Simptomi

Razmotrite sledeći scenario:

  • Poštansko sanduče postavite u Microsoft okruženje Exchange server 2010 na zadržavanje u parnižnom paketu.

  • Primenjujete smernice za zadržavanje na poštansko sanduče.

  • Pritiskate kombinaciju tastera Shift+Delete da biste trajno izbrisali stavke ili izbrisali stavke u fascikli Izbrisane stavke u Microsoft Outlook. Ova radnja premešta izbrisane stavke u fasciklu "Stavke koje mogu da se oporave\Brisanja".

    Naznaka Fasciklu "Stavke koje mogu da se oporave\Brisanja" možete da prikažete pomoću alatke Microsoft Exchange server MAPI (MFCMAPI) ili pomoću alatke Oporavak izbrisanih stavki u Outlook.

  • Smernice za zadržavanje ručno menjate ili se smernice za zadržavanje primenjuju automatski kada se dostigne ograničenje za uzrast zadržavanja.

U ovom scenariju stavke ostaju u fascikli "Stavke koje mogu da se oporave\Brisanja" i i dalje se vraćaju u pretrazi otkrivanja.

Natpis Očekivano ponašanje je da se stavke premeštene iz fascikle "Stavke koje mogu da se oporave\Brisanja" u fasciklu "Stavke koje mogu da se oporave\Purges" i više nisu vidljive korisniku. Kada se dostigne ograničenje za uzrast zadržavanja, pomoćnik za kontrolisane fascikle uklanja stavke iz baze podataka poštannih sandučića.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što pomoćnik za kontrolisane fascikle ne proverava da li su stavke u fascikli "Brisanja" istekle ako je omogućeno zadržavanje u sporovima. Stoga stavke koje su istekle ne uklanjaju se.

Rezolucija

Da biste rešili ovaj problem, instalirajte sledeću zbirnu ispravku:

2785908 Opis zbirne ispravke 5 verzije 2 za Exchange server 2010 servisni paket 2

Status

Microsoft je potvrdio da je u tome problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Više informacija

Dodatne informacije o zadržavanju u vezi sa zadržavanje u vezi sa zadržavanje u vezi sa procedurom potražite na sledećoj Microsoft veb lokaciji:

Opšte informacije o zadržavanju u zadržavanju u vezi sa zadržavanje u vezi sa zadržavanje u vezi sa zadržavanje uDodatne informacije o tome kako da postavite poštansko sanduče u zadržavanje podataka u vezi sa parničom potražite na sledećoj Microsoft veb lokaciji:

Kako da postavite poštansko sanduče na zadržavanje u zadržavanju u parnižnom sandučetuViše informacija o oznakama za zadržavanje i smernicama za zadržavanje potražite na sledećoj Microsoft veb lokaciji:

Opšte informacije o oznakama za zadržavanje i smernicama za zadržavanjeViše informacija o fascikli "Stavke koje mogu da se oporave" potražite na sledećoj Microsoft veb lokaciji:

Opšte informacije o fascikli "Stavke koje mogu da se oporave"Više informacija o alatki MFCMAPI potražite na sledećoj veb lokaciji:

Opšte informacije o alatki MFCMAPIDodatne informacije o tome kako da oporavite izbrisane stavke potražite na sledećoj Microsoft veb lokaciji:

Kako oporaviti izbrisane stavkeViše informacija o cmdlet Start-ManagedFolderAssistant datoteci potražite na sledećoj Microsoft veb lokaciji:

Opšte informacije o Start-ManagedFolderAssistant cmdlet

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×