Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptome

Razmotrite sledeći scenario:

  • Microsoft System Center Configuration Manager 2007 R2 i Izveštavanje o statusu klijenta instalirani su u hijerarhiji sa više višestruko.

  • SCCM 2007 R2 klijent se dodeljuje sajtu nivoa 2 i šalje zapis o otkrivanju otkucaja (DDR).

  • Ovaj SCCM 2007 R2 klijent se zatim dodeljuje sajtu nivoa 1 i šalje zapis podataka o otkrivanju otkucaja (DDR).

  • Pokrećete alatku "Izveštavanje o statusu klijenta" i konfigurišete je da koristi funkciju "Pokreni odmah".

U ovom scenariju izveštavanje o statusu klijenta ne uspeva i dobijate sledeću poruku o grešci kada pokušate da ažurirate rezimirane informacije:

Nevažeća SQL greške – podupit je vratio više od 1 vrednosti. Ovo nije dozvoljeno kada podupit sledi =, !=, <, <= , >, >= ili kada se podupit koristi kao izraz.

Izjava je prekinuta.

Sinhronizacija rezimea klijenta u bazi podataka nije uspela

Izazvati

Uskladištena CH_SyncClientSummary izveštavanja o statusu klijenta pretpostavlja da je vraćena samo jedna vrednost otkucaja. Međutim, u ovom scenariju se vraćaju dve vrednosti otkucaja. Zbog toga izveštavanje o statusu klijenta ne uspeva uz poruku o grešci.

Rezoluciju

Informacije o servisnim paketima

Da biste rešili ovaj problem, nabavite najnoviji servisni paket za Microsoft System Center Configuration Manager 2007, dostupan sa ove Microsoft veb lokacije: http://www.microsoft.com/download/details.aspx?FamilyID=3318741a-c038-4ab1-852a-e9c13f8a8140
Da biste dobili listu problema rešenih u ovom servisnom paketu, kliknite na sledeći broj članka u Microsoft bazi znanja:

971348 Lista hitnih ispravki i ispravki koje se nalaze u system Center Configuration Manager 2007 servisni paket 2

Informacije o hitoj ispravki

Podržana hitna ispravka je dostupna od korporacije Microsoft. Međutim, ova hitna ispravka je namenjena za ispravljanje samo problema koji je opisan u ovom članku. Primenite ovu hitnu ispravku samo na sisteme koji imaju problem opisan u ovom članku. Ova hitna ispravka može da dobije dodatno testiranje. Stoga, ako ovaj problem ne utiče ozbiljno, preporučujemo da sačekate sledeću ispravku softvera koja sadrži ovu hitnu ispravku.

Ako je hitna ispravka dostupna za preuzimanje, na vrhu ovog članka baze znanja postoji odeljak "Dostupno je preuzimanje hitne ispravke". Ako se ovaj odeljak ne pojavi, obratite se Microsoft korisničkoj službi i podršci da biste dobili hitnu ispravku.

Napoemu Ako dođe do dodatnih problema ili ako je potrebno rešavanje problema, možda ćete morati da kreirate zaseban zahtev za uslugom. Uobičajeni troškovi podrške primenjuju se na dodatna pitanja podrške i probleme koji se ne kvalifikuju za ovu određenu hitnu ispravku. Kompletnu listu brojeva telefona Microsoft korisničke usluge i podrške ili za kreiranje posebnog zahteva za uslugom potražite na sledećoj Microsoft veb lokaciji:

http://support.microsoft.com/contactus/?ws=supportNapomenom Obrazac "Dostupno je preuzimanje hitne ispravke" prikazuje jezike za koje je dostupna hitna ispravka. Ako ne vidite jezik, to je zato što hitna ispravka nije dostupna za taj jezik.

Preduslovi

Da biste primenili ovu hitnu ispravku, morate imati instaliran sistemski Configuration Manager 2007 servisni paket 1.

Ponovo pokreni zahtev

Ne morate ponovo da pokrenete računar kada primenite ovu hitnu ispravku.

Informacije o zameni hitne ispravke

Ova hitna ispravka ne zamenjuje druge hitne ispravke.

Informacije o datoteci

Engleska verzija ove hitne ispravke ima atribute datoteke (ili novije) koji su navedeni u sledećoj tabeli. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u koordinisanom univerzalnom vremenu (UTC). Kada prikažete informacije o datoteci, one se konvertuju u lokalno vreme. Da biste pronašli razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu Vremenska zona u alatki "Datum i vreme" Kontrolna tabla.

System Center Configuration Manager 2007 R2

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Platforme

Update.sql

Nije primenljivo

4,507

30-Nov-2008

21:10

Nije primenljivo


Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Više informacija

Za više informacija kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanja Microsoft softverskih ispravki

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×