Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptoma

Razmotrite sledeći scenario:

 • Imate računar koji radi pod jednim od sledećih operativnih sistema:

  • Windows Vista

  • Windows Server 2008

  • Windows 7

  • Windows Server 2008 R2

 • Možete da konfigurišete vrednost stavke registratora MoveSecurityAttributes sa 0 na računaru.

  Napomena možete da konfigurišete stavku registratora MoveSecurityAttributes na sledećoj lokaciji:

  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\MoveSecurityAttributes

 • Fasciklu premeštate sa jedne lokacije u fasciklu na drugoj lokaciji na istom NTFS disku.

U ovom scenariju, fascikla i sve datoteke u njoj mogu da sadrže neke stavke kontrole pristupa (kečeva) povezane sa prethodnom lokacijom. Kada obavite prethodne korake, očekivani rezultati su da fascikla i sve datoteke u njoj sadrže samo keca koji su povezani sa novom lokacijom. Ovo ponašanje se zove "semantika kopiranja datoteka" i omogućena je u sistemu Windows Server 2003 pomoću prethodno pomenute stavke registratora.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što Stavka registratora MoveSecurityAttributes nije podržana u operativnom sistemu Windows 7, operativnom sistemu Windows Vista, u operativnom sistemu Windows Server 2008 ili u sistemu Windows Server 2008 R2.

Reљenja

Da biste rešili ovaj problem, instalirajte sledeći paket hitnih ispravki na računar koji utiče na njega.

Napomena da biste obezbedili garanciju da premešteni objekti samo sadrže dozvole iz nove nadređene fascikle, morate da se uverite da je paket hitnih ispravki instaliran i da je vrednost stavke registratora MoveSecurityAttributes postavljena na vrednost 0.

Informacije o ispravci

Podržana hitna ispravka dostupna je od korporacije Microsoft. Međutim, ovaj hitni popravak je namenjen ispravci samo problem opisan u ovom članku. Primenjujte ovu hitnu ispravku samo na sistemima koji doživljavaju problem opisan u ovom članku. Ovaj hitni popravak možda će dobiti dodatna testiranja. Stoga, ako vas ovaj problem ozbiljno ne utiče, preporučujemo da sačekate sledeće softverske ispravke koje sadrže ovu hitnu ispravku.

Ako je hitna ispravka dostupna za preuzimanje, na vrhu ovog članka baze znanja postoji odeljak "dostupno je preuzimanje hitne ispravke". Ako se ovaj odeljak ne pojavi, obratite se Microsoft korisničkoj usluzi i podršci da biste nabavili hitni popravak.

Napomena ako se dogode dodatni problemi ili ako je potrebno rešavanje problema, možda ćete morati da napravite poseban zahtev za uslugom. Uobičajeni troškovi podrške primenjuju se na dodatna pitanja i probleme koji se ne kvalifikuju za ovu određenu hitnu ispravku. Da biste dovršili listu Microsoft telefonskih brojeva usluge Microsoft korisničkog i podrške ili da biste kreirali zasebnu molbu, posetite sledeću Microsoft Veb lokaciju:

http://support.microsoft.com/contactus/?ws=supportObratite pažnju na obrazac "dostupno je preuzimanje hitne ispravke" prikazuje jezike za koje je dostupna ispravka. Ako ne vidite svoj jezik, to je zato što hitna ispravka nije dostupna za taj jezik.

Preduslovi

Da biste primenili ovu hitnu ispravku, morate da koristite jedan od sledećih operativnih sistema:

 • Windows Vista servisni paket 2 (SP2)

 • Windows Server 2008 servisni paket 2 (SP2)

 • Windows 7

 • Windows 7 servisni paket 1 (SP1)

 • Windows Server 2008 R2

 • Windows Server 2008 R2 servisni paket 1 (SP1)

Za više informacija o tome kako da nabavite Windows Vista servisni paket kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

935791 Kako da nabavite najnoviji Windows Vista servisni paket

za više informacija o tome kako da nabavite windows Server 2008 servisni paket kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

968849 Kako da nabavite najnoviji servisni paket za Windows Server 2008

za više informacija o tome kako da nabavite Windows 7 ili windows Server 2008 R2 servisni paket kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

976932 Informacije o servisnim paketom 1 za Windows 7 i za Windows Server 2008 R2

Informacije o registratoru

Važno Ovaj odeljak, metod ili zadatak sadrži korake koji vam govore kako da izmenite registrator. Međutim, može doći do ozbiljnih problema ako pogrešno izmenite registrator. Stoga se uverite da pažljivo pratite ove korake. Napravite rezervnu kopije pre nego što ga izmenite radi dodatne zaštite. Zatim možete da vratite registrator u prethodno stanje ako dođe do problema. Dodatne informacije o pravljenju rezervne kopije i oporavku registratora u prethodno stanje potražite u članku sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

322756 Pravljenje rezervne kopije i Vraćanje registratora u prethodno stanje u prozorima možete da promenite način na koji Windows Explorer rukuje dozvolama kada se objekti premeštaju u isti NTFS volumen. Po podrazumevanoj vrednosti, kada se objekat premesti unutar istog volumena, objekat čuva svoje dozvole. Međutim, ako želite da promenite to ponašanje tako da objekti nasleđuju dozvole iz nove nadređene fascikle, promenite registrator na sledeći način:

da bismo promenili registrator umesto vas, idite na odeljak "Popravimeni". Ako želite da sami promenite registrator, idite na odeljak "Dozvoli mi da ga sredim".

Popravite to za meneDa biste automatski rešili ovaj problem, kliknite na dugme Ispravi ili Poveži. Zatim kliknite na dugme pokrene u dijalogu preuzimanje datoteke i slijedite korake u čarobnjaku za popravku .Primeć

 • Instalirajte hitnu ispravku koja se pominje u odeljku "dostupno je preuzimanje hitne ispravke" na vrhu ovog članka baze znanja pre nego što to uradite.

 • Ovaj čarobnjak je možda na engleskom jeziku. Međutim, automatska ispravka takođe funkcioniše za druge jezičke verzije operativnog sistema Windows.

 • Ako se ne nalazite na računaru koji ima problem, sačuvajte rešenje Fix it na fleš disku ili CD-u, a zatim ga pokrećete na računaru koji ima problem.


Zatim idite na dugme "dali je to otklonite problem?".Dozvoli mi da je sredim sam


 1. Kliknite na dugme započni dugme "Start" , otkucajte Rigedit u polju Započni pretragu , a zatim pritisnite taster ENTER

 2. Pronađite i kliknite na sledeći ključ registratora:

  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer

 3. Kliknite desnim tasterom miša na stavku Movesecurityattributes, izaberite stavku Uredi, a zatim izaberite stavku Izmeni.

 4. U polju Podaci o vrednosti otkucajte 0.

 5. Izađite iz uređivača registratora.

Obavezno ponovnog pokretanja

Morate ponovo da pokrenete računar nakon primene ove hitne ispravke.

Informacije o zameni hitne ispravke

Ova hitna ispravka ne zamenjuje prethodno objavjenu hitnu ispravku.

Informacije o datoteci

Globalna verzija ove ispravke instalira datoteke koje imaju atribute navedene u sledećim tabelama. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Datumi i vremena za ove datoteke na lokalnom računaru prikazuju se lokalno vreme zajedno sa sadašnjom strannošću za letnje/zimsko računanje vremena (DST). Pored toga, datumi i vremena mogu se promeniti kada vršite određene operacije na datotekama.

Napomene uz Windows Vista i Windows Server 2008

Važne Windows Vista hitne ispravke i Windows Server 2008 hitne ispravke uključeni su u iste pakete. Međutim, samo "Windows Vista" je naveden na stranici zahteva za popravak. Da biste zahtevali hitni popravak koji se primenjuje na jedan ili oba operativna sistema, izaberite hitnu ispravku koja je navedena u okviru "Windows Vista" na stranici. Uvek pogledajte odeljak "odnosi se na" u člancima da biste utvrdili aktuelni operativni sistem na koji se primenjuje svaka prilagodljiva ispravka.

 • Datoteke koje se odnose na određeni proizvod, SR_Level (RTM, SPn) i usluge Branch (ldr, GDR) mogu se identifikovati tako što će pregledati brojeve verzija datoteke kao što je prikazano u sledećoj tabeli.

  Međuver

  Prepar

  SR_Level

  Ekspozitura

  6.0.600
  2.
  22XXX

  Windows Vista i Windows Server 2008

  SP2

  LDR

 • MANIFEST datoteke (. manifest) i MUM datoteke (. Mum) koje su instalirane za svako okruženje navedeno je zasebno u odeljku "dodatne informacije o datotekama za windows Server 2008 i za Windows Vista". MUM datoteke i MANIFESTE datoteke i odgovarajuća datoteka bezbednosnog kataloga (. Cat) su izuzetno važne za održavanje stanja ažuriranih komponenti. Datoteke bezbednosnog kataloga za koje nisu navedene atribute, potpisani su Microsoft digitalnim potpisom.

Za sve podržane x86 verzije operativnog sistema Windows Server 2008 i operativnog sistema Windows Vista

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Sudar

Period

Strane

Shell32.dll

6.0.6002.22795

11.588.096

10-Feb-2012

16:25

procesor

Za sve podržane 64-te verzije operativnog sistema Windows Server 2008 i operativnog sistema Windows Vista

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Sudar

Period

Strane

Shell32.dll

6.0.6002.22795

12.902.400

11-Feb-2012

17:39

bitna

Shell32.dll

6.0.6002.22795

11.588.096

10-Feb-2012

16:25

procesor

Za sve podržane verzije sistema Windows Server 2008 zasnovane na IA-64

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Sudar

Period

Strane

Shell32.dll

6.0.6002.22795

19.091.968

10-Feb-2012

17:21

IA-64

Shell32.dll

6.0.6002.22795

11.588.096

10-Feb-2012

16:25

procesor

Napomene uz Windows 7 i Windows Server 2008 R2


Važni Windows 7 hitne ispravke i hitne ispravke za Windows Server 2008 R2 uključene su u iste pakete. Međutim, hitne ispravke na stranici zahteva za hitne ispravke navedene su u okviru oba operativna sistema. Da biste zahtevali hitni popravak koji se primenjuje na jedan ili oba operativna sistema, izaberite hitnu ispravku navedenu u okviru "Windows 7/Windows Server 2008 R2" na stranici. Uvek pogledajte odeljak "odnosi se na" u člancima da biste utvrdili aktuelni operativni sistem na koji se primenjuje svaka prilagodljiva ispravka.

 • Datoteke koje se odnose na određeni proizvod, SR_Level (RTM, SPn) i usluge Branch (ldr, GDR) mogu se identifikovati tako što će pregledati brojeve verzija datoteke kao što je prikazano u sledećoj tabeli.

  Međuver

  Prepar

  SR_Level

  Ekspozitura

  6.1.760
  0.
  21XXX

  Windows 7 i Windows Server 2008 R2

  RTM

  LDR

  6.1.760
  1.
  21XXX

  Windows 7 i Windows Server 2008 R2

  SERVISNIM

  LDR

 • MANIFEST datoteke (. manifest) i MUM datoteke (. Mum) koje su instalirane za svako okruženje navedeno je zasebno u odeljku "dodatne informacije o datotekama za Windows Server 2008 R2 i za Windows 7". MAMINE i MANIFESTE datoteke i odgovarajuća datoteka bezbednosnog kataloga (. Cat) su izuzetno važne za održavanje stanja ažuriranih komponenti. Datoteke bezbednosnog kataloga za koje nisu navedene atribute, potpisani su Microsoft digitalnim potpisom.

Za sve podržane x86 verzije operativnog sistema Windows 7

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Sudar

Period

Strane

Shell32.dll

6.1.7600.21094

12.871.168

19-nov-2011

11:19

procesor

Shell32.dll

6.1.7601.21863

12.873.728

19-nov-2011

11:07

procesor

Za sve podržane x64 verzije operativnog sistema Windows 7 i Windows Server 2008 R2

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Sudar

Period

Strane

Shell32.dll

6.1.7600.21094

14.169.600

19-nov-2011

12:30

bitna

Shell32.dll

6.1.7601.21863

14.174.208

19-nov-2011

12:00

bitna

Shell32.dll

6.1.7600.21094

12.871.168

19-nov-2011

11:19

procesor

Shell32.dll

6.1.7601.21863

12.873.728

19-nov-2011

11:07

procesor

Za sve podržane verzije sistema Windows Server 2008 R2

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Sudar

Period

Strane

Shell32.dll

6.1.7600.21094

21.181.952

19-nov-2011

11:09

IA-64

Shell32.dll

6.1.7601.21863

21.188.096

19-nov-2011

10:58

IA-64

Shell32.dll

6.1.7600.21094

12.871.168

19-nov-2011

11:19

procesor

Shell32.dll

6.1.7601.21863

12.873.728

19-nov-2011

11:07

procesor
Da li je to otklonite problem?

 • Potvrdite da je problem popravljen. Ako je problem rešen, završili ste sa ovim odeljkom. Ako problem nije popravljen, možete da se obratite podršci.

 • Cijenili bismo vaše povratne informacije. Da biste obezbedili povratne informacije ili da biste prijavili probleme sa ovim rešenjem, ostavite komentar na blogu "Popravi mi ga" ili nam pošaljite e- poruku.

Statusnoj

Microsoft je potvrdio da je ovo problem sa Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "odnosi se na".

Više informacija

Za više informacija o terminologiji za softverske ispravke kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoft softverskih ispravki

za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

310316 Kako se upravlja dozvolama prilikom kopiranja i premeštanja datoteka i fascikli

Dodatne informacije o datoteci

Dodatne informacije o datotekama za Windows Vista i za Windows Server 2008

Dodatne datoteke za sve podržane x86 verzije operativnog sistema Windows Vista i Windows Server 2008

Ime datoteke

Ažuriraj. mama

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3.078

Datum (UTC)

12-Feb-2012

Vreme (UTC)

06:54

Strane

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_584ad78309181d3c203e43dfc0232a8a_31bf3856ad364e35_6 X86_584ad78309181d3c203e43dfc0232a8a_31bf3856ad364e35_6.0.6002.22795_none_bbdb7b48d531a320. manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

695

Datum (UTC)

12-Feb-2012

Vreme (UTC)

06:54

Strane

Nije primenljivo

Ime datoteke

X86_microsoft-Windows-shell32_31bf3856ad364e35_6.0.6002.22795 _ _6e3cfccd288438. manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

904.280

Datum (UTC)

10-Feb-2012

Vreme (UTC)

16:39

Strane

Nije primenljivo

Dodatne datoteke za sve podržane 64-zasnovane verzije operativnog sistema Windows Vista i Windows Server 2008

Ime datoteke

Amd64_10a7c512325ef745cc6f45e5e3ee1d20_31bf3856ad364e35_6 Amd64_10a7c512325ef745cc6f45e5e3ee1d20_31bf3856ad364e35_6.0.6002.22795_none_2023f678fa2a9fb7. manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

1.040

Datum (UTC)

12-Feb-2012

Vreme (UTC)

06:54

Strane

Nije primenljivo

Ime datoteke

Amd64_microsoft-Windows-shell32_31bf3856ad364e35_6.0.6002.22795 Mate _ca5b9850e1b46e. manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

906.212

Datum (UTC)

11-Feb-2012

Vreme (UTC)

17:52

Strane

Nije primenljivo

Ime datoteke

Ažuriraj. mama

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

3.102

Datum (UTC)

12-Feb-2012

Vreme (UTC)

06:54

Strane

Nije primenljivo

Ime datoteke

Wow64_microsoft-Windows-shell32_31bf3856ad364e35_6.0.6002.22795 _ xx_.b042a31542766. manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

899.183

Datum (UTC)

10-Feb-2012

Vreme (UTC)

16:30

Strane

Nije primenljivo

Dodatne datoteke za sve podržane verzije sistema Windows Server 2008 zasnovane na IA-64

Ime datoteke

Ia64_6260b8eb1c7cc9af016f4b4cb285cc7a_31bf3856ad364e35_6 Ia64_6260b8eb1c7cc9af016f4b4cb285cc7a_31bf3856ad364e35_6.0.6002.22795_none_c2298698f101479b. manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

1.038

Datum (UTC)

12-Feb-2012

Vreme (UTC)

06:53

Strane

Nije primenljivo

Ime datoteke

Ia64_microsoft-Windows-shell32_31bf3856ad364e35_6.0.6002.22795 mdie _6e3ea0c328824c34. manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

906.144

Datum (UTC)

10-Feb-2012

Vreme (UTC)

17:30

Strane

Nije primenljivo

Ime datoteke

Ažuriraj. mama

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

2.255

Datum (UTC)

12-Feb-2012

Vreme (UTC)

06:53

Strane

Nije primenljivo

Ime datoteke

Wow64_microsoft-Windows-shell32_31bf3856ad364e35_6.0.6002.22795 _ xx_.b042a31542766. manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

899.183

Datum (UTC)

10-Feb-2012

Vreme (UTC)

16:30

Strane

Nije primenljivo

Dodatne informacije o datotekama za Windows 7 i za Windows Server 2008 R2

Dodatne datoteke za sve podržane x86 verzije operativnog sistema Windows 7

Ime datoteke

X86_a9aacfca560d5b3fa6af1cd9fbe7e661_31bf3856ad364e35_6 X86_a9aacfca560d5b3fa6af1cd9fbe7e661_31bf3856ad364e35_6.1.7600.21094_none_8df8b8681035ab34. manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

695

Datum (UTC)

19-nov-2011

Vreme (UTC)

20:46

Ime datoteke

X86_microsoft-Windows-shell32_31bf3856ad364e35_6.1.7600.21094 _ it_6c7d2f368c764a99. manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

1.059.457

Datum (UTC)

19-nov-2011

Vreme (UTC)

11:43

Ime datoteke

X86_microsoft-Windows-shell32_31bf3856ad364e35_6.1.7601.21863 _ it_6e83257a8985940. manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

1.059.457

Datum (UTC)

19-nov-2011

Vreme (UTC)

11:36

Dodatne datoteke za sve podržane x64 verzije operativnog sistema Windows 7 i Windows Server 2008 R2

Ime datoteke

Amd64_c8b4f18789852fc1ada1f40d14e66b9c_31bf3856ad364e35_6 Amd64_c8b4f18789852fc1ada1f40d14e66b9c_31bf3856ad364e35_6.1.7600.21094_none_c45dfef72e02825b. manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

1.040

Datum (UTC)

19-nov-2011

Vreme (UTC)

20:46

Ime datoteke

Amd64_caca108d8188029659aebf64d794cdf6_31bf3856ad364e35_6 Amd64_caca108d8188029659aebf64d794cdf6_31bf3856ad364e35_6.1.7600.21094_none_4b18c787a218212d. manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

699

Datum (UTC)

19-nov-2011

Vreme (UTC)

20:46

Ime datoteke

Amd64_microsoft-Windows-shell32_31bf3856ad364e35_6.1.7600.21094% __c899bcaba44d3bbcf. manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

1.058.443

Datum (UTC)

19-nov-2011

Vreme (UTC)

12:53

Ime datoteke

Amd64_microsoft-Windows-shell32_31bf3856ad364e35_6.1.7601.21863 m\a1c0fe41e28476. manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

1.058.443

Datum (UTC)

19-nov-2011

Vreme (UTC)

12:29

Ime datoteke

Wow64_microsoft-Windows-shell32_31bf3856ad364e35_6.1.7600.21094 & IT _d2f0750c79347dca. manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

1.054.916

Datum (UTC)

19-nov-2011

Vreme (UTC)

11:34

Ime datoteke

Wow64_microsoft-Windows-shell32_31bf3856ad364e35_6.1.7601.21863 _ __% 4f66b5076434671. manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

1.054.916

Datum (UTC)

19-nov-2011

Vreme (UTC)

11:25

Dodatne datoteke za sve podržane ie-64. Czasnovane verzije sistema Windows Server 2008 R2

Ime datoteke

Ia64_bd7ca9c154ffb5a1cf8a26bb400a3c5b_31bf3856ad364e35_6 Ia64_bd7ca9c154ffb5a1cf8a26bb400a3c5b_31bf3856ad364e35_6.1.7600.21094_none_be286692a67f0165. manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

1.038

Datum (UTC)

19-nov-2011

Vreme (UTC)

20:46

Ime datoteke

Ia64_microsoft-Windows-shell32_31bf3856ad364e35_6.1.7600.21094 _ \6c7ed32c8c745395. manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

1.058.441

Datum (UTC)

19-nov-2011

Vreme (UTC)

12:39

Ime datoteke

Ia64_microsoft-Windows-shell32_31bf3856ad364e35_6.1.7601.21863 _ it_6e84c97089831c3c. manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

1.058.441

Datum (UTC)

19-nov-2011

Vreme (UTC)

12:27

Ime datoteke

Wow64_microsoft-Windows-shell32_31bf3856ad364e35_6.1.7600.21094 & IT _d2f0750c79347dca. manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

1.054.916

Datum (UTC)

19-nov-2011

Vreme (UTC)

11:34

Ime datoteke

Wow64_microsoft-Windows-shell32_31bf3856ad364e35_6.1.7601.21863 _ __% 4f66b5076434671. manifest

Verzija datoteke

Nije primenljivo

Veličina datoteke

1.054.916

Datum (UTC)

19-nov-2011

Vreme (UTC)

11:25

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×