Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Nakon što instalirate Pregled kvaliteta sabrani u avgustu ili ažurirate 11. septembra 2018, .NET Framework, instantiation od SqlConnection mogu baciti iznimku.

Upotreba na SqlConnection Konstruktor može da dovede do Staka traga koja je slična sledećoj:

System.Runtime.Serialization.SerializationException    u System.AppDomain.get_Evidence()    u System.AppDomain.get_Evidence()    u System.Configuration.ClientConfigPaths.GetEvidenceInfo (AppDomain appDomain, exePath niske, niske & typeName)    u System.Configuration.ClientConfigPaths.GetTypeAndHashSuffix (AppDomain appDomain, niska exePath)    na System.Configuration.ClientConfigPaths... ctor (niska exePath, Boolean includeUserConfig)    u System.Configuration.ClientConfigPaths.GetPaths (niska exePath, Boolean includeUserConfig)    u System.Configuration.ClientConfigurationHost.RequireCompleteInit (IInternalConfigRecord zapisa)    u System.Configuration.BaseConfigurationRecord.GetSectionRecursive (niske configKey Boolean getLkg, Boolean checkPermission, Boolean getRuntimeObject, Boolean requestIsHere, objekat & rezultat, objekat & resultRuntimeObject)    u System.Configuration.BaseConfigurationRecord.GetSection (niski configKey)    u System.Configuration.ConfigurationManager.GetSection (niski sectionName)    na System.Data.SqlClient.SqlConnection... cctor()

Rešenje

Zaobilazno rješenje 1

Dodajte sledeće redove u configSection App.Config datoteke aplikacije:

<section name="SqlColumnEncryptionEnclaveProviders" type="System.Data.SqlClient.SqlColumnEncryptionEnclaveProviderConfigurationSection, System.Data, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089" />

Napomena Ako vaša aplikacija ne sadrži datoteku app.config, preporučujemo da kreirate i raspoređivanje i app.config datoteku koja sadrži ovu informaciju u u configSection.

Ako zaobilaženje 1 ne radi, pokušajte zaobilazno rješenje 2.

Zaobilazno rješenje 2

Identifikujte mesto u domenu aplikaciju koja se pokreće pre nego što sve objekte je dodato u kontekstu logičke poziv. Dodajte kôd da prisili ConfigurationManager da probamo da učita sekciju koja ne postoji u konfiguraciji datoteke. Na primer:

System.Configuration.ConfigurationManager.GetSection("SectionNameThatDoesNotExistInAnyConfigurationFile");

Više informacija o ovom problemu potražite u članku GitHub još više pospješuje: Deserialization objekata po domenima app.

Status

Microsoft istražuje ovaj problem i obezbediće ispravku u za predstojeće izdanje.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×