SQL Server integracije usluga može da se sruši kada se koristi više objekata u odredišnoj upisati podatke u DB2 na serveru koji koristi dobavljač podataka DB2 iz Host integraciju Server 2010

Simptomi

Razmotrite sledeći slučaj 2010 Microsoft Host integraciju servera:

  • Za izgradnju je integracija korporativnih podataka i rešenje za transformaciju podataka koristite Microsoft SQL Server integracije Services (SSIS).

  • Ne znam da biste ukazali na više objekata u odredišnoj podelite.

  • Postavite svojstvo AccessMode odredište objekta da biste koristili OpenRowset koristi FastLoad za DB2/MVS ili sistem DB2/LUW (Linux, UNIX, Windows) da pomogne da se ubrza za umetanje podataka u udaljenom bazom podataka DB2.

U ovom slučaju, SSIS može da se sruši. Pored toga, ako koristite uslužni program dtexec (dtexec.exe) da biste rešili ovaj problem, možda će vam poruku o grešci koja je slična sledećoj Stavka evidencije:

Poruka: SSIS kôd greške DTS_E_OLEDBERROR. Došlo je do OLE DB greške. Kôd greške: 0x80040E14. Zapis o OLE DB je dostupna. Izvor: „Microsoft DB2 OLE DB dobavljač” Hresult: 0x80040E14Description: „interna mreža biblioteka greške došlo je do. Došlo je do nivoa sintaksne greške na mreži. SQLSTATE: HY000, SQLCODE:-379 ".

Rešenje

Informacije o prilagodbenom popravku

Podržana hitna ispravka je dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, ova hitna ispravka je namenjena za ispravljanje samo problem koji je opisan u ovom članku. Primenite je samo na sustave u kojima se pojavljuje problem opisan u ovom članku. Ova hitna ispravka možda će se dodatno testirati. Zbog toga, ako niste ozbiljno ugroženi ovaj problem, preporučujemo da sačekate sledeću softversku ispravku koja sadrži ovaj prilagodbeni popravak. Ako je hitna ispravka dostupna za preuzimanje, postoji odeljak” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „na vrhu ovog članka baze znanja. Ako ovaj odeljak nije prikazan, obratite se Microsoft korisničkoj službi i podršci da biste nabavili hitni popravak. Napomena Ako dođe do dodatnih problema ili potreban je rešavanje problema, možda da kreirate na poseban zahtev za uslugu. Uobičajeni troškovi podrške važiće za dodatnu podršku pitanja i probleme koji nisu direktno povezani sa ovom određenom hitnom ispravkom. Potpun popis brojeva telefona Microsoft korisničkoj službi i podršci ili da biste kreirali na poseban zahtev za uslugu, posetite sledeće Microsoft Web lokacije:

http://support.microsoft.com/contactus/?ws=supportNapomena Obrascu” dostupno je preuzimanje hitne ispravke „prikazani su jezici na kojima je dostupna hitna ispravka. Ako ne vidite svoj jezik, to je zato što hitna ispravka nije dostupna na tom jeziku.

Preduslovi

Ne postoje preduslovi za instaliranje ove hitne ispravke.

Informacije o ponovnom pokretanju

Ne morate ponovo pokrenuti računalo nakon što primijenite ovaj hitni popravak.

Informacije o zamjeni

Ovaj prilagodbeni popravak ne zamjenjuje druge prilagodbene popravke.

Informacije o datoteci

Verzija ove hitne ispravke na engleskom jeziku ima atribute datoteke (ili novije atribute datoteke) koji su navedeni u tabeli. Datumi i vremena ovih datoteka navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, to je pretvaraju u lokalno vrijeme. Da biste saznali razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci " datum i vreme " na kontrolnoj tabli.

Zasnovan na x86 verziju Microsoft Host integraciju Server 2010

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Platforma

Db2oledb.dll

8.5.4229.2

640,848

31-Aug-2010

11:53

x86

Zasnovan na x64 verziju Microsoft Host integraciju Server 2010

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Platforma

Db2oledb.dll

8.5.4229.2

640,848

31-Aug-2010

11:59

x86

Db2oledb.dll

8.5.4229.2

897,872

31-Aug-2010

11:59

x64

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Više informacija

Za više informacija, posetite sledeće Microsoft Developer Network (MSDN) Web lokacije:

OLE DB odredište SQL Server integracije usluge dtexec uslužni program

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×