Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Ukupne

Ovaj članak opisuje kako da preuzmete ime i lozinku za ansambl na mreži (ESO).

Više informacija

Da biste preuzeli lozinku ili korisničko ime, posetite sledeće Veb lokacije ansambl ansambl i koristite ESO alatku za upravljanje nalozima:

https://esoaccounts.agecommunity.comDa biste preuzeli lozinku, unesite korisničko ime. Ako se ne sećate svog korisničkog imena, kliknite na dugme zaboravio korisničko ime da biste preuzeli informacije.

Napomena za preuzimanje korisničkog imena trebaće vam ID proizvoda (PID). PID je niz brojeva koji se štampaju na starosnom dobu Empires III proizvoda. Na primer, 12345-123-1234567-12345 je format važećih ID-ova proizvoda.

Ako se ne sećate ID-a proizvoda, možda ćete moći da preuzmete korisničko ime koje se nalazi na čvrstom disku ako niste deinstalirali proizvod. Da biste pokušali da pronađete korisničko ime koje je ranije korišćeno, slijedite ove korake:

 1. Na računaru koji radi pod operativnim sistemom Windows 7 ili Windows Vista kliknite na dugme Start, a zatim izaberite stavku dokumenti.

 2. Kliknite dvaput na moje igre, dvaput kliknite na starost imperija 3, a zatim kliknite dvaput na stavku Podaci.

 3. Potražite sledeću datoteku, gde <>naloga ime ESO naloga:

  Korisničkog korisničkog<>. XML

 4. Prijavite se na ESO pomoću ovog imena naloga.

Ako ne možete da pronađete name account-<nalog >. XML ili lozinku, možete da preuzmete ime naloga e-poštom. Da biste koristili ESO da biste preuzeli ime naloga koje ste kreirali da biste svirali u dobu Empires 3, pošaljite e-poruku na sledeću e-adresu:
age3support@microsoft.com

uključujete sledeće informacije u poruku:

 • Adresa e-pošte koju ste dobili kada ste se prijavili za nalog koji koristi ESO.

 • ID proizvoda vaše kopije starosti Empire III.

Napomena da biste pronašli PID, pokrenite starost Empire III, kliknite na dugme pomoć i alatke, a zatim kliknite na dugme oko. ID proizvoda predstavlja seriju brojeva, kao što je 12345-123-1234567-12345.

Kada pošaljete e-poruku, dobićete automatizovani odgovor koji navodi da se zahtev obrađuje. Ako ne primite automatizovani odgovor, proverite fasciklu "Neželjena pošta" da biste utvrdili da li je automatski odgovor bio primljen u prijemno poštansko sanduče. Ako i dalje ne možete da pronađete automatizovani odgovor, poruka možda nije dostigla ESO. Ponovo pošaljite informacije na ESO kao što je opisano u ovom odeljku.

Dobićete e-poruku koja sadrži korisničko ime kada se zahtev obradi na ESO. Ovaj zahtev može da traje dva do tri poslovna dana.

Preuzimanje lozinke naloga u okviru igre

Da biste koristili ESO da biste poništili lozinku za nalog koju ste zaboravili, slijedite ove korake:

 1. Početak starosti Empires 3.

 2. U glavnom meniju izaberite stavku više igrača, a zatim kliknite na IT online.

 3. Unesite korisničko ime, a zatim kliknite na dugme zaboravio password.

 4. Otkucajte odgovor na tajno pitanje koje ste naveli kada ste se prijavili za nalog pomoću predloga koji se pojavljuje na ekranu.

 5. Kliknite na dugme u redu.

 6. Dobijate poruku koja navodi da je zahtev za lozinkom primljen i da će vam biti poslata e-poruka.

 7. Kliknite na dugme u redu.

E-poruka će biti poslata sa ESO na e-adresu koju ste naveli kada ste se prijavili za nalog. Izvršite uputstva navedena u e-poruci da biste poništili lozinku.

Microsoft pruža kontakt informacije nezavisnog proizvođača kako bi vam pomogla da pronađete tehničku podršku. Ove kontakt informacije mogu da se promene bez najave. Microsoft ne garantuje tačnost kontakt informacija nezavisnih proizvođača.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×