Za Windows 10 smo objavili novi izgled i osećaj za sve MSN aplikacije.  Ove aplikacije su trenutno u verziji za pregled i možda nemaju sve funkcije koje su planirane za konačno izdanje. Tako da ne možete da gledate omiljenu timsku igru jer ste zauzeti? Možete se opustiti zbog toga što pomoću MSN sportske aplikacije možete da pratite ono što se dešava svake sekunde igre, vidite šta je rezultat, ko su vodeći strelci, koliko vremena je ostalo i još mnogo toga! Možete čak i da pitate Cortana da vam pomogne u pronalaženju stvari kao što su jedan rezultat igre ili raspored timova. Postoji nekoliko jednostavnih stvari koje možete da uradite da biste bili sigurni da ćete najviše dobiti u aplikaciji MSN Sports.

  • Prvo se uverite da imate vezu sa Internetom. Ako se nalazite na mobilnom uređaju i udaljite se od Wi-Fi hotspotova, uverite se da ste uređaju dozvolili da koristi mobilnu uslugu mobilne telefonije.

  • Zatim proverite da li ste prijavljeni preko Microsoft naloga i da li koristite isti Microsoft nalog na uređajima za koje želite da delite informacije.

  • Ako prvi put koristite aplikaciju, ona može preuzeti ispravke, a neke funkcije će možda reagovati sporije nego što se očekivalo.

Slanje ideja za poboljšanje aplikacije

Voleli bismo da čujemo od vas! Pošaljite svoje misli, komentare i druge povratne informacije u okviru aplikacije. Ako vidite određenu poruku o grešci, pošaljite povratnu informaciju iz aplikacije i uključite poruku o grešci u povratnu informaciju.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×