ovu hitnu ispravku.

Ako je hitna ispravka dostupna za preuzimanje, na vrhu ovog članka baze znanja postoji odeljak "Dostupno je preuzimanje hitne ispravke". Ako se ovaj odeljak ne pojavi, obratite se Microsoft korisničkoj službi i podršci da biste dobili hitnu ispravku.

Napoemu Ako dođe do dodatnih problema ili ako je potrebno rešavanje problema, možda ćete morati da kreirate zaseban zahtev za uslugom. Uobičajeni troškovi podrške primenjuju se na dodatna pitanja podrške i probleme koji se ne kvalifikuju za ovu određenu hitnu ispravku. Kompletnu listu brojeva telefona Microsoft korisničke usluge i podrške ili za kreiranje posebnog zahteva za uslugom potražite na sledećoj Microsoft veb lokaciji:

http://support.microsoft.com/contactus/?ws=supportNapomenom Obrazac "Dostupno je preuzimanje hitne ispravke" prikazuje jezike za koje je dostupna hitna ispravka. Ako ne vidite jezik, to je zato što hitna ispravka nije dostupna za taj jezik.

Preduslovi

Da biste primenili ovu hitnu ispravku, morate imati instaliran Microsoft System Center Configuration Manager 2007 servisni paket 2 (SP2).

Ponovo pokreni zahtev

Ako zatvorite Configuration Manager administratorsku konzolu pre nego što instalirate ovu hitnu ispravku, ne morate ponovo da pokrenete računar.

Informacije o zameni hitne ispravke

Ova hitna ispravka je zamenjen sledećom ispravkom:

2509007 Sekvenca zadatka koja instalira mnogo ispravki prestaje da se odaziva na System Center Configuration Manager 2007 SP2 klijentu

Informacije o datoteci

Verzija ove hitne ispravke na engleskom (SAD) instalira datoteke koje imaju atribute navedene u sledećim tabelama. Datumi i vremena ovih datoteka navedeni su u koordinisanom univerzalnom vremenu (UTC). Datumi i vremena za ove datoteke na lokalnom računaru prikazuju se u lokalnom vremenu zajedno sa trenutnom predmerom za štednju vremena (DST). Pored toga, datum i vreme mogu da se promene kada izvršite određene operacije nad datotekama.

System Center Configuration Manager 2007 beleške sa informacijama o datoteci

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Platforme

Updatesdeployment.dll

4.0.6487.2158

535,384

01.01.2010.

00:15

x86

Napomena Druge datoteke mogu da se ažuriraju zbog zavisnosti. Međutim, njihove biblioteke se ne menjaju.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Više informacija

Više informacija o poruci WM_TIMECHANGE potražite na sledećoj Microsoft veb lokaciji:

Opšte informacije o WM_TIMECHANGE porukeZa više informacija o terminologiji ažuriranja softvera kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanja Microsoft softverskih ispravki

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×